היי אני אלה... אני פיפלית חדשה!!!

shayr69

New member
היי כולם....אני שי אני חדש...

רציתי ללכת להופעה אתמול בבארבי אבל לא יצא.....רציתי לדעת איך היה...ואם משיהו הקליט דרך האינטרנט.....תודה שי....

ברוך הבא שי ../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

אני מאוד מאוד מאוד מאוד שמח שהחלטת להצטרף אלינו
ומאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מקווה שתישאר איתנו כאן כחבר קבוע ותרשום ה-ר-ב-ה
אתה מוזמנן לעיין בכל הפורום (מאמרים (מומלץ בקטגוריית "מוניקה סקס), גלריות, סקרים וכו'...) אינ בכל מקרה לא הייתי אתמול... סורי
מקווה מאוד מאוד מאוד שתהנה כאן
חן הוכמן
אי מייל - [email protected] איי סי קיו - 154979156

בואר

New member
אוף חנוש!!!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

התחלתי לכתוב ואז עברתי לחלון אחר וכששלחתי את ההודעה מה אני רואה? שחנוש שלי כבר הגיב! ררששעע!!!! חחח סתאם חנוש!!!!
U!!!!!

בואר

New member
ברוך הבא!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אני מעין(עם י' אחת!), בת 13, חולת מוניקה סקס(אפחד פה לא מבין למה אני דווקא בפורום הזה
) והדג נחש(אבל תפוז לא נותנים לי פורום כי אני "קטנה מידי"
)!!! אתה מוזמן לשוטט ברחבי הפורום, לאמץ אייקון, לקרוא את המאמרים, לראות את הגלריות, להכנס לקישורים, להשתתף בסקר, להגיב להודעות ובכלל, להנות ובכמויות!
חן (MiStEr GuItAr) הוא המנהל שלנו וזה בעיקרון מה שהוא ההיה אומר לך... אז חנוש אתה לא צריך להתאמץ כי יש לך יורשים!!!!!! לאב יו!

חחחח יש לי שאלה לשתיכן... ../images/Emo168.gif

למה זה כל כך אכפת לכן איך כותבים את זה? עם י' אחת או שניים?

בואר

New member
כי...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

המילה מעין במקור כתובה כ-מעין(רק עם ניקוד) וכשכותבים בלי ניקוד מוסיפים י' כדי שזה לא ייצא מעין(מעין=כמו...) אז זה לא ממש נכון... זה כמו שיש SHAY ויש SHAI יש הבדל אבל אותו צליל... חוצמזה בכל התעודות(דרכון,תעודת לידה ובתעודת זהות של ההורים) כתוב עם י' אחד... תפתח מילון ותראה שמעין זה מקור מים נובעים(או משהו) ושזה כתוב עם י' אחד!!!!!!

בואר

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אני מקורית מטבעי(NOT!!!!)

בואר

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אני תמיד מקורית...
NOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​

shaai

New member
shai עם i זה הרבה יותר שוה!../images/Emo58.gif

איכס שי עם Y!!!

בואר

New member
אני אומרת ש...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

שניהם שווים כי אני מכירה אנשים עם I ועם Y... אז ככה ש...

בואר

New member
../images/Emo12.gif!!!!!!!!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

את המעין החמישית שאני מכירה שהיא עם י' אחת ולא 2/לא משנה!!!!!! וולקם טו דה קלאב!!!!

blinkgirl182

New member
את המעין הראשונה שאני מכירה עם אחת

אותי כולם מתקנים...כל המעין בשיכבה שלנו הן עם שתיי י'

בואר

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אצלי בשכבה לפף אחת לא ממש אכפת אז אני כותבת לנחמדות עם י' אחד וללא נחמדות עם 2...

היי אני אלה... אני פיפלית חדשה!!!

מה קורה אנשושים? אני נורא רוצה להכיר כבר את כולם... זה בטח הפורום הכי אחלה בנט..!!! -love u- ~אלה~
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ היי...! אני פיפיל חדשה בפורום הנה קצת מידע עליי - מתה על מוניקה והיהודים! אם.. וקוראים לי אלה..! -נשיקות- -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Just Adi

New member
שלומלום! ../images/Emo80.gif

אז... אני עדי ותיכף חן יתן לך את הנאום הרגיל שלו (נא להסתכל במאמרים!!!) :) חן אוהבים אותך! וזהו, דוגרי אחלה פורום (ואחלה להקה) ביי ביי

למעלה