פירסמו את לולי במודעה?! ועוד כערבי בן 3? איי אנשים ממש משועממים בימינו..
S SNTQ New member 27/7/07 #16 ../images/Emo6.gifפירסמו את לולי במודעה?! ועוד כערבי בן 3? איי אנשים ממש משועממים בימינו..
L Lian815 New member 28/7/07 #20 לדעתי הם פשוט לא מבינים בסוסים,אבל... זה נראה סוס מאוד מטופח,שגדל אצל מישהו שכן מבין בסוסים,וגם זה בכלל לא סוס ערבי..איזה אנשים לא הגיוניים... הבעלים עלוב,לא הסוס
לדעתי הם פשוט לא מבינים בסוסים,אבל... זה נראה סוס מאוד מטופח,שגדל אצל מישהו שכן מבין בסוסים,וגם זה בכלל לא סוס ערבי..איזה אנשים לא הגיוניים... הבעלים עלוב,לא הסוס
S SNTQ New member 28/7/07 #22 זה לא הבעלים שפירסמו את המודעה.. אלא סתם אנשים חסרי ידע ובגלל זה נאמר "סוס ערבי בן 3" כשזאת בכלל נקבה והיא אכן גדלה אצל מישהי שמבינה בסוסים ( )..
זה לא הבעלים שפירסמו את המודעה.. אלא סתם אנשים חסרי ידע ובגלל זה נאמר "סוס ערבי בן 3" כשזאת בכלל נקבה והיא אכן גדלה אצל מישהי שמבינה בסוסים ( )..
S stary1 New member 27/7/07 #18 שלומות בר שמי שחף ואני בת 17 וחצי. מגדלת סוסים... כמו שכבר ציינו יפה מאד, המודעות שם לא תמיד מבוססות על מידע אמין. וכמו כן, יכול להיות שהם כבר נמכרו או שההצעה בטלה.. השתלבות קלה בפורום
שלומות בר שמי שחף ואני בת 17 וחצי. מגדלת סוסים... כמו שכבר ציינו יפה מאד, המודעות שם לא תמיד מבוססות על מידע אמין. וכמו כן, יכול להיות שהם כבר נמכרו או שההצעה בטלה.. השתלבות קלה בפורום
B belledejour New member 29/7/07 #25 דרך אגב- היי..... שלום שלום, אני לי בת 13 וחצי רוכבת בחוות אמיר ויש לי את Belle de Jour המושלמת!!! השתלבות נעימה
דרך אגב- היי..... שלום שלום, אני לי בת 13 וחצי רוכבת בחוות אמיר ויש לי את Belle de Jour המושלמת!!! השתלבות נעימה
M Made in C h i n a New member 29/7/07 #31 היי ברוכה הבאה../images/Emo140.gif אני מורן, רכבתי בצח עד לפני חצי שנה...ויש לי את אפולו
G gothicsin69 New member 29/7/07 #35 היי.. תודה..היי אני זוכרת אותך.. (כן אפולו או בשמו הקודם בנג'י) ואבא שלך היה מביא את הכלב פודל הלבן החמוד הזה..חח ^^ מה עברת חווה?..לאן?
היי.. תודה..היי אני זוכרת אותך.. (כן אפולו או בשמו הקודם בנג'י) ואבא שלך היה מביא את הכלב פודל הלבן החמוד הזה..חח ^^ מה עברת חווה?..לאן?