היי אני חדשה כאן ואשמח לקבל תיקשור עלי

עדן254

New member
ולגבי המחילה אכן נכון מאוד

אני יודעת שאני צריכה כבר למחול ולסלוח ולשכוח ..לגבי אותם אנשים אני מבטיחה להשתדל בליבי למצוא את המחילה ולשלוח להם אותם בתפילה :)

עדן254

New member
ערן !!!!!!!!!!!!!!!!!!

קראתי את ההודעה שלך והתחלתי לבכות , זה כל כך נכון שאני מקרינה לחץ ולא רוגע ושלווה פנימית כי אכן אני מרגישה ככה מבפנים !!!מאוד מנסה למצוא בתוכי את הרוגע והשלווה ..מאוד שמחה שקראתי את ההודעה שלך :))) אשמח להתקשר אך לא רוצה להפריע מבינה שכרגע אתה עסוק עם המשפחות האבלות , אך אם רשמת את המס' ונתת לי רשות אני אתקשר , תודה רבה :)

חדשה7

New member
עדן - הסכיתי ושמעי

הרי ליאונרדו כותבת לך. תהיה לך זוגיות אבל קודם עליך להשתרש. מדוע את חושבת שאלה דעותיה. היא כנראה תיקשרה וזה מה שנאמר לה. כנראה שבאמת עליך קודם לעבוד על עצמך, שתהיה מושרשת יותר ואז בן הזוג, אולי אפילו הנכון, יגיע. ולגבי סדר העדיפויות - כנראה הכוונה שאצלך הוא מוטעה במובן הזה שאת רוצה בן-זוג, אבל הוא, מה לעשות, אמור לפי הקארמה שלך או משהו כזה, לאחר שתגיעי למשהו יציב יותר וממוצה יותר בעצמך, ואז יבוא הבחור הנכון יותר. כלומר, עכשיו מבחינת האנרגיה סביבך אינך אמורה להתמקד דווקא בחתונה אלא יותר בעצמך, ואז יבוא רומן אמיתי ונכון שיוביל לחתונה. אני מוצאת שזה דווקא תיקשור ברור, מוצלח ומובן. ובמקומך - הייתי אומר תודה רבה ולא כועסת. אבל הכעס אצלך בדיוק מראה מה שליאונרדו אולי ראתה, בין השורות. כשתדעי לומר תודה, אולי זה יראה שהשתרשת יותר מבחינת עצמך ואז "יופיע" בן הזוג. כשאינך אומרת תודה ועוד מעבירה ביקורת על יכולת תיקשור - ובנוסף, אינך מנומסת - את אולי באמת "כמו דודה בת 80". אז שחררי נערה, עבדי על עצמך, והיפכי לאישה. בהצלחה.

עדן254

New member
לחדשה 7

אני לא כועסת בכלל , העברתי ביקרות על אופן התיקשור וצותתי את המילים שבהם השתמשה לאונרדו ייתכן ויש בדבריה משהו בתיקשור אבל יש דרך לומר דברים - "את בת 26 ..לא?!.. אל תחחשבי על חתונה מה את איזה דודה בת שמונים?" ...זה בדיוק מה שהיא כתבה , מה את אומרת כאדם רוחני על המשפט הזה ? זה לא תיקשור יקרתי ואינני כועסת על עצם המסר עצמו שקבלתי אל האופן שבחרה לאונרדו לנסח את המסר ולהעביר אותו אלי ..המשפט נשמע יוצא מפי נערה רק היה חסר "חח" בסוף המשפט שלה . בכל אופן אני מקבלת באהבה את המסר ותודה רבה ללאונרדו אך לא חושבת שיש משהו לא טוב בזה שאני כותבת חזרה שהתקשור לא "קלע" כמו שאומרים .... *רומנים- זה לא אני , זה לא מתאים לאופי שלי ואני בחורה די מסורתית ושומרת (אם את מבינה למה אני מתכוונת ) *מישהו שאני רוצה אותו כרגע הוא לא רוצה את מי שאני עכשיו - אין כרגע גבר ספציפי בחיי שאני רוצה אלא להפך הבעיה שלי העיקרתי היא שאני מכירה אבל ואף אחד עדיין לא נכנס ללב
בכל אופן תודה ללאונרדו וסליחה אם חלילה פגעתי בכבודך. תודה על התיקשור אקרא שוב ואם אמצא את עצמי טועה אשמח לרשום הודעת תיקון . שוב המון המון תודה (הרי כאן זה פורום וזה אחרי הכל בחינם ונחמד שענית לי בכלל )

../images/Emo45.gif.....חדשה, זו בדיוק הייתה כוונתי...

הקשר יצמח מהמקום הנכון אם תשתרשי...עדן ואגב אני אכן בת 42 קצת יותר קרובה ממך לדודה בת 80... בגיל ומהמקום ההוא אני אף דוברת ויש הרבה סוגים של תקשור ושל מתקשרים... תסלחי לי אם אני לא חושבת שאינטרנט נועד ךלחפירות עמוקות....ככפי שאריאלה אמרה

עדן254

New member
צודקת לאונרדו לגבי תיקשור בנט

אולי זאת הסיבה שתיקשור בנט הוא לא עמוק ולכן התשובה שמקבלים על השאלה לפעמים לא קולעת או מובנת , אך עדיין אני חושבת שיש מתקשרים שנוטים לתת טון לדעותיהם בתוך התיקשור אבל את בהחלט צודקת אם התיקשור הוא פנים מול פנים ולא בנט אני מניחה שזה אחרת לחלוטין והרבה יותר עמוק . אגב , סתם רציתי לשתף בלי קשר לתיקשור - יש להשתרש מבחינה רגשית ופנימית ויש להשתרש כלכלית ובחיים ...שני הדברים שונים לחלוטין ..אני יכולה לומר לך שיש לי חברה כבר נשואה באושר ובהריון בת גילי היא בכלל לא השתרשה כלכלית ולא למדה ולא התבססה לפני ההכרות שלה עם החבר \בעל היום ..אלא להפך ההכרות עם החבר עזרה ותרמה לה המון ..הם ביחד התחילו את הלימודים וביחד התבססו במקומות עבודה ואני יכולה לומר שזה מאוד יפה ..להכיר בן זוג שלא יציל אותך כמו נסיך אבל שיעברו יחד איתך את הדרך ...נשמע לי פשוט נורא שאני חייבת להיות לבדי ולהמשיך לסבול מהלבד בלב ובמיוחד אחרי כל מה שעברתי בחיי וכל הסבל שעברתי אז היה נשמע לי נורא שאומרים לי קודם כל לימודים ועבודה ואחר כך זוגיות ..נשמע מגוחך ללא קשר לתיקשור , אין חוקים בדברים האלה ...זוגיות טובה יכולה לבוא גם אם אני לא "מושרשת " מבחינה לימודים ועבודה אין קשר בכלל בין הדברים וזוגיות טובה יכולה להגיע והגבר הנכון יכול להגיע ללא קשר למה שקורה מבחינת קרירה בכלל ...אז אני מניחה שאולי התכוונת להשתרשות מבחינה אישית ורגשית ...וזה שלב שאני יודעת ובטוחה שעברתי מזמן ..כמובן שתמיד יש עדיין מקום להשתרש עוד ועוד וגם בגיל 40 + ילדים עוברים וחווים דברים בחיים מבחינה אישית ורגשית וממשיכים עוד ועוד להשתרש ולהתייצב . זאת דעתי בכל אופן , וסורי על החפירות . אגב - מתנצלת שלא ציינתי אבל אני במערכת יחסים כבר 3 שבועות עם בחור (זה לא רומן) לא ציינתי את זה כי רציתי לשמוע באופן כללי לגבי זוגיות ,פשוט היה ניראה לי מוקדם לשאול על זוגיות שרק החלה.

כן החברה עליה את מדברת...

לה זה באמת מתאים את תשתגעי אם תהיי אם גבר כמו שלה..ובמערכת יחסים כמו שלה חלדעתי לך זה לא נכון...תעשי מה שטוב לך..ומי שטוב לך...יבוא ברע הנכון..שתהיי על הסוס ולא בדרך לאורווה....בנת... את מושכת אותי בלשוני לאמר דברים שלא ממש רציתי..אבל ניחא, * וכן זה הקשר הטוב עליו דיברתי...אבל הקצר יותר.

עדן254

New member
לאונרדו

אינני מעוניינת למשוך אותך במילים בתיקשור כי שוב תודה אבל לא חושבת שאת קלעת בתקשור שלך לגבי -שוב אני מניחה שזה בגלל שזה בנט ובכל זאת תודה את בכלל עושה את זה בהתנדבות אז באמת שאין לי מה לפתוח את הפה ...אבל שוב לצערי לא קלעת , הקשר הזה הנוכחי בין אם הוא קצר או ארוך הוא לא רומן ...בכל אופן זה לא הקשר עליו דברת - אין לי רומן עם הבחור ומחר כבר יהיה חודש לקשר מעבר לכך שעוד לפני כן הכרנו כמה חודשים לפני ...ולא נראה על פניו שזה הולך להיות קצר ... ובקשר לחברה מתאים לי מאוד ובול לאישיות שלי להיות עם בן זוג ..ללמוד משהו בהחלט לא יזיק ..עבודה חמודה ורגילה ואני מאושרת לאונרדו ...ואני באמת לא יודעת למה את מתכוונת בזה שאת אומרת שברגע שיהיה על הסוס ...אני כבר על הסוס ובדרך ...אני אחת שצריכה זוגיות ואהבה רק עושה לי טוב ומביאה אותי לצמוח ולפרוח אין לי רצון להיות אשת קרירה אלה אמא לילדים ואשת בית וזה רצוני ומקווה שה' ימלא את משאלות ליבי .. שוב מודה לך אבל את רחוקה מאוד מאוד בתיקשור שלך את כאילו מדברת על מישהי אחרת לא עלי ..חח לילה טוב

למעלה