היי:) אני אירית ואני חדשה פה בפורום

the illusion

New member
היי:) אני אירית ואני חדשה פה בפורום

אמממממ יש לי כמה שאלות בספטמבר בערך הגשתי בקשה להתנדבות ומאז משכו אותי עד היום עם מספר בדיוקת שעלי להביא ואת הבדיקה האחורנה אני אמורה לשלוח להם עוד מעט.... הבעיה היא כזו הבנתי שהם בודקים אם לא היו אישפוזים בבית חולים בשנתיים האחרונות? ואם היה לי אישפוז לפני כחצי שנה בערך, הדבר עלול לפגוע לי בהתנדבות?! ושאלה נוספת אשמח אם תענו.... שלחו גם זימון מהמודיעין כי כך ביקשתי אבל שמעתי לאחורנה שמשקי"ת חוויה זה ממש נחמד... רציתי לדעת האם ישנה אפשרות שלמרות שביקשתי מודיעין יש לי אופציה לבחוק משקי"ת? בתודה ענקית!!!! אירית:)

סיונתו

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אז ככה- זה תלוי במה הבעיה שלך.... אם תפרטי קצת יותר זה יעזור. בקשר למשקית חוויה- אחלה תפקיד, אחת מהאופציות שלי
ומה הפרופיל שלך? 21 או 24? ובקשר למודעין- אם את לא רוצה את התפקיד אז תשאלי במדור פרט בקשר לזה אבל בעיקרון את תקבלי פחות או יותר מה שאת רוצה (לא יכריחו אותך ללכת למודיעין) שתהיי שם תדברי איתם... אם את לא בוחרת מודיעין בהעדפות שלך אז לא ישלחו אותך לשם בכוח (תתקנו אותי אם אני טועה...) בהצלחה, ותהיי בריאה

ברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

אני ממליץ לך לדגום אותם טלפונית אחת לשלושה שבועות בערך כדי לדאוג שבאמת קיים טיפול בבקשה שלך. לגבי אישפוזים - כל מקרה נידון לגופו. ברמה העקרונית במידה ואין בעייה שמסכנת אותך במהלך השירות - ולא צפויים לך אשפוזים נוספים שאת יודעת עליהם מראש - לא אמורה להיות בכלל בעייה וההתנדבות תאושר מיד. גם במקרה שצפויים אשפוזים כנראה יאשרו לך להתגייס. לגבי התפקיד - בניגוד למלש"בים רגילים, גם אם כבר התמיינת לחמ"ן את יכולה לבקש תפקיד אחר ומרבית הסיכויים הם שיתחשבו בך.

גבעת חלפון אינה עונה ../images/Emo13.gif

קצין מטבח ראשי שנותן הוראות ליוסיפון ובא רק לטעום.

סיונתו

New member
איזה נוסטלגיה

חחח כבר שבועיים אנחנו רק שרים "תן לשים ת'ראש על דיונה" (סיוטי טיול שנתי) ראיתי את זה לפני כמה זמן חחח צחוקים...בלגנים... דורון תדבר לעניין ותענה לה על השאלות!!! אתה המבין בנינו!!! (השם שלך מופיע באדום לא שלי) איזה באסה שרק אנחנו כאן לבדר אחד את השני
חחח

אני עונה... אני עונה ../images/Emo13.gif

נראה לי שלא פספסתי אף שאלה עד כה. אם את מוצאת משהו - לנקקי... (בשרשורים שזכו כבר למענה מספק אני לא הגבתי...)

the illusion

New member
אז ככה: יש לי פרופיל 21, נדמה לי

כאילו קיבלתי פטור מטעמי בריאות.... יש לי משהו די נדיר... זה דבר שהפוך למלחת הסכרת... שיש חוסר של אנזים בכבד אשר לא מפרק סוכר ממזון ולכן יש לקחת תוסף מזון בכדי שיהיה סוכר לגוף... (ממש על קצה המזגל:)) בכל אופן אין לי ממש מושג לגבי התפקידים שאני רוצה פשוט שמעתי מחברה שהיא עכשיו משקית חוויה שזה משמ נחמד הויא מאוד נהנה אם מישהו יכול לתת לי קצת פרטים אני אשמח.....

סיונתו

New member
אוקיי

יש פה משקית חוויה אחת
בהזמנה ויש עוד המון תפקידים חוץ מזה מעניינים (גם אני הייתי סגורה על זה אבל יש עוד) הבנתי את המחלה...זה יהיה 21 הם לא לוקחים סיכונים על כאלה דברים (יעל הביוטכנולוגית יכולה להעיד על זה
) ובעיקרון כל תפקיד שדורש פרופיל 64 ומטה מתנדב יכול לעשות (זה משתנה בין אחד לשני בגלל המגבלות של כל אחד...) בעיקרון בעיות עם אוכל מהוות בעיה כלשהי (נכון דורון?!)

Dizen

New member
../images/Emo6.gif

יעל ביוטכנולוגית לשעבר
ברוכה הבאה אירית
קיבלת תשובות מאחד האנשים הכי מבינים פה, אז את לא צריכה את הידע הדל שלי...
מה זאת כל הפעילות הזאת פתאום באמצע הלילה?! |מופתעת|

../images/Emo13.gif נדיר, אבל כבר השלישי שאני רואה.

אין סיבה שלא יגייסו אותך. כמדומני, אתה אפילו זכאי לקבל תוספת כלכלה מהצבא לרכישת מזון מיוחד (לא בטוח לגבי זה.)

the illusion

New member
דבר ראשון אני בת:) ודבר שני....

לא כל כך מעניין אותי התוספת.... מבחינית שאפילו לא היו משלמים בכלל למתנדבים אני עדין הייתי נחושה בדעתי להתנדב!!! הדבר חשוב לי עד מאוד.... אני ממש מקווה שהם ינתדבו ולא יעשו בעיות..... חשבתי גם על משיקת דוברות שזה ממש התחום שלי.....

סיונתו

New member
אז סבבה

לכי על זה ילדה!!! (בתרגום חופשי מאנגלית....) בהצלחה ויפה שיש מישהו שהיה מתנדב גם בלי הכסף! (גם אני הייתי עושה את זה...אבל אני לא מוותרת על הכסף בכל זאת
) וואי רק לפני איזה חצי שנה גיליתי שחיילים מקבלים משכורת ותראו אותי עכשיו
.... איזה התקדמות פורום- קבל ח"ח (דורון- לפרשן!)

the illusion

New member
חחחחחחחחחחחחח כל הכבוד:)

יש לי שאלה אתם יודעים אולי כמה זמן צריך לחכות עד לועדה הרפואית? אחרי שאני שולחת להם את הבדיקה האחרונה?

זה מאוד משתנה.

אצלי לקח יותר מחצי שנה מהרגע ששלחתי להם את כל הנתונים לסגירת הפרופיל ועד לרגע שזומנתי לועדה רפואית.

סיונתו

New member
אמממ...

כמו שנאמר בשרשור המקביל שדורון ואני הצפנו (וואי יעל ומעיין יכעסו...) זה יכול לקחת שבועות וחודשים הרעיון להתקדמות פה זה פשוט מאוד ל נ ד נ ד וכמה שיותר יותר טוב! זה יזרז את זה...

א"א, ב"ב...ת"ת.

נראה אם תדעי מה כל צמד אותיות מהא"ב העברי אומר כשהוא מגיע בצמדים
. (כדי לחסוך לך - אני לא יודע... אני מכיר רק א"א, ב"ב, ג"ג, ז"ז (סלנג צבאי), ח"ח, ט"ט, מ"מ, נ"נ, ע"ע, ש"ש
את אלו אני מכיר
.

למעלה