היי, אני דאגרו ואני אכרבל את ראבכום.

מי אמר שיש בעיה עם זה

לי יש בעיה אישית עם זה כמו שיש לי בעיה עם סטוצים.
שום דבר לא עובד אצלי בלי רגש.

לא למדתי

אני לא מסכימה עם זה

רינתי77

Active member
רעיון מעולה לסטארט אפ!

כמו שתמיד אמרתי, אם יש ביקוש, תמיד יהיה מי שיספק אותו.
והיא בטוח יותר כיפית מאשר דובון...

הייי צהריים מכורבלים לכם

אני לא מבינה מה הבעיה של האנשים בעולם הזה

אם יש אנשים שזקוקים להתכרבלות ומוכנים לשלם בעבור זה מכספם הטוב, אז מה הבעיה לעזאזל? למה היא חייבת להיחשב לזונה או פרוצה? הרי כבר הסכמנו שזנות היא לגיטימית כל זמן שיש לה ביקוש והיא לא מפריעה לאף אחד ולא גורמת לעבירות פליליות.
בכלל, זנות צריכה להיות ממוסדת ומפוקחת כדי למנוע מחלות או שאר צרות הנובעות ממין לא מבוקר.
אם יש לה את הכישורים ואת היכולת ואין לה עכבות והיא יכולה לספק מעט חום ואהבה לאנשים הזקוקים לזה, אז מה לא בסדר כאן?
הרי כולנו זונות של החיים. רובנו מקבלים על זה משכורת, חלקנו מקבלים מעמד כלכלי או בטחון כלכלי, אז מה אנחנו שונים משאר הזונות או הזונים העושים זאת לתועלתם האישית? והמחיר שהיא מקבלת על כך גורם לי לתהות למה אני לא חשבתי על זה קודם

"לאנשים בעולם הזה"

יש בעיה אישית עם זה, לא בעיה מוסרית ולא בעיה עם מי שעושה את זה.

אני לא מדברת על אנשים שלא נוח להם עם זה

באופן אישי. כלומר, הם לא היו מסוגלים לעשות את זה בעד שום הון שבעולם. זה בסדר גמור. גם אני לא הייתי עושה את זה. אבל אני לא יוצאת נגד זה ולא הייתי קוראת לה זונה כמו שהיא מספרת שאומרים לה.
אני מתכוונת לכך שהאנשים שקוראים לה זונה או כל כינוי גנאי אחר, הם אנשים פוריטניים ולא משוחררים מכבלי הדעות הקדומות. הם לא ממש מסתכלים בציציותיהם שלהם ובודקים אם הם בעצמם לא זונות בשכר כזה או אחר.

דיבבלעס

New member
מעניין אותי לאיזו רזולוציה זה יכול להגיע...

כאילו מעבר לסקס בתשולמים ו"ריקודים" בתשלום שיש במועדוני חשפנות וההתכרבלות בתשלום והמקרה שהזכרתי של מישוש שדיהן של שחקניות פורנו בתשלום (לצדקה אומנם ועדיין) והבנתי שגם יש חברה בתשלום ואחת שיוצאת עם בחורים לדייטים בתשלום וכאלה
מעניין אותי על איזה עוד דברים יחשבו?נשיקה בתשלום?חיבוק בתשלום?מישוש ישבן בתשלום?נשיקה על הלחי בתשלום?
בקיצור נושא מרתק עם השלכות מרחיקות לכת...

תתפלא אבל זה קיים כבר מזמן

נשיקה בתשלום, חיבוק בתשלום, נשיקה על הלחי בתשלום, את כל אלה כבר ראיתי בסרטים של שנות החמישים, כאשר היו עושים יריד עם מוזיקה וריקודים וכן דוכנים לממכר עוגות וממתקים, והכל קודש למען מטרה נעלה כזאת או אחרת, הרי תמיד היה הדוכן של היפהפיה המקומית אשר היתה מוכרת נשיקה וחיבוק תמורת כמה סנט שיהפכו לתרומה למען הנזקקים או אנאערף כל דבר אחר...
כל דבר שיש לו ביקוש, תמיד יהיה מי שיספק אותו תמורת תשלום.

Anna begins cc

New member
בוא אספר לך סיפור נחמד..

לפני כמה שנים חברה שלי הלכה בנחלת שבעה בירושלים,
ופתאום עצר אותה מישהו ושאל אותה "היי, רוצה לקנות חיוך בשקל?"
היא עצרה לרגע ולא הבינה מה בדיוק הוא רוצה,
והוא אמר שהוא מנסה להתפרנס והוא מוכר חיוכים בשקל ואם היא מוכנה לקנות.
היא ברוב טובה, הסכימה, נתנה לו שקל,
הבחור הסתכל עליה, חייך, הגיש לה מעטפה קטנה והלך משם.
היא המשיכה להתקדם במעלה הרחוב, פתחה את המעטפה ובתוכה היה פתק ו.. מטבע של שקל.
בפתק היה כתוב "חיוכים זה בחינם".

למעלה