היי:) אני אירית ואני חדשה פה בפורום

../images/Emo13.gif נראה לי שעוד דקה אני פורש לפוך.

אין כמו להתכרבל בפוך ולדבר עם אנשים בטלפון
. הבעייה היחידה היא כשנרדמים לאנשים בטלפון

סיונתו

New member
או שמנתקים להם

כי הם גומרים לך את כל הביג טוק!!! חחחח תגידו כמה משלמים למתנדב?

המרחפת

New member
הייתי בדיוק במצב שלך

התמיינתי למודיעין ולחווי"ה במקביל. אין שום בעיה, ובמהלך הראיון למודיעין שאלו אותי האם הם בעדיפות הראשונה שלי. מה לעשות, אמרתי להם בכנות שלא
. איחלו לי בהצלחה, ושבמקרה ולא אתקבל לחווי"ה, נתנו לי טלפון כדי שאתקשר להמשיך מיון אצלם. לתשומת ליבך שמש"קית חווי"ה זה תפקיד שדורש קורס, וצריך להתמיין אליו, וכמתנדבת את לא מקבלת זימון. אני פיספסתי ככה מיונים כי לא ידעתי שיש. אפשרות נוספת שמתאימה למתנדבים שלא יכולים לשרת בתנאי בסיס סגור (=לעשות קורס) היא להיות פעילת חינוך. תפקיד די דומה, עושים אותו דבר אבל מקבלים יחס שונה.

the illusion

New member
כדי ללכת למיוניים של משק"ית חוייה

מה אני צריכה לעשות? להתקשר למדור פרט ולהגיד שאני רוצה ללכת למיוניים?

המרחפת

New member
מיונים

יש כמה דרכים להגיע למיונים.
דרך אחת היא להגיד למדור פרט להם שרוצים להגיע למיונים לתפקיד מסויים. האמת? אחוזי הצלחה מוטלים בספק.
דרך שניה, להלן "דרך יוני", היא להשאיר הודעה בפורום מתגייסים, מי קיבל זימונים לתפקיד X, מתי הם ואיפה. עם המידע הזה להתקשר לאחראית מתנדבים, ולומר לה: יש מיונים בתאריך זה וזה, ואני אהיה שם. תדאגי לי לזימון. דרך מאד אגרסיבית, אבל יעילה.
הדרך שאני נקטתי בה היא די לעקוף את תא מתנדבים... אם כי לא הובעה התנגדות מצידם. הם ידעו שאני רוצה את התפקיד הזה (שלחתי להם פקס וביקשתי שיפנו אותי למיונים), במקביל ביררתי לאיפה שולחים פקס בשביל לקבל זימון, קיבלתי זימון והודעתי לתא מתנדבים שזימנו אותי לפה ושם בתאריך זה וזה. נקטתי בדרך הזו כי גיליתי שהיו מיונים ואני פיספסתי. עשו לי מיונים יחידנים, התאספו חמישה או שישה אנשים כדי לבחון אותי ועוד שתי בנות :] במקרה שלי, קורס חווי"ה, שלחתי פקס למפקדת קצין חינוך ראשי- יחידת השתלמויות ומיונים חילית. המד"נית שלי התקשרה בשבילי, ביקשה שישלחו לי טופס "בקשת פרט למיון למקצועות חיל החינוך והנוער", שאותו מילאתי ופיקססתי. טלפון: 09-8972333 פקס: 09-8972277 אלו מספרים שעדכניים לשנת 2002, לא חותמת שזה עדיין נכון, אבל 90% שכן
בהצלחה.

the illusion

New member
סבבה:) ללכת למד"ן של בית ספר ולהגיד

לו שאני רוצה להתמיין למשקית חוויה?

סיונתו

New member
ועוד משהו

יש עוד תפקיד שאני רוצה לעשות ודורש מיונים אני יכולה לגשת למיונים של שתיהם נכון???

המרחפת

New member
אמממ

במקרה הספיציפי הזה, כבר נתתי לך את הטלפון. רק לבדוק אם הוא עדכני. אם זה לא עדכני או אם את רוצה להתמיין במקביל למקצוע מחוץ לאשכול חינוך, תפני אליו כדי שיקשר אותך לאן שצריך. בינתיים תשתמשי בטלפונים שרשמתי בהודעה הקודמת.

למעלה