היי אני חדשה פה - כנסו דחופ ! :)

Bill Kaulitz 89

New member
היי אני חדשה פה - כנסו דחופ ! :)

מעריצה שרופה של ט"ה [: הייתי בהופעה XD ואממ... אני צריכה עזרה !! מה האימייל של ביל \ של הלהקה ? נתנו לי אותו פעם ולא רשמתי אותו.. ואני דיי צריכה אותו // אם למישהו יש שיכתוב לי במסרים [: תודה , [:

אגנסקעXD

New member
../images/Emo189.gif השתלבות מהירה

אמ.. מצאתי באיזשהוא בלוג פעם תאימלים שלהם.. והם לא נכונים.. ניסיתי לשלוח להם והאימל שלי מחזיר לי תשובה.. "האימל שהזנתם אינו נכון הההודעה לא נישלחה" משהוא כזה.. אז .. סורי.. ודרך אגב.. אני אגנסה 13 וחצי ח'.. קרית גת..

Fall Out Liel

New member
ברוכה הבאה לפורום 1809!../images/Emo168.gif

ליאל,16,מרכז. השתלבות/התמכרות נעימה
!

Bill Kaulitz 89

New member
תווודה איזה חמודים [[:

מטר, מחר יומולדת ^^ 14 , צפון. חברות קוראים לי מישל XDD אממ.. כבר אמרתי חולת TH , וזהההו [[[[[;

Bill Kaulitz 89

New member
אהה כן ..

אני רוכבת על סוסים, ומנגנת בגיטרה חשמלית, ( כן כן כמו של טוומיק D: ) ותתפלאו אני דווקא יותר בקטע של בילייק 3> תספרו גם אתם !

אגנסקעXD

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif

מזל טוב.. עד 120 שנה שכול חלומותיך יתגשמו

ברוכיתת ../images/Emo23.gif

השתלבות נעימה!! בקשר לאיימל, יש לי אותו רק שהוא כבר קבור בין כל האיימלים שממנו שלחו לי את האיימל שלהם, אני אשלח לך בפרטי אם אני אמצא אותו בקרוב :) בכל אופן, זה בדוק הם שלחו תגובה לחברה שלי כשהיא רשמה להם לפני כמה זמן.

0rin

New member
../images/Emo210.gifזה יהיה נחמד אם תביאי לי גם../images/Emo9.gif

0oSharoNo0

New member
ברוכה הבאה :)

שרון, 15 (עוד מעט), מהדרום.... השתלבות נעימה... ומזל טוב..!! (נגיד לך גם מחר חחח)

למעלה