היי אני חדשה פה

היי אני חדשה פה

קוראים לי רוני ואני חולה על התאומות אולסן... יש לכם תמונות נדירות שלהן שהן גדולות?

C H E N c h e n

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

היי! אני חן בת 10.....מקווה שתהני בפורום

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifהיי ברוכה הבאה../images/Emo65.gif

אני אור
.... עוד מעט 12
... (עוד חודש וחצי) מקווה שתהני פה
אבל לפני הכל... כנסי לכאן

The Sun Girl

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif../images/Emo161.gif

היי! ברוכה הבאה!! אני אליה, בת 14, עוד מעט 15... מקווה שתהני!
בת כמה?

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

היי, אני קארין, בת 13 וחצי מת"א. בגלריות תוכלי למצוא הרבה תמונות, איזה שבא לך...

ניצול"ש...אני מרגישה חרא.

זוכרים...שהמורדים היו אמורים לבוא למלון דניאל...? שאמא שלי עובדת בו...ולכן היה סיכוי גדול שאני יפגוש אותם, והיא הייתה אמורה להכניס אותי לכל מיני אירועים, וחיכיתי שלושה חודשים עד שהם יבואו למלון...ממש ספרתי את הימים. ועכשיו, הם ישנו במלון ופתאום החליטו [יותר נכון כריס מורנה] שהם עוזבים למלון "שרתון מוריה" בתל-אביב כי אין לחם במלון דניאל ומשהו עם החדרים לא בסדר... אני פשוט לא מאמינה
אני בדיכאון טוטאלי
אני אוהבת אותם ממש כמו התאומות, ותחשבו שאם היו אומרים לכם שיכניסו אותכם לכל מיני אירועים עם התאומות ואולי תפגשו אותם וזה...ופתאום לא יכלתם לעשות את כל זה?

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gif../images/Emo24.gifשרוני

אל תיהיה עצובה...
... אני יודעת שזה נורא מעצבן... ומעציב.... אבל תחשבי רגע... הם סה"כ שחקנים...
... כאילו גם אני מממש ממש ממש מ-מ-ש רציתי לראות אותם ... אבל לי לא היה כמוך אמא שעובדת במלון דניאל... לי אפילו לא היה סיכוי לראות אותם... רק ללכת ולהידחס בין כל המשוגעים בשדה התעופה...
.... ונורא התעצבתי... וקינאתי בכל מי שהיה לו פרוטקציות וראה אותם, ויראה אותם...
... אבל אז בת דודה שלי אמרה לי שהם בסה"כ אנשים כמונו... אז נכון שהם כובים וכל השטויות האלה... אבל בקיצור מה שרציתי להגיד...... אל תיקחי את זה קשה כל כך...

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

עוזבים?! מה?! הייתי רק היום והם לא עזבו! זה בטח סתם שמועות... לא נראה לי שכריס תרצה להעביר את כולם, שוב לחוות את הבלאגן של להכניס אותם חוצמזה שהמלון שם בכלל לא מאובטח כמו המלון שפה.

עדי--->

א.זה נכון, אמא שלי עכשיו התקשרה למישהו במלון וזה נכון. ב.המזוודות כבר הגיעו ל"שרתון מוריה". ג.גם אני חושבת כמוך, אבל כנראה שכשכריס מתעצבנת, כריס מתעצבנת. ד.נכון, מלון דניאל כבר קנה בשר, השכיר עוד ארבעים מאבטחים, עשה המון מאמצים והם כפויי טובה. לפחות יש לי פוסטר חתום של לואיסנה+כרטיס להופעה שורה 5 באמצע.

A d i d a

New member
לאאאא../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

איך יש לך פוסטר חתום של לואיסנה? לי יש כרטיס להופעה שורה רביעית... איזה עיצבון! עכשיו אני בכלל לא אראה אותם...! איפה זה "שרתון מוריה"?

../images/Emo26.gifעדי...

יש לי פוסטר חתום כי נתתי פוסטר לקב"ט שהיה איתה כל הזמן והוא ידיד של אמא שלי מהמלון, אז הוא החתים אותה על זה. אה...ו..שורה רביעית-מגניב...מתי את הולכת? אמממ...למה "עכשיו את בכלל לא תראי אותם"? מה קשור זה שהם עוברים למלון אחר? "שרתון מוריה" זה בתל-אביב.

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

בדיוק, ששרתון מוריה זה בתל אביב...

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gifמה?../images/Emo110.gif

הם לא יכולים לעשות דבר כזה אין סיכוי!!! מלא ילדים באו למלון השכירו חדר רק כדי שהם יהיו איתם!!! אז איך הם עוזבים? וגם בעיתון של המורדים היו מבצעים לזה שאם אתה מזכיר חדר אז נותנים לך כרטיס וכול מני פרסומות של המלון!!!! זה לא יכול להיות מה עם כול הילדים שאיתם במלון?<?? ולמה שיעזבו לעזאזל מלא מפורסמים בעצם כולם היו במלון הזה אני לא מבינה!!! ממי שמעת את זה?

ענבר, זה נכון.--->

אני יודעת וגם אני חושבת בדיוק מה שכתבת, ושזה ממש לא פייר, אבל הם עוזבים וזה כבר ברור. למלון "שרתון מוריה" בתל-אביב! ממי שמעתי? קודם כל, ילדים התקשרו למלון שרתון מוריה ושאלו, והם באים עכשיו. שנית, שעמתי את זה בהתחלה מאמא שלי שהיום ביום חופש והתקשרה לשאול מישהו מה הולך במלון, ואז אמרו לה. אז זה נכון. היה איזשהו קטע עם החדרים והלחם. לא צריך טובות.

למעלה