היי אני חדשה פה+שאלון

עדידי15

New member
היי אני חדשה פה+שאלון../images/Emo13.gif

אני גם בפורום עדן לנצח ופרדייז הוטל והכינו שם שאלון.. אז אני אשאל גם אותכם....::
דמות אהובה:
דמות שנואה:
שופט אהוב:
שופט שנוא:
את מי הכי הייתם רוצים שתעוף?
מי אתם רוצים שתנצח?
אם הייתם מגיעים לדירה למי הייתם מביאים מכות?
מה אתם חושבים על טיירה בנקס?
מה אתם חושבים על ג'יי מנואל(נראה לי שככה קוראים לו)?

coullette

New member
תשובות../images/Emo26.gif

דמות אהובה: אפריל.כי היא מתנהגת הכי נורמלית היא לא צבועה והיא לא בכיינים בקיצור-חמודה וגם יש לה פנים ממש יפות דמות שנואה: קמיל (זה די ברור) היא לא מתאמצת בשיט! לא מגיע לה בכלל להיות דוגמנית היא מצפה שהכל יוגש לה על מגש של כסף והיא גם צוחקת מכל דבר כמו הסדנה למשחק שעשו להם אז היא גם באה באיחור (אמנם היא הייתה אצל הרופא אבל בכל זאת היא אפילו לא ביקשה סליחה כשהיא איחרה) ולא רק שהיא באה באיחור-היא הסתכלה עליהם כאילו הם נפלו על הירח וצחקה עליהם ואפילו לא ניסתה לשתתף היא פשוט ישבה שם והיה לה פרצוף של "נו תעזבו אותי אין לי כוח לזה עכשיו".. אבל גם ליואנה יש פרצוף די פלצני כאילו לפעמים היא תוקעת אותו כשהיא לא אוהבת משהו.(במיוחד את קמיל). שופט אהוב:טיירה בנקס אותה אני הכי אוהבת היא פשוט מתוקה והיא לא קוטלת כמו גניס דיקנסון יש לה ביקורת בונה.אבל גם גניס דיקנסון מצחיקה יש לה קטעים שאני פשוט פורצת בצחוק שופט שנוא:אהממ...פה יש בעיה אמנם אני אוהבת את ג'ניס דיקנסון אבל יש לציין שהיא גם השופטת השנואה עליי.ולמה? כי אולי היא מצחיקה אבל יש לה קטילות שהן לא במקום.והיא ממש יכולה להעליב.כמו שהיא אמרה לקייטי "כמו ילדה זונה" או משהו כזה.. את מי הכי הייתם רוצים שתעוף:קמיל שתעוף לי מהפרצוף כבר הדיווה הזאת וגם יואנה די מעצבנת מי אתם רוצים שתנצח: אפריל אם הייתם מגיעים לדירה למי הייתם מביאים מכות:לקמיל ויואנה מה אתם חושבים על טיירה בנקס:מתוקה,חמודה,יפה פשוט מושלמת וגם מצחיקה והיא נראית ממש כיפית. מה אתם חושבים על ג'יי מנואל: חמוד.

עדידי15

New member
עונה

דמות אהובה: מרסדס ושרה דמות שנואה: קמיל וקייטי(מזל שהיא עפה) שופט אהוב:עורך המגזין הזה וטיירה שופט שנוא:ג'ניס דיקנסון את מי הכי הייתם רוצים שתעוף?קמיל מי אתם רוצים שתנצח?שרה אם הייתם מגיעים לדירה למי הייתם מביאים מכות?קמיל מה אתם חושבים על טיירה בנקס?חמודה וחברתית מה אתם חושבים על ג'יי מנואל(נראה לי שככה קוראים לו)?הומו...אבל הוא בסדר...

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהתשובות שלי!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

דמות אהובה:
שרה
דמות שנואה:
קמיללל..
שופט אהוב:
טיירה
שופט שנוא:
אממ..לודעתת..
מי הכי הייתם רוצים שתעוף?
קמיל.. חשה יותר מידי..
מי אתה רוצים שתנצח?
שרההה..
אם הייתם מגיעים לדירה למי הייתם מביאים מכות?
קמיל.. חחח
מה אתם חושבים על טיירה בנקס?
מהממת!
מה אתם חושבים על ג'יי מנואל?
חמוד..

vpsan

New member
תשובות שלי..!

עונהו עדידי15 ו 16:06 | 26/12/04 דמות אהובה: אפריל ושרה דמות שנואה: קמיל שופט אהוב:טיירה וג'ניס שופט שנוא:אממ אין את מי הכי הייתם רוצים שתעוף?קמיל מי אתם רוצים שתנצח?שרה או אפריל אם הייתם מגיעים לדירה למי הייתם מביאים מכות?קמיל מה אתם חושבים על טיירה בנקס?כל כך מושלמת!! איו אין היא הכי יפה בעולם..!! מה אתם חושבים על ג'יי מנואל(נראה לי שככה קוראים לו)?חמוד שכזה

אני../images/Emo70.gifאני../images/Emo70.gifאני../images/Emo70.gifאני../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif

דמות אהובה:מרסדס
דמות שנואה:קמיל בלעעע
שופט אהוב: ג'ניס דיקנסון היא מצחיקה אהה וטיירה
שופט שנוא: הצלם
את מי הכי הייתם רוצים שתעוף
קמיל
מי אתם רוצים שתנצח
מרסדס
אם הייתם מגיעים לדירה למי הייתם מביאים מכות
קמיל
מה אתם חושבים על טיירה בנקס
היא חמודה אבל די דוחפת את עצמה בכל מקום
מה אתם חושבים על ג'יי מנואל
אממממ...

rotemi26

New member
התשובות שלי!!

דמות אהובה: מרסדס / אפריל/ שנדי. דמות שנואה: קמיל. שופט אהוב: אני לא יודעת איך קוראים לו אבל זה זה עם המבטא החמוד. וגם טיירה! שופט שנוא: ג'ניס. מי הייתי רוצה שתעוף: בטח..קמיל! שתנצח: מרסדס. למי הייתי מביאה מכות...: לאף אחד - אני לא ילדה שמרביצה..
טיירה: חמודה... קצת מעצבנת לפעמים.. ג'יי מנואל: מי זה בכלל??

עונה!../images/Emo3.gif

דמות אהובה:שרה ומרסדס דמות שנואה:קמיל שופט אהוב:טיירה הכי נורמילית שופט שנוא:ג'נט נראה לי ככה קוראים לה... את מי הכי הייתם רוצים שתעוף?קמיל מי אתם רוצים שתנצח?שרה או מרסדס אם הייתם מגיעים לדירה למי הייתם מביאים מכות?קמיל מה אתם חושבים על טיירה בנקס?מהממת מושלמת תראו בתמונה---> מה אתם חושבים על ג'יי מנואל(נראה לי שככה קוראים לו)?חמוד!

מיאו.

דמות אהובה: שנדי דמות שנואה: קמיל שופט אהוב: ג'ניס וטיירה שופט שנוא: העורך של המגזין, שכחתי את השם. את מי הכי הייתם רוצים שתעוף? קמיל ויואנה. מי אתם רוצים שתנצח? שנדי אם הייתם מגיעים לדירה למי הייתם מביאים מכות? למה מכות? יש אלימות?! כזה חינוך?!
מה אתם חושבים על טיירה בנקס? כוסית מה אתם חושבים על ג'יי מנואל(נראה לי שככה קוראים לו)? גיי.

mkarin

New member
עונה../images/Emo70.gif

דמות אהובה: אפריל
דמות שנואה: שנדי.
שופט אהוב: טיירה, ג'ניס, הצלם הבריטי
שופט שנוא: אין
את מי הכי הייתם רוצים שתעוף? שנדי
מי אתם רוצים שתנצח? אפריל
אם הייתם מגיעים לדירה למי הייתם מביאים מכות? קמיל. אולי יוהנה
מה אתם חושבים על טיירה בנקס? יפה בטירוף
מה אתם חושבים על ג'יי מנואל(נראה לי שככה קוראים לו)? עוד אחד מהכל כך הרבה פרימדונות שצריך להתמודד איתם בתעשייה הזאת

Toxic Girl

New member
אני עונה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

דמות אהובה: שרה
דמות שנואה: קמילללללל
שופט אהוב: טיירה......
שופט שנוא: ג'ניס דיקנסון....אבל היא פחות רעה מאיך שהיא הייתה בעונה הראשונה....
את מי הכי הייתם רוצים שתעוף? קמיללללל
מי אתם רוצים שתנצח? שרה
אם הייתם מגיעים לדירה למי הייתם מביאים מכות? קמיללללל (עדיין לא ברור? חח) מה אתם חושבים על טיירה בנקס? יפה, חמודה, נחמדה וכו'
מה אתם חושבים על ג'יי מנואל(נראה לי שככה קוראים לו)? חמוד

תשווובווותתתת

דמות שנואה:אהה קייטי
שופט אהוב:נוו ג'ינס הזאת או איך שקואים לה..היא מעולהההה יש לי קטילות סוווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
:האמת שאין..כאילו את כולם אני אוהבת..אבל בעונה הקודמת הייתה שופטת מעצבנת כזאת שכחתי איך קוראים לה(יש לי בעיה עם שמות)היא עיצבנה אותיייי
קמיל
אההההה יואנה היא מאמי כזאת...בהתחלה רציית את ג'נאשה(אני בעד נמוכות)והיא הייתה מהממתתתתתת היא הייתי דומה לאנג'לינה ג'ולי
קמיל
מהממתתתתתתת אבל בזמן האחרון לא כל כך..השיער האדום עושה לה משו לא טוב
מי זה? זה זה שמלמד אותם ללכת על מסלול???כי הבוא מאמי או שזה זה מהשופטים??או שזה זה שעוזר בצילומים?!!?!?!?!?!!?!?

EvanescencE3

New member
דבר ראשון ברוכים הבאים ודבר שני...

דמות אהובה:יואנה דמות שנואה:קמיל שופט אהוב:נו הדוגמנית הזאתי שיורדת על כולם שופט שנוא:מי שיושב לידה את מי הכי היתם רוצים שתעוף:שרה או קמיל מי אתם רוצים שתנצח:יואנה למי היתם מביאים מכות:קמיל מה את חושבים אל טיירה:מלכה מושלמת

יאלללללללה לענות

דמות אהובה- שרה מרסדס אפריל... דמות שנואה- קייטי שופט אהוב- טיירה שופט שנוא- לא שונאת אף אחד..!! הכי הייתי רוצה שתעוף קמיל הייתי רוצה שאפריל תנצח אם הייתי מגיעה לדירה הייתי מפוצצת את קייטי אבל היא עזבה בעע מה אתם חושבים על טיירה בנקס- שרוטה ויפה אבל הצבע של השיער שלה עכשיו עושה אותה חיוורת..!! מה אתם חושבים על ג'יי מנואל- וואלה הוא לא מפריע לי

lena69

New member
|../images/Emo99.gifלמה כולם לא אוהבות את קמיל?

רוצה שתנצח-קמיל שרה או מרסדס שתעוף-הזאתי אם השער הקצר... שופט אה
וב-זאת שיורדת וטיירה אם היתי מגיעה לדירה היתי מרביצה לזאת עם השער הקצר והגוף המגיל... טיירה בנקס-מילה אחת מושלמת! באהבה לנוש!

אמממממממממממממ... ../images/Emo4.gif

דמות אהובה: יואנה. דמות שנואה: קמיל. שופט אהוב: טיירה. שופט שנוא: ג'ניס דיקינסון ונייג'ל בארקר. את מי הכי הייתם רוצים שתעוף? קמיל. מי אתם רוצים שתנצח? יואנה. אם הייתם מגיעים לדירה למי הייתם מביאים מכות? קייטי אבל למזלי היא כבר עזבה
מה אתם חושבים על טיירה בנקס? היא בסדר היא
מה אתם חושבים על ג'יי מנואל(נראה לי שככה קוראים לו)? שהוא מאד מ-א-ד חמוד

למעלה