היי אני חדשה ויש לי כמה שאלות

אני התחלתי לראות כי

הייתי מאושפזת בבי"ח ולא היה לי מה לעשות, אז פשוט הדלקתי את הטלווזיה וראיתי האוס
ומאז אני מכורה פחות או יותר

sweet shir

New member
חח אני היחידה שהתחילה לראות בגלל

שהפרסומת בהוט נראתה לה מגניבה בטירוף?
-אני בכלל מכורה לכל סדרות הוט 3.
-

Benjamin Turner

New member
היי, ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ענו לך כבר לכל השאלות, אולם בתור ניובי בעצמי אני ממליצה לך להיכנס לטיוב ולהתחיל להשלים את הפער עם הפרקים הראשונים (עד כה הועלו השמונה הראשונים). קישור: http://www.youtube.com/profile_videos?user=spiffman2000 ואגב, גל (אם את קוראת): כל הכבוד על הזכרון, רק תיקונון: זה היה אחרי שלושה ימים
. את הניתוח ביצעו אחרי ארבעה. לא שזה משנה למשהו, אבל אם כבר...

Hieros Gamos

New member
נו מילא../images/Emo3.gif

ידעתי שמשהו היה אחרי 4 ימים
(אני זוכרת שהוא פשוט אומר לקאדי four days blockage או משהו כזה
) עוד לא הגיע?

Benjamin Turner

New member
לא ../images/Emo7.gif

והמשכורת שלי הגיעה אתמול לאחר ששלחו לי אותה יום לפני, כך שזה כנראה לא הדואר. הוא אכן אמר לקאדי four day blockage, אך באולם ההרצאות הוא אמר שזה לקח שלושה ימים. כנראה שארבעה ימים מתייחס לזמן שאמור לעבור עד הניתוח.

Hieros Gamos

New member
לא לא../images/Emo70.gif

לקח 3 ימים עד שהוא הציע שזה מוות של השרירים ואז כשהוא מדבר עם קאדי זה כבר יום אחרי שהוא הציע והם עשו בדיקות וכאלה ועדיין לפני הניתוח. נראה לי. הממ. טוב אם אני מכירה את אבא שלי הוא בטח שלח את זה ביום שני ואז זה בטוח יגיע במקסימום שבוע הבא לא? הוא שלח ברשום

Benjamin Turner

New member
לא לא לא../images/Emo70.gif כשהוא מדבר עם קאדי זה

כשהיא מנסה לשכנע אותו לכרות את הרגל (מודה, הלכתי לבדוק, ולא מצאתי אינדיקציה לכך שזה יום אחרי. לא חושבת שאפשר לדעת). אולי לא הבהרתי את עצמי? לא התכוונתי שמדובר בארבעה ימים בנוסף לשלושה, אלא שהאוס מתייחס לזמן הניתוח, שבו בסך הכל יהיה מדובר בארבעה ימי חסימה. כלומר ביום השלישי האוס עלה על הבעיה=>מתישהו בין היום השלישי לרביעי הוא דיבר על זה עם קאדי וכו'=>ביום הרביעי התקיים הניתוח. לא משנה, אם שלחתם ברשום אז אין בעיה

Hieros Gamos

New member
אוקיי לא התכוונתי למה שחשבתי שהתכוו

נתי אבל גם לא למה שאת התכוונת

Benjamin Turner

New member
הצלחת לבלבל אותי לגמרי ../images/Emo163.gif

לא משנה, העיקר שכעת לפחות לחלקנו הכל ברור

Benjamin Turner

New member
באופן מפתיע ביותר ../images/Emo6.gif, האהבות

הגדולות בחיי כרגע הולכות על ארבע, וקטיושות? כרגע יש כאן (חיפה) בעיקר אזעקות, וגם זה "רק" באור יום. but thank you for asking

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כל החברים שלי או בת"א או במקלטים
לא שזה משנהכי עם מי להיות ביום האהבה אין כרגע
ופה אין קטיושות. הרב שיק ישתבח שמו (ציניות זה דבר נהדר. ככה היא נראית על גבי הפורום) מגן עלינו
אוף שיעצרו אותו כבר

shahar615

New member
ברוכה הבאה

אני שחר. אני מניחה שכבר ענו לך על השאלות אבל הנה לך כמה פרטים כמו השמות של הדמויות ואיך לזהות אותם ד"ר גרגורי האוס (השווה, הגאון, המוזר...) ד"ר ג'יימס ווילסון(היהודי, השפוי, הבוגדני...) ד"ר פורמן(האפרו-אמריקני, המנאייק, הXבוס של האוס...) ד"ר קמרון (הבחורה, הנשמה הטובה...) ד"ר צייס (החתיך{?!}, האוסטרלי...) ד"ר קדי (הבוס!) סטייסי(האקסית של האוס...{לא מופיעה בנתיים[?]})

Hieros Gamos

New member
זה לא לא מופיעה בינתיים זה לא מופיע

ה יותר האוס לא מוזר. he's complicated

Benjamin Turner

New member
chicks dig that ../images/Emo8.gif

לגבי סטייסי, אי אפשר לומר שלא השאירו לה פתח לחזור, אם כי כולי תקווה שלעולם לא ינצלו אותו.

Hieros Gamos

New member
אני עדיין חושבת שזה יהיה ממש מצחיק

אם היא תחזור עם תינוק ותגיד להאוס- it's yours
it's better than a puppy
^^'

Benjamin Turner

New member
אוי ואבוי, האוס בתור אבא...

שלא תביני אותי לא נכון, אני חושבת שהוא יהיה אבא לא רע בכלל, אבל באותו רגע אפשר יהיה לקבור את הסדרה. הם כבר לא יצליחו לברוח מהקלישאיות.

Hieros Gamos

New member
אולי אבל זה עדיין יהיה מצחיק

חוצמזה שאני חושבת שדייויד שור יכול לעשות הכל ^^' הוא כל יכול....עורך דין קנדי שכמוהו

Koki Girl1

New member
זה יהיה מוזר../images/Emo12.gif אבל הוא באמת

יכול להיות אבא לא רעעע
אני מדמיינת אותו כבר מחבק את התינוקי ו ו ועושה פרצופים חמודיםםם
אבל לא תינוק מסטייסי כן?
אני לא סובלת אותה
למרות שבלהתחיל מחדש היא בסדר

למעלה