היי אני חדשה פה ו...

gothicsin69

New member
היי אני חדשה פה ו...

היי אני בר..רכבתי בחוות צח לפני שנה ואני מתכוונת לחזור ובגדול. (יש לי סוס בשם בוני והוא סטליון חצי ערבי חצי וולש..בשם בוני) יש לי שאלה..אני מקווה שתוכלו לעזור לי..ראיתי ביד שתיים פרסום לסטליון ג'יי באק והיו שם עוד שתי תמונות של סטליונים (נראה לי שהם הבנים שלו) אחד באקסקין ואחד פלומינו ממש יפים (אני אומנם חובבת סוסים ערבים אבל אני עושה קורס לגנטיקה של סוסים והצבעים שלבם היו ממש יפים) אני לא זוכרת מ ה היו השמות שלהם והורידו משם את המודעה..אז אני לא יודעת איפה למצוא אותם או איך קוראים להם מישהו יכול לעזור לי? (אם מישהו נתקל במודעה או יודע על מי אני מדברת)..

Lian815

New member
ברוכה הבאה..../images/Emo140.gif

אני ליאן,בת 14.. לגבי השאלה שלך-כניראה הבעלים מצא קונה או שהוא לא מוכר בסוף, אז יכול להיות שהוא ביקש שיורידו את המודעה.. השתלבות מהירה!

AnGi14

New member
היי ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif ../images/Emo109.gif

היי אני ליאור בת 13 מראשון לציון ואני רוכבת בבן שמן דרסאז' ואני מגדלת סוסות ובינהם אנג'ל הסקסית
---------> אז שתהיה לך השתלבות מהירה וממכרת ובהצלחה עם החזרה שלך

shirli0811

New member
ברוש ../images/Emo99.gif ../images/Emo13.gif

ספק אם את זוכרת אותי, אני שירלי [ימי שישי אחה"צ בחוות צח] תהני לך

gothicsin69

New member
היי היי

היי.. ברור שאני זוכרת..שאני אשכח (את יודעת מה עם סנדרה? ^_~ - הוכחה שאני זוכרת) תודה תודה! יש מצב שמחר אני אבוא לבקר...זה אם אבא שלי יסע לקחת חציר..לא בטוח.

shirli0811

New member
חח עוד לא מצאתי אותה ../images/Emo10.gif

אבל רק שתדעי אני כבר לא רוכבת בחוות צח. כרגע אני רוכבת ב"חוות הסטייל"

gothicsin69

New member
חוות המה..

הא..מה זאת אומרת..איפה זה מה זה תסבירי את עצמך (לאאאאאאאאאא..*crys*)

shirli0811

New member
עברתי חווה לפני כמעט 5 חודשים..

וכרגע אני רוכבת ב"חוות הסטייל" במושב תלמי יחיאל. כמובן זאת חוות אינגליש-קפיצות, קצת יותר קרובה לבית שלי [וזה לא היה אחד השיקולים כשעזבתי
] אבל השינוי הזה בא לטובה.

gothicsin69

New member
טוב..

או קיי כל עוד זה חיובי..נהנת? ^_~ אני דווקא שמחה בשבילך..אבל למה עברת??

shirli0811

New member
המעבר מאוד חיובי ../images/Emo13.gif ../images/Emo57.gif

והסיבות שעברתי לא כ"כ לגבי הפורום

ram ram

New member
ברוכה הבאה.!../images/Emo13.gif

אני רם, רוכבת ווסטרן..
אני מכירה את הבעלים של ג'י באק אז אם תתני לי שאלה יותר ספציפית אני יוכל לשאול אותו בשבילך.. רק אם בא לך...

gothicsin69

New member
היי

יוו תודה לך ^_~..אני אראה מה אני יכולה לעשות בקשר לספציפיות lol אממ בוא נראה אני אספר לך בערך מה היה ונראה אם אפשר להוציא מזה משהו..ביד שתיים היתה מודעה של ג'י באק ובאחת התמונות היו שני סטליונים אחד פלומינו והשני באקסקין ותהיתי אולי הם הבנים שלו אז מה שבעצם רציתי לדעת זה אם יש לו בנים שמרביעים? ואם זה הוא שפרסם אותם? ואם כן אז איך קוראים להם? ולשאלה יותר מרכזית אם אלה היו הבנים שלו? או שאני מתבלבלת וזה היה מישהו אחר (למרות שאני זוכרת שהם היו באותה מודעה)..או קיי ננסה את זה ככה..אם הוא פרסם ביד שתיים את המודעה של ג'י באק עם שני הסוסים האלה?, האם הם הבנים שלו? איך קוראים להם?, או נראה לי שהצלחתי לנסח את זה (מצטערת אם משהו לא ברור רק תגידי..ושוב תתתתוווודדדדההה לך)

ram ram

New member
אממ.. טוב..

זה [בערך] מספיק ברור... אני מקווה שהוא יגיע לחווה בסופ"ש הקרוב, אם הוא לא יגיע אז תצטרכי לחכות קצת...

gothicsin69

New member
או קיי תודה..

חח תודה לך..אבל כבר אין צורך אתמול בערך ב2 בלילה המודעה קפצה לי שוב מול העניים..אז אני יודעת איך קוראים להם, אולי את מקירה אותם..flash buk ו legacy buk אז אם בא לך בכל אולי רק תשאלי אותו אם הם הבנים שלו? ואם יש עוד תמונות שלהם? ושוב תודה. אין לי בעיה לחקות.^^

ram ram

New member
חחח... בדיוק היום שאלתי

את הבן של הבעלים שלו... שני השמות שנתנת הם שניהם בנים שלו...
אם יש לך עוד משהו לשאול על שושלת ג'י באק אז בשמחה..

gothicsin69

New member
חח..

יופיי תודה לך רם רם חח..(עכשיו אני יודעת למי לפנות
) יש לך סוסים?? ולא אכפת לך שאני אקרא לך רם רם נכון?

ram ram

New member
חחח..../images/Emo6.gif

עכשיו יש לך קשר עם הבעלים של ג'י באק..
לא, אין לי אף סוס/ה..
אין לי בעייה שתקראי לי רם רם... כבר חצי עולם קורא לי ככה..
* מי שרוצה, הסייחוש החמודי הזה למכירה [פיניאון ג'וניור ביקש ממני לחפש קונה..
] סייח עם אופי באמת מדהים! לא זוכרת כל כך מי האבא אבל יש לו סבבה של אמא [מלאכית ברכיבה.!] תמונה לא הכי טובה..

ווינגז

New member
ברוכה הבאה, אני יעל ../images/Emo13.gif

אין לי מושג, אבל ממה שראיתי עד עכשיו - בגלל שאנשים יכולים לפרסם מה שהם רוצים, יש שם גם חלקים מאוד לא אמינים (יש שם מודעה עם התמונה הזו
, בתור "ערבי בן שלוש"
), אז צריך לקחת בחשבון שיש דברים לא ממש אמיתיים שם.

למעלה