היי אני חדשה כאן ואשמח לקבל תיקשור עלי

עדן254

New member
היי אני חדשה כאן ואשמח לקבל תיקשור עלי ../images/Emo41.gif

איזה פרטים להשאיר ? אני רוצה לדעת מה יהיה איתי בתחום של האהבה
, מתי תיהיה לי זוגיות שתוביל למשהו רציני בחיי ....? ולגבי עובדה ולימודים אם זה אפשרי אשמח תודה

כי התרגשנו משובו של ערן....

ועד עכשיו עבדתי...בעיקר... שילחי את שמך ושמ אמך+ תאריך לידה.....

מה שאני מקבלת כמסר זה זה......./images/Emo232.gif

שלום לך אישה צעירה, המסר שלנו
אלייך הוא שיש לך בעיה עם סדרי העדיפיות בחייך: "אני רוצה לדעת מה יהיה איתי בתחום של האהבה , מתי תיהיה לי זוגיות שתוביל למשהו רציני בחיי ....? ולגבי עובדה ולימודים אם זה אפשרי אשמח " זה מה שכתבת עכשיו חודש יולי....ואת שואלת על הרומנטיקה ולא על הצד המקצועי תחילה אנשים מוצאים את מה שהם מחפשים...

עדן254

New member
לא הבנתי את המסר

מבינה שעכשיו חודש יולי ...ו...מה זה אומר ? אני רוצה לדעת מה יהיה בתחום הזוגיות ולא רציתי להיות חוצפנית אבל אם גם אפשר לקבל מסר לגבי עבודה ולימודים אני אשמח . ואין לי בעיה עם סדר עדיפויות בכלל - חשוב לי עבודה ולימודים +אהבה (אין סיבה שלא ארצה את שלושת הדברים בחיי) אך העדפתי כאן לפנות בשאלה לגבי נושא של הזוגיות שכרגע מאוד חשוב לי ....ולגבי עבודה ולימודים שלא פחות חשובים לי ...ואם כרגע רומנטיקה יותר חשובה לי מהצד המקצועי זה העדיפות שלי ,מי אמר שיש איזה נוהל סדר עדיפות קבוע ..?תמסרי למלאכים שאני ביקשתי מסר לא ביקשתי שיכוונו אותי בסדר עדיפויות...

מסרתי

והם אמרו שתפני לאריאלה האחת או לעין השלישית... כי "תמי עסוקה מידי" ולא טענתי שאת חוצפנית, רקר טענתי שמה שיתקבל כתוצאה מסדרי העדיפויות זו לא הזוגיות לה את מפללת..אחת עמוקה ומהנה....

עדן254

New member
לאונרדו סליחה ..../images/Emo26.gif

לא התכוונתי שאת טענת שאני חוצפנית ...חחח אמרתי שאני לא רציתי להיות חוצפנית ולבקש תיקשור עבור כמה דברים אז ביקשתי בעיקר עבור נושא הזוגיות..ואני מודה לך מאוד על התיקשור (ניסיתי להבהיר את עצמי בהודעה ויצא הפוך ...חח) אפשר הסבר על המסר הזה ,מה הכוונה שמה שהתקבל כתוצאה מסדרי עדיפויות זה לא הזוגיות לה אני מתפללת ..אחת עמוקה ומהנה ... הכוונה זה שלא תיהיה לי כרגע זוגיות עמוקה ומהנה וזה לא בסדר עדיפות ושקודם משהו אחר על הפרק ואחר כך זוגיות ...? הבנתי נכון ...?

אופס..נשלח לי בטעות

ולאחר שתטפלי בהתלבטות של הלימודים, ותהיי פחות תלויה ויותר עצמאית תבני מערכת יחסים מהסוג שחולמים עליו עכשיו את יוצאת ונכנסת מקשרים..עם הפסקות מכאיבות ולא תמיד טובות...תדאגי להשתרשות... אגב לא בהכרח שאת צריכה לימודים את צריכה קרירה את אישה עם הרבה איכויות ומתאים לך לעסוק בארגון אירועים ו/או במשהו בתחום מהסוג של אמרגנות ו/או קידום פרוייקטים תפסיקי לפחד ורומן מהנה וכיפי...יש לך כבר כעת..לדעתי...או שממש אוטוטו....

עדן254

New member
לאונרדו לגבי הרומן המהנה..../images/Emo23.gif

יש לי אוטוטו עם מישהו שאני יאהב ...אפשר יותר פרטים על הרומן הזה ...?
זה יהיה רומן שיובל לקשר \זוגיות ...?
ואכן אני רוצה ללמוד ומתלבטת היכן ללמוד ועדין אין לי עבודה מסודרת...אך אני כבר יודעת מה אני רוצה ללמוד איזה תחום (מדעי ההתנהגות וניהול) מה את אומרת באוק' הקרוב כדאי .....? ואני כרגע מחפשת עבודה ועדיין לא מוצאת , מתי אמצא ? ואכן נכון שאני נכנסת לקשרים ויוצאת מהר כי עדיין ליבי לא פועם חזק על מישהו 1 ..אבל כבר די בא לי ייציבות , מרגישה מוכנה ל1 שיבוא ......
על הסבלנות..

מאמילה אני מסרבת לדוש ברומנים!!!

את הורגת את עצמך..את מכורה לסבל? זה יהיה רומן קצר אך לשם שינוי לא מזיק! לגבי הבחירה הלימודית >> נשמע בול עבודה במשרד פרסום משרד נסיעות..מחלקת יחסי ציבר..או סתם עבודות סטודנטים.. את בת 26 ..לא?!.. אל תחחשבי על חתונה מה את איזה דודה בת שמונים? תחשבי על אהבה עצמית ועל השתרשות ויציבות בחיים ואז יהיה מי שיאהב אותך ואת אותו אחרי הכל מי שאת מחפשת לא רוצה את מי שאת עכשיו..מישהי שמחפשת נסיך שיציל אותה.

עדן254

New member
לאונרדו יקרה

כרגע אין לי אף אחד ספציפי שאני מחפשת בכלל ....ואכן אני בת 26 ואני כן מרגישה מוכנה לחשוב על חתונה ומערכת יחסים רצינית , יש לי משהו לומר לך : זה לא חלק מתיקשור לומר לאדם איך לחשוב ,ואולי זאת דעתך שבגיל 26 לחשוב על חותנה זה קטע של בת דודה בת 80 ...אבל כל 1 עובר דברים שונים בחיים ומגיע לבשלות מסויימת בגיל מסוים וזה אינדיבדואלי לכל אחת ואחד .והאמת לא ממש אהבתי את התקשור שלך כיוון שהוא יותר מושפע מדעותיך מאשר מתיקשור-תיקשור אמיתי וטהור עונה לשאלה ומכוון ...לא נותן משפטים כאלה כמו הבת דודה ...ולצערי לא קלעת בכלל בתיקשור שלך בנוגע אלי ...אני לא אחת של רומנים בכלל...ולא יכול להיות אצלי דבר כזה אני בחורה מסורתית ורומנים ואני לא יכול לקרות בכלל לא בכיוון ...ואני לא מחפשת נסיך שיציל אותה וגם אם כן ..מגיע לי מלך לא רק נסיך - לכל בת ישראל מאחלת שתזכה לחופה במהרבה ולמלך לצידה - כל התיקשור שלך יותר מבוסס על דעותיך וחמודה מה רע בלחשוב על חתונה ? ואגב אני לא התכוונתי בשאלתי מתי יבוא החתן אלא יותר כיוונתי בשאלתי מתי אכיר גבר שאיתו תיהיה לי מערכת יחסים רצינית לטווח ארוך שתוביללללל ל .....יש הבדל . ועוד משהו כביקורת בונה - כבר מהתחלה שמתי לב שיש בתיקשור שלך הרבה מהדעות שלך - כמו לומר לי מה צריך להיות הסדר עדיפויות שלי ...זה לא תיקשור מתוקה , זאת דעתך והשקפת עולמך ...כל 1 יש לו סדר עדיפויות שונה מהאחר ואולי נראה לך מגוחך שקודם בחורה תרצה גבר וחתונה ואחר כך קרירה ...ולי נראה מגוחך ההפך ..אני חושבת אחרת לחלוטין ומברכת אותך שתזכי להתחתן ולהקים בית נאמן בישראל. וסליחה שהארכתי ומקווה שתקבלי בברכה את הביקורת שלי . שיהיה לך שבת שלום חמודה. (עוד משהו נוסף ואולי אני טועה אבל אני חושבת שאת בחורה צעירה בגילך ועדיין טריה לקטע של תיקשור ואולי אני טועה )

עדן יקרה../images/Emo140.gif

סתם לידיעה אישית. לאונרדו, כמעט פי 2 מגילך,( קצת פחות) , הגזמתי באיזה עשור. אך בואי אומר לך משהו. אם את רוצה תשובות רציניות ומתוקשרות כמו שנראה לך... אז למה אינך הולכת לפגישה אישית עם מתקשרת, לא עם " פאתחות " אלא עם מורת דרך . עצם זה שאת שואלת בנט, על כל מערך חייך, וזה לא שאלה קטנה לעזרה. משמעות שאינך מבינה, שתיקשור, הוא בלתי אפשרי. כן אפשרי, לבדוק אותך, אולי כפי שערן עושה, בדיקה אנרגטית, יחד עם התיקשור . אני אישית עם כל נסיוני, מעדיפה להיות עם האדם , לשמוע אותו גם. ולא תגובה כמו שאת מגיבה. ואני לא באה ממקום של שיפוט, אלא ממקום של הסבר, שכנראה אינך מבינה מהות התיקשור. כל אחד יש לו כלים. ואם שאלת מישהו מסויים שאלה הוא יענה עם אמונותיו גם. להכנס למצב תיקשורי זה לא פשוט כפי שאת חושבת. לכן, אם את ב ו ח ר ת לבקש תשובה מעל הנט, ואינך מרוצה , אמרי תודה והמשיכי הלאה. ביקורת בונה או לא בונה, אינה במקום. גם אם נדמה לך שמי שענה לך ענה בתיקשור או שלא. כל מי שעונה כאן עונה בזמנו ובהתנדבות. ואני חושבת שמי שרוצה תיקשור ללא לתת תמורה , כסף ומתנות זה אנרגיה , בדיוק כמו טיפול ותיקשור. לכן, את עלולה לקבל לעיתים, משהו שאין לו ערך מלא. אפילו שאם אתקשר עבורך ואבקשך לתת לנזקקים תמורה. זו אפשרות. לכן, גם אני מבקשת מסרים או אסימונים,אני נותנת את התמורה בעזרה בנט, או בפורום פרטי משלי. על אף שזהו חלק מפרנסתי , ואני השקעתי הרבה כדי ללמוד, וכפי שאני שילמתי כמה עשרות שקלים בלימודי הריפוי והתיקשור, כקריירה שלישית, אני חושבת שהגעתי לזה גם כיעוד. אני כבר לא אתקשר עבורך, כנראה , לעיתים צריך לטעות כדי להבין את הדרך. אאחל לך בהצלחה, אור ואהבה אריאלה

אגב..שמת ../images/Emo23.gif, כמה התנפחת

מתשובתי הקצרה והמאוד מתוקשרת (אגב) כנראה שדרכתי על יבלת כואבת ...הא! תקראי את תשובותי לאנשים אחרים זה סגנון המענה של..מעט עוקצני..מטובל בחוש הומור..אם זה לא לטעמך תפני למתקשרים אחרים...ושבוע טוב תמי

עדן254

New member
אני חושבת לאונרדו יקרה..

"שההתנפחות שלי" דרכה על היבלת שלך כנראה ..כאב לך לשמוע ולקבל ביקורת , למה זה לא בסדר שמישהי כותבת בפורום תגובה שהתיקשור לא קלע וזה כן בסדר לרשום "וואו קלעת בול" ואפילו מחמיא ???אני כתבתי מאוד יפה שלא קלעת ובכל זאת אמרתי תודה והמון תודה ועוד התנצלתי אחר כך בהמשך ועוד קראתי בכבוד רב את התגובות של האחרים והסברתי את עצמי יפה ואמרתי סליחה ותודה ...לכל ההודעות האלה לא התייחסת ולהודעה בה אני אומרת שאת לא קלע בתיקשור עלי בכלל על זה דווקא הגבת ואת עוד ממשיכה להגיב על מידע שאני כתבתי שאני כרגע במערכת יחסים שזה כנראה הקשר שאת דיברת עליו - כנראה יקרה שאת לא מכונה לשמוע שהתקשור שלך שוב לא היה נכון בכלוםםם! לא קראת את ההודעה שבה כתבתי שאני בחורה מסורתית \דתיה לא אחת שיש לה רומנים ולא אחת שמנהלת רומנים !!!! ושוב את מתעקשת בשלך לומר שאני פשוט כאב לי לשמוע משהו נכון ואת האמת , איזה אמת ???? אני דתיה חמודה , אין רומנים אצלי !! למה את לא מוכנה להבין שאת לא ידעת כלום בתיקשור ?? אני לא כועסת וזה מאוד מאוד לא יפה שבגלל שרשמתי פה בצורה מכובדת את התגובה שלי לתיקשור שלך שאת תבואי ועוד תמשיכי בשלך , תקבלי בכבוד תגובה כזו כמו שלי כמו שאני בטוחה שאם הייתי כותבת " וואו את קלעת בול" אז היית מתלהבת וכותבת חזרה תודה .. לילה טוב .

העין3

New member
עדן יקרה.

אני לא בא להחליף את התיקשור של לאונרדו אבל אתן לך כמה קוים למחשבה. ראשית תנסי קצת להרפות את הלחץ שאת נתונה בו ... את מציגה לבני הזוג שלך רף גבוה ורוצה תוצאות מידיות מכל בן זוג. את בחורה מסכילה ואיכותית גם מקרינה החוצה יופי מיוחד. אבל את גם מרחיקה ממך בני זוג אפשריים... נסי לשגר רוגע ואהבה וקצת פחות להפעיל לחץ.. מבטיח לך אישית שעד סוף השנה הזאת את מוצאת כבר את בן זוגך לעתיד ... אגב הוא כבר בסביבתך ... רק תבטיחי לי שמרגע שאת קוראת את ההודעה שלי את מתחילה לשדר רוגע ולזמן אליך רק אהבה וטוב. ועוד דבר חשוב עדן ... יש סביבך אנשים רבים שממתינים למחילה ... שלחי להם אותה. אם חסרים לך עוד פרטים או שאת רוצה לקבל הסברים את מוזמנת להתקשר אלי תמיד. 5062333 052 שבוע נפלא לך ערן.

למעלה