היי אני חדשה ויש לי כמה שאלות

shiiiran

New member
היי אני חדשה ויש לי כמה שאלות

ראיתי רק את 2 (!!) הפרקים האחרונים של האוס.. אבל זההיה מספיק בשבילי כדי להתאהב. (ראיתי את הפרק של יום שבת פעמיים) וזה מוביל אותי לכמה שאלות: 1) באילו ימים ושעות משודרת התוכנית? 2) איזו עונה זו? 3) למה האוס צולע? 4) אני די סגורה על זה שהאוס גילם את "אבא" של סטיוארט ליטל.. זה נכון? 5) הבלונדיני (עוד לא מכירה את השמות) מאוד מוכר לי.. יש מצב שהוא שיחק בעוד סרטים? (נראה לי שמשהו על מרי קייט ואשלי..) זהו?... טוב נו.. בטוח יעלו לי עוד כמה שאלות בהמשך.....

Hieros Gamos

New member
שלומות../images/Emo9.gif

1. יום שבת ערוץ 3 שעה 21:20 ושידור חוזר של הפרק ביום ראשון בשעה 20:45 2. עונה שנייה. 3. הייתה לו ברגל מפרצת שנקרשה (בקיצור קריש דם ברגל) ואובחנה לא נכון כי הסימפטום היחידי היה כאב. רק אחרי 4 ימים הוא העלה את הרעיון שהכאב שהוא חווה נובע ממות של השרירים ברגל מה שהתגלה כנכון (לא הייתה זרימת דם-חמצן ומזון- אל השרירים ברגל והם...מתו). הוא דרש שיעשו מעקף ויחזירו את זרימת הדם לרגל למרות שהרופאים המליצו על כריתה. כשהוא התעורר מהפרוצדורה הוא היה בכאב נוראי וביקש שיכניסו אותו לdrug induced coma וכברגע שהוא היה בתרדמת סטייסי שהייתה חברה שלו אז והחזיקה בפרוקסי שלו החליטה ללכת בניגוד לרצונו ולבקש מהרופאים לבצא פרוצדורה שהייתה התפשרות בין כריתה למעקף- הוצאה של הרקמה המתה מהרגל אבל בגלל שלקח המון זמן עד שביצעו את זה, לא רק שאין לו שריר שם, הוא גם סובל מכאב כרוני (פאק מה שלראות את three stories בפעם המיליון יעשה לכם
) 4. כן. הוא מגלם את זוג הנעליים אההה את אבא של סטיוארט ליטל
5. אממ כן. לגבי ג'סי אנשים אחרים יענו לך אבל הוא דובב את אחת הדמויות בהרקולס ^^'

shiiiran

New member
תודה!

בפרק שעבר היתה מישהי שלא יכלה להרדם והחברה שלה רצתה לתרום לה כבד. אז זאתי שבדקה את החברה הזאת- זאת היתה סטייסי? (סורי.. אין לי תיאור פחות מסובך מזה.. בכל זאת.. כולה 2 פרקים ראיתי).. ומה שאמרת על הצליעה של האוס- הכל הראו בפרק הראשון?

Hieros Gamos

New member
לא זו הייתה קאדי סטייסי לא מופיעה

יותר היא הופיעה בחלק מהפרקים החל מפרק 1X21. לא, הראו את זה בפרק 21 של העונה הראשונה

lovely max

New member
נתקעתי ב4.

איך הצלחת לזהות שהוא שיחק בסטיוארט ליטל??? אבל איך?! לי זה היה שוק והלם מוחלט ופתאומי ברמת התקף לב. כמעט. הרי שנאתי את האבא של סטיוארט ליטל. (ואני לא הולכת לתרץ למה ראיתי את הסרט הזה בכלל.) אגב הוא שיחק גם את ג'ספר מ101 דלמטים. .כן. הבלונדיני (צ'יז) שיחק בסרט אחד עם מרי קייט ואשלי, אכן, וגם בסרטים אוסטרליים כמו "לשחות נגד הזרם" והסדרה "שכנים". ואגב הבחורה שאמרת היא קמרון, אחת הרופאים בצוות. אני מתה על הקטע הזה שעדיין לא נכנסים לסדרה, ורק מתחילים להסתקרן למה האוס צולע? למה הוא בולע כדורים כל שניה עגולה? למה הוא כל כך אנטיפת? מה קורה בינו לבין שאר החבר'ה? אחח נוסטלגיה. הנה שאלה: איך זה קרה לכם? יש לי תיאוריה. בפרק הראשון אתה סתם נהנה לך, ובהלם מהאוס, ובפרק השני אתה מתחיל להתעניין, ובהלם מהאוס, ובפרק השלישי אתה אבוד סופית.

Hieros Gamos

New member
תיאוריה נחמדה לי יש אחרת

אתה רואה את הרבע שעה האחרונה של three stories בתור הפרק הראשון וזה מבלבל אותך כי אתה לא מבין למה הם מחליפים אנשים כל הזמן ואז אתה מנסה למצוא דרך לראות את הפרק וכשזה נתקע על 99.5 אתה לוקח לך את כל העונה ורואה את כולה בפחות משבוע
אבל יכול להיות שזו רק אני

Benjamin Turner

New member
ואצלי... יש לי חברה שמאוד אוהבת את

הסדרה, ולכן בעונה הקודמת ניסיתי לצפות באקראיות באיזשהו פרק, וממש לא אהבתי. הרפואה בלתי אמינה, הסדרה נורא נוסחתית (עשו על זה פארודיה מאוד מוצלחת שגל העלתה לכאן פעם, ואכן-אמת לאמיתה), ברור מלכתחילה שהאוס-הכל-יכול ירפא את הPOTW וכל זה נורא הפריע לי ליהנות. בכלל לא שמתי לב להאוסיות של האוס. איכשהו בעונה השניה יצא לי לראות עוד פרק (עכשיו כבר הבנתי קצת יותר את הקטע, והתחלתי נורא להסתקרן מהדמות הראשית המאוד לא אופיינית הזו). את הפרק הבא התיישבתי לראות במכוון, והשאר היסטוריה
כשחושבים על זה, שלבים שתיים ושלוש שלך אכן די נכונים לגבי
לעומת זאת, היום ראיתי לראשונה את grey's anatomy, ומעבר לכך שהופתעתי לגלות שמקדרימי זו לא המצאה של גל, די סבלתי מכל רגע. סדרה אמריקקית, מלוקקת, דמות כמו-האוסית חסרת בשר אחת, בעיקר סיפורי אהבהבים ושאר קשקושים ובקיצור, מזל שהכלבלב היה כזה חמוד אחרת ודאי לא הייתי שורדת עד הסוף
ועכשיו אני באמת בשוק טוטאלי שפטריק דמפסי קיבל מועמדות לאמי ויו לורי לא (מתי האמי באמת, אגב?).

Hieros Gamos

New member
אני לא חושבת שפטריק דמפסי קיבל

מועמדות. אני די בטוחה שלא האמת. יש איפשהו רשימה של המועמדים שכתבתי... אממ יש את משמו מ24 (נו ג'ק באואר), את מרטין שין, את הבחור האירי שנורא אוהב את יו מרסקיו מי, מישהו מסיקס פיט אנדר ומישהו מחוק וסדר...אחד מהם. אני די סגורה שפטריק דמפסי לא קיבל מועמדות. נו וברור שגריי זו סידרה אמריקקית מלוקקת, למה ציפית? היא כמו פיק רע שאי אפשר להפסיק לקרוא

Benjamin Turner

New member
כמו פיק רע שקל מאוד לזפזף ממנו

והלאה
אה, אוקיי, היה נדמה לי שכתבת שהוא מועמד. אם לא אז נרגעתי
(NOT!)

Hieros Gamos

New member
לא לא...אחרי שרואים הרבה יותר

מדי פרקים במעט מדי זמן אי אפשר לזפזפ מזה (לא משנה שאני לא כל כך רואה בטלוויזיה...אני מורידה, מה שעושה את זה יותר עצוב...זה כדי להסיח את הדעת האמת...אבל יש לזה שני פרקים שהם באמת פרקים טובים) חשבתי שהוא מועמד כי יש להם כל כך הרבה מועמדויות שנראה לי שהם יכולים להיות בכל קטגוריה
אבל הוא לא
אמי זונות... אגב ממש אהבתי את החתימה

Benjamin Turner

New member
ואני ממש אהבתי את הפרק ../images/Emo23.gif

והסצינה הזו היתה פשוט
אמנם הטיוב נסגר עלי מאות פעמים בנסיון לצפות בארבעת הקטעים שהועלו אתמול, אבל זה היה שווה את זה

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זו הפעם הראשונה שהם מתחילים להראות את הדימיון בין האוס לפורמן...זה חוזר על עצמו לא מעט פעמים בסידרה

Benjamin Turner

New member
sleeping dogs lie מראה כמה הם שונים

למרבה המזל, אני לא מחבבת את פורמן. הוא מעצבן. אפילו צ'ייס עדיף.

Hieros Gamos

New member
כן לעומת זאת../images/Emo58.gif

אופוריה, שניהם, ממש מראה כמה הם דומים ויש לזה הרבה רמיזות גם בפוראבר... יש גם בשאר הסידרה, ההתמקדות של פורמן בקייס היא מאוד דומה לזו של האוס...אבל פורמן הרבה פחות חטטן ממנו
אה וגם יש את הקטע ב2X10 שמראים את שניהם עם כובעים כאלה (שגורמים ליו להיראות הרבה הרבה יותר בריטי
חח נו, כמו שהוא חובש ב1X02) ^^'

Benjamin Turner

New member
יש הרבה מאוד רמיזות לכך, גם בpoison

שראיתי זה עתה, וגם בfailure to communicate, אולם יש ביניהם הבדלים מאוד בסיסיים, מהותיים ממש, שמאפשרים לי לשנוא את פורמן ובו זמנית להעריץ את האוס
. בכלל, אפשר להקביל את הדאקלינגז לשלושת הרופאים הבכירים-האוס ופורמן, וילסון וקמרון ו... קאדי וצ'ייס? (טוב, לא טענתי שזו הקבלה מושלמת
). אפשר גם לנסות להקביל את שלישיית הסטודנטים בthree stories לדאקלינגז, אבל התייאשתי באמצע.

Hieros Gamos

New member
נו ברור, לא טענתי שהם קופי כי

עובדתית פורמן הוא אידיוט מעצבן והאוס הוא גאון נערץ

למעלה