היי אני אלה... אני פיפלית חדשה!!!

בואר

New member
קבלי ../images/Emo24.gifוגם../images/Emo25.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

יש לך שם ממש יפה! לחברה טובה שלי קוראים אלה!

חחח לא ראיתי את השירשור הזה../images/Emo9.gif

אז קבלי גם כאן
היי אני חן הוכמן ונעים לי מאוד ואני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד שמח שהחלטת להצטרף אלינו וגם מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד (חחחחח, טוב נסחפפתי...
) מקווה שתשארי אינו כאן קבוע ותרשמי כאן ה=ר=ב=ה והכי חשוב שתהני מומלץ בחום, לעיין בכל הפורום = מאמרים, גלריות, סקרים וכו'.... מקווד מאוד שתהני
חן הוכמן
איי סי קיו - 154979156 אימייל - [email protected]

Rain Star

New member
חחחחחחחחחח איזה ../images/Emo47.gif! ../images/Emo41.gif

ברוכה הבאה... גם אם זה לא הפורום הכי טוב לנו יש את המנהל הכי טוב!

חחחחחח לאב יו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo168.gif

וכולנו כאן בתקווה לעשות את הפורום הזה הכי טוב

ע מ ר

New member
../images/Emo117.gifשלום לכם

היי גם אני כמו נטע (חבר שלי) אוהב את מוניקה סקס והצטרפתי לפורום מקווה לקבלת מידע אני ישמח לדעת אולי מישהו יודע קצת על הופעות בצפון של מוניקה סקס תודה לכולכם עמר

ע מ ר

New member
שכחתי

אני בן 14 ולכן אני מבקש הופעות שמותר לי להכנס וגם ביום שישי וחוץ מזה אני גר קרוב מאד ללבנון כך שזכרוןזה די רחוק

רותמיקה

New member
מותר להכנס לכל ההופעות../images/Emo170.gif../images/Emo29.gif

אני לא חושבת שיש בעיה של גיל..

ע מ ר

New member
שאלה לרותמיקה ועוד משהו קטן

את באמת חושבת ככה אני יכול להכנס ליום הסטודנט? בכל מקרה את יודעת מישהו שיודע טוב על הופעות כי אני שמעתי שיש להם הרבה הופעות בזמן הקרוב בצפון אם את יודעת תכתבי לי לכולם: האייסי שלי 169595411

Rain Star

New member
יום הסטודנט יכולים לעשות לך בעיות

וגם הקמלוט מוגבל לגי 18, למרות שהמוניקות לא ממש מופיעים שם..

ע מ ר

New member
תודה

rain star אתה יודע על הופעות של מוניקה סקס בצפון הארץ? לא רחוק מדי מלבנון???. או אתה יודע איך מבררים? אם כן תודיע לי תודה

Rain Star

New member
אתה מהצפון??? ../images/Emo41.gif מאגניב...מאיפה?

גם אני... אממממ הייתה הופעה בבית קשת שזה די בצפון...
והיה משהו בכרמיאל... אבל אם אני אדע אני כבר אתלהב פה בפורום אז אתה תשים לב

ע מ ר

New member
לראין

אני מקיבוץ כברי ליד נהריה וכמו שאולי ראית אני חולה על מוניקה סקס בכל מקרה ההופעה בכרמיאל לא בשבילי אבל אולי יהיה בקרוב אני ממש ישמח תודיע לי תודה

Rain Star

New member
כברי.....הייתי שם לא מזמן ../images/Emo41.gif

אל תשאל למה...אני לא זוכר!

למעלה