היי אני חדשה כאן (_*_*_)

../images/Emo99.gif../images/Emo94.gif

יאאא למה לא שלחת לי

מייקו'ש... תודה:())

מאמי.. אני יודעת שהבטחתי להתחיל לפרש ממחר אבל ההורים שלי החליטו לקחת סופשבוע באשדוד לדודים (לא מהדודים המעפנים, הם מגניבים) אז, אני.. ערה ב-5 לפנות בוקר צריכה לקום ב-7 ואני לא יהיה כאן כל הסופשבוע... סורי.. אבל מבטיחה שאיך שאני יגיע אני יעשה את צעדי הראשונים להבנת העומק האינסופי שיוצא מפיה של הלהקה האגדית "לינקין פארק"!!! יאללהה...אני בטוח לא ירדם ויתהפך מצד לצד איזה שעה טובה, ככה שיש לי שעה לישון בלילה.. וייפי לי:) צ'אוווו

../images/Emo3.gif לאא נורעעעע../images/Emo26.gif../images/Emo105.gif

תעשי כשתחזרי
תבלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

Girl Of Hell

New member
?

מאיפה יש לך את החתימה הזאת? זה של ילד אחד מפורום לינקין פארק הישראלי...

NuFiFiT

New member
הייי לך../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo85.gif

אני נוּפר מפ"ת בת 15 וגם אני מתהההה על לינקין
אז שיהיה לך כיף פההה, אני בטוחה....
הפרטים שילי
:
איי סי : 144132816
מסנג'ר: [email protected]
אי מייל: [email protected]

Deore

New member
אהלן וסהלן...

גם אני הייתי צופה מהצד בחצי השנה האחרונה והייתי נכנס לפה איזה פעם בשבוע או בשבועיים. עכשיו פשוט משעמם לי אז אני נכנס לפורומים... אבל יום יבוא ואני אעלם שנית (למי איכפת?) הגעת לאחלה פורום... תהני בו... ואני... חסר שם... קינוי "גוגו" {gogo} או "דיאורה" {deore} [LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[LP] ---[

Linki

New member
שאלוווווווווווום!../images/Emo24.gif

הייייי אני דיאנה בת 15 וחצי...
מהקריות...
את נישמעת לי אחלה ילדה....
מקווה שתהני פה בפורום..
אגב, האיציק שלי: 1796873370 האימל: dianali@walla,co,il ואגב, גם אני אוהבת את היהודים!!!
ביייייי

olly v

New member
היי לכל החדשים!

אמממ.....אני נחשבת לחדשה? מישו בכלל זוכר שאני כותבת פה מדי פעם?... מעניין אותי לדעת.....

היי לכולם!!!

חזרתי:) שזופה מקצה רגל ועד ראש..(טוב, אדומה מאוד מקצה רגל עד ראש:) היה סבבה, אשדוד זה עולם אחררררר.. פשוט עולם אחר אז, אני רואה שהפורום רץ בידיוק כשהלכתי.. ס22יישן לכולם.. אז, כמו שהבטחתי מחר אני יבחר לי שיר להנאתי ויפרש, מקווה שתאהבו!! ותודה לכל המקבלי פנים המקסימים.. i love u allll אוקי, אז אני הולכת להביא קרח.. ומקווה שעד לפני החתתונה שלי יפסיק לשרוף לי.. שמישו יעשה לי פוווו תודה:)

למעלה