עדן יקרה../images/Emo140.gif
סתם לידיעה אישית. לאונרדו, כמעט פי 2 מגילך,( קצת פחות) , הגזמתי באיזה עשור. אך בואי אומר לך משהו. אם את רוצה תשובות רציניות ומתוקשרות כמו שנראה לך... אז למה אינך הולכת לפגישה אישית עם מתקשרת, לא עם " פאתחות " אלא עם מורת דרך . עצם זה שאת שואלת בנט, על כל מערך חייך, וזה לא שאלה קטנה לעזרה. משמעות שאינך מבינה, שתיקשור, הוא בלתי אפשרי. כן אפשרי, לבדוק אותך, אולי כפי שערן עושה, בדיקה אנרגטית, יחד עם התיקשור . אני אישית עם כל נסיוני, מעדיפה להיות עם האדם , לשמוע אותו גם. ולא תגובה כמו שאת מגיבה. ואני לא באה ממקום של שיפוט, אלא ממקום של הסבר, שכנראה אינך מבינה מהות התיקשור. כל אחד יש לו כלים. ואם שאלת מישהו מסויים שאלה הוא יענה עם אמונותיו גם. להכנס למצב תיקשורי זה לא פשוט כפי שאת חושבת. לכן, אם את ב ו ח ר ת לבקש תשובה מעל הנט, ואינך מרוצה , אמרי תודה והמשיכי הלאה. ביקורת בונה או לא בונה, אינה במקום. גם אם נדמה לך שמי שענה לך ענה בתיקשור או שלא. כל מי שעונה כאן עונה בזמנו ובהתנדבות. ואני חושבת שמי שרוצה תיקשור ללא לתת תמורה , כסף ומתנות זה אנרגיה , בדיוק כמו טיפול ותיקשור. לכן, את עלולה לקבל לעיתים, משהו שאין לו ערך מלא. אפילו שאם אתקשר עבורך ואבקשך לתת לנזקקים תמורה. זו אפשרות. לכן, גם אני מבקשת מסרים או אסימונים,אני נותנת את התמורה בעזרה בנט, או בפורום פרטי משלי. על אף שזהו חלק מפרנסתי , ואני השקעתי הרבה כדי ללמוד, וכפי שאני שילמתי כמה עשרות שקלים בלימודי הריפוי והתיקשור, כקריירה שלישית, אני חושבת שהגעתי לזה גם כיעוד. אני כבר לא אתקשר עבורך, כנראה , לעיתים צריך לטעות כדי להבין את הדרך. אאחל לך בהצלחה, אור ואהבה אריאלה