תגובה ממש מושקעת כתבת
אפשר לראות בגישה שלי בעייה ואפשר לראות בה זוית אחרת בהתייחס לפגיעות שבאה לידי ביטוי כאן.
אין ספק ש'הצורה' - ה'איך' שכותבים לא פעם קשורה לתוכן. בעיקר בתחום הספרות, משם שאבת את הדוגמא.
כמובן, שמה שמתאים בספרות יכול להתאים לפורום , אבל יכול להיות מאוד שלא. מדוע? משום שכשקוראים ספרות , באים עם סט הנחות מסוים וכשקוראים פורום, רובנו לא ניגשים לקריאה עם אותן מטרות ו'ארגז כלים'. אפשר כמובן לראות בזה ניסיון להכניס את כולם ל'סד' . אפשר גם לראות בזה, מערך של כללים שנועדו להקל על התקשורת בין בני אדם. כל סט כללים מטבעו מגביל. האם זה צריך לפגוע מאוד במישהו? פה אני אצטט משהו שבדרך כלל שנוא עלי. המשפט הזה 'שכל אחד יבחר ממה להיעלב". יש הבדל בין לגרום לכולם לחשוב אותו הדבר, לבין בקשה להשתמש בסט כללים כדי להקל על הנמען. יש גם אפשרות לא להיענות לבקשה הזו ולהגיד 'אני אכתוב איך שבא לי'. גם זו אפשרות לגיטימית. זו כמובן דעתי ואין הסכמה ביננו. אם אמשיך את הדוגמא מישהו גם יכול להחליט לכתוב פה בכתב מורס כדי להיות מקורי. השאלה מי יבין אותו.
קראתי בנשימה עצורה את כל מה שכתבת כי כמובן שאין נקודות בתגובה שלך.
אם כי, ראית לנכון לחלק לפסקאות ולהוסיף פסיקים בפסקה השניה. לי זה עזר מאד לקרוא.
יש מקום גם לדעה שלך והיא בהחלט יכולה לשכון בבטחה לצד זוית הראייה שלי, גם אם יש סתירה ביניהן.