מיכל או בן???דברי בזכר\נקבה אחות
S s e n t i n a l New member 10/2/03 #19 עזבו ת מחקו את ההודעה הזו........ אני קצת מחוקה היום......... קולה ומרק לא הולכים ביחד
S s e n t i n a l New member 10/2/03 #22 תראה בן זה אחד השמות היפים......... ומיכל זה גם אחלה שם (דהה זה השם שלי)
ב בהביבו New member 10/2/03 #24 שיט..שתי מיכל..שיט..איך תדעו ... למי אני קורא.. אם אני יגיד מיכל..אז מי משתיכין תגיד "מה " ANY WAY..שם יפה, גם לך מיכל וגם לך(חה, חה, חה- ) ומיכל את אחלה..(חה, חה, חה- ) סתם בדוגרי, אני מבין למה זה מיכל, שתיכין אחלה.. .. תהנו..
שיט..שתי מיכל..שיט..איך תדעו ... למי אני קורא.. אם אני יגיד מיכל..אז מי משתיכין תגיד "מה " ANY WAY..שם יפה, גם לך מיכל וגם לך(חה, חה, חה- ) ומיכל את אחלה..(חה, חה, חה- ) סתם בדוגרי, אני מבין למה זה מיכל, שתיכין אחלה.. .. תהנו..
ש שוטת הנבואה New member 10/2/03 #36 חחחחח... מזכיר לי שיש לי חברה בשם שלי (רותם) וכל פעם שאנחנו ביחד בב"ס אז כזה צועקים לנו "רותם!" ואז הם מתלהבים מזה ששתינו מסתובבות....
חחחחח... מזכיר לי שיש לי חברה בשם שלי (רותם) וכל פעם שאנחנו ביחד בב"ס אז כזה צועקים לנו "רותם!" ואז הם מתלהבים מזה ששתינו מסתובבות....
H hypnotic poison New member 10/2/03 #21 חחחחחחח..... ח-מ-ו-ד-ה../images/Emo6.gif לכולנו יש שם יפה??? אה וואלה ... גם לך מוווווווווואה !!! ואת ממש לא מסכסכת, את אחלה
חחחחחחח..... ח-מ-ו-ד-ה../images/Emo6.gif לכולנו יש שם יפה??? אה וואלה ... גם לך מוווווווווואה !!! ואת ממש לא מסכסכת, את אחלה
H hypnotic poison New member 10/2/03 #28 חסר לך ש....../images/Emo88.gif את לא חוזרת!!! יו אר דד מיט בתאבון ותהני במקלחת
H hypnotic poison New member 10/2/03 #29 ../images/Emo5.gif../images/Emo122.gifהיה נורא... ../images/Emo104.gif סיפרתי כבר ירד עליי גשם והייתי ערה כל הלילה! אני ממש עייפה אבל אני לא נוטשת שאחר כך לא תחליף אותי במישהי אחרת ותגיד שהיא מעוררת ת'פורום ולא אני -אחרי כל מה שעברנו ביחד.
../images/Emo5.gif../images/Emo122.gifהיה נורא... ../images/Emo104.gif סיפרתי כבר ירד עליי גשם והייתי ערה כל הלילה! אני ממש עייפה אבל אני לא נוטשת שאחר כך לא תחליף אותי במישהי אחרת ותגיד שהיא מעוררת ת'פורום ולא אני -אחרי כל מה שעברנו ביחד.
ב בהביבו New member 10/2/03 #31 מיכל ייקרה.. את תמיד תיהי הראשונה בישבילי.. ( , אההה, אני רשע, לא אמרתי איזו מיכל..) חחחחחחחחח.. סבבה.. אז מה עכשיו את מחכה שהיא תחזור.. אמממממממממממ.. ס2222הה..
מיכל ייקרה.. את תמיד תיהי הראשונה בישבילי.. ( , אההה, אני רשע, לא אמרתי איזו מיכל..) חחחחחחחחח.. סבבה.. אז מה עכשיו את מחכה שהיא תחזור.. אמממממממממממ.. ס2222הה..