ברוכה הבאה והשתלבות מהירה!
T TaaaaaaaaaaL New member 15/10/07 #20 ברווכה הבאהההה ../images/Emo13.gif אני טל, בת 15עוד מעט.. מהמרכז !! השתלבוות מהירה. ואין לי תאימייל =\
ברווכה הבאהההה ../images/Emo13.gif אני טל, בת 15עוד מעט.. מהמרכז !! השתלבוות מהירה. ואין לי תאימייל =\
X X Slider New member 17/10/07 #24 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif ../images/Emo18.gif ולא נותנים פה אימייל של חברי הלהקה/ההפקה שלהם או וואטאבר.
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif ../images/Emo18.gif ולא נותנים פה אימייל של חברי הלהקה/ההפקה שלהם או וואטאבר.
T TaaaaaaaaaaL New member 17/10/07 #27 שחף? יש מצב שתשים תמונה שלך? :] שפוט ראיתי איזה מישו בהופעה ומשום מה יש לי הרגשה שזה אתה .. אולי תשים ..? גם בלי קשר אני רוצה לרואת איך אתה נראה :]
שחף? יש מצב שתשים תמונה שלך? :] שפוט ראיתי איזה מישו בהופעה ומשום מה יש לי הרגשה שזה אתה .. אולי תשים ..? גם בלי קשר אני רוצה לרואת איך אתה נראה :]
T TaaaaaaaaaaL New member 17/10/07 #32 אוי זה לא מי שחשבתי ..=\ והייתה לי כ"כ הרגשה שזה אתה.. לא ידעת למה .. חח מוזר. אבל הרשה לי להחמיא לך .. חח חתיך XP
אוי זה לא מי שחשבתי ..=\ והייתה לי כ"כ הרגשה שזה אתה.. לא ידעת למה .. חח מוזר. אבל הרשה לי להחמיא לך .. חח חתיך XP
S SpongBobit New member 17/10/07 #28 ובקשר להופעה... היית יותר בצד של טום,ודי קרוב למסך והייתה לך הרבה זמן ילדה על הכתפיים ?
S SpongBobit New member 17/10/07 #31 אבל היית ליד המסך בצד ימין ? אם כן, ראיתי אותך D:: ותהיתי איך יש לך כ"כ הרבה כוח להרים מישהי על הכתפיים ,באותה דקה רציתי להחלף איתה, היא ראתה כ"כ טובD:
אבל היית ליד המסך בצד ימין ? אם כן, ראיתי אותך D:: ותהיתי איך יש לך כ"כ הרבה כוח להרים מישהי על הכתפיים ,באותה דקה רציתי להחלף איתה, היא ראתה כ"כ טובD: