היי אני חדשה פה

mk a o

New member
מסכנה....

אבל אני יודעת שאם לי זה היה קורה אני הייתי שולחת להם את המכתבים ככה: *לפני שאתם קוראים את הרעיון שלי תדעו שהוא מטומטם* והרעיון: אם אימא שלך עובדת שם אז היא יכולה להגיד שהם שכחו משהו במלון ולשלוח להם את זה....... נכון רעיון מטומטם?

תקשיבו../images/Emo85.gifושרוני

תראי מותק תחשבי שהכל בחיים זה לטובה, כניראה שלא היית צריכה ליראות אותם פנים מול פנים עם זה הגורל, זה לא ייעעזור עם תבכי עכשיו, מותק אולי אמא שלך בכל זאת איכשוהא תוכל לסדר לשם גם במלון הזה, עם היא עובדת או משהו במלון דניאל
דבר שני המלון שהם עוברים כפי שאתם אומרים לא רחוק ממני, ולדעתי עם היו מבצעים ודברים כאלו, אז יעבירו את הילדים גם שזכו במבצעים, למלון שהם עוברים. כי עם לא הילדים יכולים לטבוע ואתם ואז הם ישלמו הרבה מאוד כסף מה שהם לא רוצים, זה בקשר לילדים.

עדי+נועה...

עדי-תודה אבל אני לא חושבת שזה ילך... דווקא לא רעיון מטומטם:) נועה-תודה על העידוד! אבל זה עדיין נורא מבאס...חיכיתי לזה המון זמן...
אבל תודה...

בבקשה מותק:)../images/Emo85.gif

נכון מותק, שזה מבאס אני לא יגיד שלו, אבל תראי את זה בצד חיובי כי זה יהי עוד יותר מבאס, עם תשחבי על זה כל הזמן מה את אוהבת לעושת? שופינג? או איזהמשהו? תלכי עלושת יום כיף עם אמא! שתאוור אותך:)

חחח../images/Emo13.gif--->

אבל היום היא הייתה בחופש ולא עשינו כלום...סתם התבטלנו בבית.. ו-אני רוצה לצאת, אני מתכננת ללכת ללונה פארק, אבל איזה עשר חברות לא יכולות
אחת לא מרשים לה, אחת נוסעת, אחת לא אוהבת, בקיצור-זה עוד יותר מדכא כשלא מוצאים עם מי ללכת... נועו'ש!!! חחח...רוצה ללכת איתי
? לא ברצינות!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

גיב מי יור פון נאמבר אנד וויל טוק
כי פשוט אבא שלי בא לארץ [
] ויש לנו כבר מלא תוכניות
אז אמממממ.... נקבע מתישהו
לאב יוווו

:)../images/Emo85.gif

חחחחח אני פוחדת מהלונה פארק לא הייתי מכיתה ב', כי אני לא עולה על שום מתקן חחחחחחחחח,
אני יכולה להתאלף :) חחחח אני מוכנה אבל שנלך לעשות שופינג רציני
הדבר האוהב עליי

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

יאללה נלך כולנו ביחד לשופינג
טחחחחח....

עדי+נועה...

עדי-תודה על הרעיון
אבל לא נראה לי שזה ילך... אבל תודה בכל אופן.. נועה-תודה על העידוד! אבל זה עדיין מאוד מבאס.. כי חיכיתי לזה
אבל אולי הכל לטובה

C H E N c h e n

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo155.gif

לא ניראה לי הם עזבו בגלל החדר....(-והלחם..) אחותי אמרה שהם עזבו בגלל הילדים שכל הזמן היו והפריעו להם... לא יודעת אבל מקווה שתרגישי יותר טוב
...

למעלה