היי אני חדשה ואני צריכה עזרה ...

jusmin88

New member
היי אני חדשה ואני צריכה עזרה ...

לפני שעה חיברתי מכתב לבנחמין רוחאס :) ואני לא יודעת לכתוב בספרדים .. מישהו יכול לתרגם לי אותו ?? פורפיייי.....

jusmin88

New member
מצטארת עם זה ארוך קצת :))

תודה !!!!!!!!!!!!!!! אין לך מושג כמה מאושרת אני * קופצת * ולמכתב: היי ! היום כהרגלי אני נכנסתי לאינטרנט , ואתה יודע שדרך האינטרנט אפשר לדעת כמעט הכל , אז ראיתי את האימייל שלך והחלטתי שיש לי הרבה מה להגיד , אני כמעט בטוחה שלא תקבל את המכתב כי גם ככה אתה מקבל מיליוני מכתבים כל יום ואני בטוחה שאתה לא קורא את כולם , בכל מקרה עם זה יגיע אליך תן לי סימן חיים , בבקשה . אני רואה את הסידרה שבא אתה מככב " המורדים" , וגם פעם הסתכלתי קטנטנות , אני חולה על הדמות שלך , אני בוכה כשעצוב לה וצוחקת יחד איתה , אבל מעניין אותי איך אתה מאחורי המסכה של פבלו בוסטמנטה , מאחורי החתיך ההורס של בית הספר . אני גרה בישראל ואולי כשתקרא את המכתב אנחנו נהיה באמצע מלחמה , מי יודע , הדמות שלך ובכלל המורדים עוזרת לי לחיות מאחורי כל הפיגועים " המורדים" משכיחים את הכעב והצער של כל המלחמה הזאת . יש לי עוד שאלה , אתה קמילה פליפה ולואיסהנה באים לישראל ? כי כל השמועות נמעסו עליי ורציתי לשאול אותך ישירות . בבקשה תענה לי כי עבדה לי התקוו לנסות לשלוח מכתבים . בתודה קטיה , מעריצה מישראל . נ.ב מקווה לראותך בקרוב , חבל שאתה כל כך רחוק . וסתם שאלה : תוכל לשלוח לי תשובה בדואר ? רק עם אתה יכול . לכתובת איילה 23\27 אשקלון ישראל מיקוד 78700

Hurakano

New member
חחחחחחחחח

זה ארוך ??? זה סיפור של 5 דקות...
בבקשה :
Hola ! hoy de costumbre me conecté a internet, y sabés que por internet hoy se puede saber casi todo, entonces vi la dirección de tu e mail y decidí que tengo mucho para decirte. dudo que recibas este mensaje por que sé que recibís un montón de cartas y mensajes cada día y no los leés todos, de todos modos si recibís este mensaje por favor avisámelo en alguna manera. veo la telenovela que estás grabando estos días, "Rebelde Way" (y antes vi Chiquititas) y me encanta tu personaje, lloro y río con Pablo, pero a mí me gustaría descubrir la persona que actua a Pablo, conocerte a vos. vivo en Israel y puede ser que ahora mientras estás leyendo este mensaje nosotros estamos acá en medio de la guerra con Iraq. Pablo me ayuda vivir mejor esta situación que estámos pasando aquí, y "Rebelde Way" me hace olvidar de todas las problemas que tenemos. tengo una pregunta - vos, Camila, Felipe y Luisana vienen a visitarnos ? te lo pregunto por que creo que es sólo un rumor y ya estoy cansada de todos los rumores y chismes... quería que me lo digas vos directamente asi no lo dude. por favor contestame si te llegó este mensaje. muchisimas gracias Katia, una fan de Israel PD : espero verte pronto, que pena que estás tan lejano... y por favor me podés mandar la respuesta por correo ? sólo si podés para la dirección : Ayala 27/23 Ashkelon 78700 Israel​

jusmin88

New member
תודה :))

עם זה סיפור של חמש דקות אז למה לקח לך יותר משעתיים לענות ???

Hurakano

New member
.........

זה שאני בודק את הפורום כמה פעמים ביום זה לא אומר שאני נמצא בו כל הזמן כדי לקבל את ההודעות ישר כשהן מתפרסמות, מצד שני יכול להיות שאני משקר ובאמת לקח לי שעתיים לעבוד על זה, זה פורום ואי אפשר לדעת....
טוב זה לא לקח לי חמש דקות זה היה משהו כמו רבע שעה להזיז את העיניים מהקטע בעברית להודעה ולכתוב את זה... בכל מקרה לא נראה לי שמה שחשוב זה כמה זמן זה לקח לי, אלא שבסוף יש לך את ההודעה שרצית מתורגמת, לא נראה לך ?
ביי ביי....

Hurakano

New member
תודה ../images/Emo9.gif ואגב......

רציתי לשאול אותך : השם שלך בספרדית הוא karina , זאת אומרת שזה שם לטיני.... אז אם זה שם לטיני אז למה מופיעה בו האות k ? האות k היא לא אות לטינית.... או שהשם הוא Carina וסתם כותבים את זה עם k כמו לדוגמא kiko או פעם ראיתי joakin.... או שזה בכלל לא שם ממקור לטיני אני סתם מבלבל ?

jusmin88

New member
לא יודעת בלבלת אותי ../images/Emo3.gif

ורדך אזב אני רוצה לבקש עוד משהו :)) כתבתי שיר :)) תוכל לתרגם אותו ? מעניין איך זה יצא בספרדית :) אתה כוכב ידוע בכל ארגנטינה ואני מעריצה עיוורת לא מכירה את ה"אני" שבפנים וכבר אומרת "אוהבת אותך" הבנות מתות ממך ואני מדמיינת אותך איתי אני לא שפויה , פשוט חייה בחלום אוליי אתה חתיך אבל לא על זה מעריכים אנשים אליך אני לא יודעת דבר עיתונים לא עוזרים רק ריכולים הם מכירים ואני כמו תמיד רוצה לדעת איך זה להכיר אותך באמת לדעת שאני מכירה אותך מבפנים ולא רק מביטה לך בפנים בבקשה :)))) זה גם לא ארוך ....

jusmin88

New member
ובאותה הזדמנות:

וואו איזה קבלת פנים .... איזה חמודים אתם .... אני חושבת שאתנכל עצלכם :))

Hurakano

New member
אממממ....

קודם כל ההודעה לא הייתה מופנית אלייך
ו... לא יודע לא נראה לי שאני אצליח "לאכול" את השיר שלך...

Hurakano

New member
טוב תראי....

את התעקשת שאני אתרגם לך אותו... אני החלפתי ושיניתי כמה מילים (במילים אחרות נרדפות..) כי יש מילים שאני לא יכולתי לתרגם אותן כמו שהן. בקשה :
sos un actor conocido por toda la Argentina y yo soy una admiradora ciega no te conozco a vos como sos y ya digo "te amo" las chicas están muertas con vos y yo te imagino conmigo estoy demente, viviendo en un sueño podés ser un bombón pero no por eso se valora la gente no sé nada de vos revistas y diarios no me sirven sólo chismes conocen y yo como siempre quiero saber cómo es conocerte en realidad saber que te conozco por adentro y no sólo mirándote la cara​

Hurakano

New member
חחחחח

הלוואי.... כשיצאו ממני שירים פילים יתחילו לעוף...

krn

New member
KARINA

האות K מופיעה בכמה מילים בודדות, שמקורם לא בלטינית דווקא. KILO´ KINOTO, KEROSEN,KARINA בדרך כלל כותבים CARINA, אבל גם יש הרבה KARINA וKEREN. למה דווקא בK? לא יודעת מקור השם קרינה הוא באיטלקית

jusmin88

New member
עומרי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מתה עליך !!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה חמוד :)))
תודה ענקית מכל הלב !!!!!!!!!!!!!

Lvt

New member
HOLA KARINA, COMO ESTAS

????? תמיד חשבתי שהשורש הוא עברית כמו קרן KEREN

למעלה