היי אני חדשה פה+שאלון

kamila19

New member
תשובות

דמות אהובה- מרסדס דמות שנואה- קמיל שופט אהוב- ג'ניס דיקנסון שופט שנוא- אין מי הכי היתי רוצה שתעוף- קמיל מי אני רוצה שתנצח- מרסדס למי היתי מביאה מכות- קמיל טיירה בנקס- עשר! ג'יי מנולא- מקצועי וחמוד! ונייג'ל הצלם חתיך!!!!

swirrrly

New member
../images/Emo77.gif ../images/Emo118.gif

דמות אהובה: דמות שנואה: שופט אהוב: שופט שנוא: את מי הכי הייתם רוצים שתעוף? מי אתם רוצים שתנצח? אם הייתם מגיעים לדירה למי הייתם מביאים מכות? מה אתם חושבים על טיירה בנקס? היא יפה, אם כי אם יוצאות לה תמונות מכוערות אז היא ממש מכוערת בהן... היא אוהבת להראות פוליטיקלי קורקטית כזאת, להפיץ כמה שיותר את החוכמת חיים שלה ובו זמנית להיות צנועה... היא עושה את העבודה היטב:| מה אתם חושבים על ג'יי מנואל(נראה לי שככה קוראים לו)? ממ.. אני חייבת להודות שאני אוהבת אותו;[ בהתחלה הוא נראה לי מכוער, אבל כנראה בגלל האישיות שלו כשאני חושבת עליו אני חושבת על אדם יפה;[[[[[[[[[[[

swirrrly

New member
שכחתי לענות על הראשונות../images/Emo3.gif ../images/Emo118.gif

דמות אהובה: אפריל, אם כי אני לא בטוחה עד כה אני אוהבת את הניגודיות בה: מצד אחד קשוחה וחזקה, ומצד שני רגישה ולא בטוחה בעצמה... סתם, אני אוהבת את זה
אם כי לפעמים זה שהיא כל כך כאילו לא בטוחה בעצמה, וכאילו לא מבינה כמה היא שווה גורם לה להראות מטומטמת[?]
דמות שנואה: אני יותר מדי נגררת בתחום הזה]: אף אחת לא עצבנה אותי ממש, בתכל'ס]: שופט אהוב: נייג'ל ברקר, הכי נורמלי והכי בריטי
שופט שנוא: ג'ניס יכולה להיות מעצבנת לפעמים עם ההערות המפגרות שלהD: את מי הכי הייתם רוצים שתעוף? קמיל]: היו צריכים להעיף אותה ולא את סיומרה!!
מי אתם רוצים שתנצח? אפריל): וכנראה גם מרצדס כי היא מנסה להתגבר על מחלה קשה): הייתי רוצה לראות את אפריל מצליחה איפשהו, בכל מקרה
היא כֹה מושלמת
אם הייתם מגיעים לדירה למי הייתם מביאים מכות? קמיל?;[[[[[[ כי אני גזענית?:]]]]]]]]]]]]] זה באמת די מעצבן שלא משנה מה יאמרו לה היא תמיד תחשוב שהיא מבינה יותר ושהיא עשתה עבודה מעולה נטשתי את שאנדי, בעע

JULI4561

New member
ת=ש=ו=ב=ה

דמות אהובה :יש לי שתיים -אפריל ויואנה דמות שנואה :קמיללל שופטת אהובה :טיירהה .. שופט שנוא :אממ.. הצלם הזה האחרון ..בעע שכחתי את השם שלו .. מי שאני הכי רוצה שתעוף : קמיל אני רוצה שתנצח :שנדיי למרות שאני חולה על יואנה ..!! אני היתי מביאה מכות ל: אממ ..קמילל ! על טיירה : כפרה עליה ג'יי מנואל : הומו ... חחח סתםם..

lena69

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo66.gifהתשובות שלי

דמות אהובה:שרה מרסדס וקמיל דמות שנואה:הזאת שתנצח עם הגוף המגעיל...והשער הקצר והפנים היפות...הדבר היחיד שבסדר אצלה....
שופט אהוב:טיירה וזאת שיורדת על כולם... שופט שנוא:אין....כולם נחמדים..
. את מי הכי הייתם רוצים שתעוף?הדמות השנואה מה לא ברור!? מי אתם רוצים שתנצח?או שרה או מרסדס אם הייתם מגיעים לדירה למי הייתם מביאים מכות?לזאת שאני שונאת....
מה אתם חושבים על טיירה בנקס? מילה אחת מושלמת!
מה אתם חושבים על ג'יי מנואל(נראה לי שככה קוראים לו)?חמ וד... מי השופטים שרצו להעיף את שרה?

למעלה