וולקאם אני מרים בת 15 מרמת-גן! תהני לך פה בפורום
מ מילקשייק בכחול New member 23/11/03 #17 ../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifוולקאם../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif אני מרים בת 15 מרמת-גן! תהני לך פה בפורום
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifוולקאם../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif אני מרים בת 15 מרמת-גן! תהני לך פה בפורום
L Lotzifer New member 23/11/03 #19 ברוכה באה!!!! אוו, כמה אנשות חדשות יש בזמן האחרון...) אז בקיצור אני שלומית ואני בת 14 וגם אני לא סובלת את ליז, ומתה על מייק אז... תהני!!!!
ברוכה באה!!!! אוו, כמה אנשות חדשות יש בזמן האחרון...) אז בקיצור אני שלומית ואני בת 14 וגם אני לא סובלת את ליז, ומתה על מייק אז... תהני!!!!
R rotem224 New member 23/11/03 #20 אווו מצאתי שרשור מתאים!!! אז כמו שהבנתם אני גם חדשה !! ואני מאמינה שכמו כולם פה גם אני מאוד אוהבת רוזוול ולא הפסדתי אף פרק משהתחילו לשים את זה בערוץ שלוש....... אז קוראים לי רותם ואני בת 16...... אז ברכה הבאה לי ואני מקווה שאני יתחבר פה....... חחח
אווו מצאתי שרשור מתאים!!! אז כמו שהבנתם אני גם חדשה !! ואני מאמינה שכמו כולם פה גם אני מאוד אוהבת רוזוול ולא הפסדתי אף פרק משהתחילו לשים את זה בערוץ שלוש....... אז קוראים לי רותם ואני בת 16...... אז ברכה הבאה לי ואני מקווה שאני יתחבר פה....... חחח
S shasha14 New member 23/11/03 #22 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif אני שרון מתה על איזבל ומייקל
H h e n y New member 23/11/03 #23 הייי ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אויי איך אני אוהבת שמגיעים חדשים כן... *שיעול* אהמממ..... אז תהני יש פה אחלה ח'ברה וכולנו מין משפחה אחת גדולה
הייי ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אויי איך אני אוהבת שמגיעים חדשים כן... *שיעול* אהמממ..... אז תהני יש פה אחלה ח'ברה וכולנו מין משפחה אחת גדולה