היי אני חדשה שרונה, 24 מרמלה
N Nens333 New member 13/5/11 #2 היי! טוב, אז כבר אחד כבר יש לך פה (אני ההוא מפורום סימס אם לא זיהית ). או שבכלל התבלבלתי הניקניים וזו לא את בכל מקרה, וולקאם!
היי! טוב, אז כבר אחד כבר יש לך פה (אני ההוא מפורום סימס אם לא זיהית ). או שבכלל התבלבלתי הניקניים וזו לא את בכל מקרה, וולקאם!
U UnderTHE Bridge New member 13/5/11 #5 רוב שלומות ../images/Emo23.gif ברוכה הבאה, שגיא, 17, ג'רוזליים. יש לנו מנהג שהמצטרף/ת שולח איבר חיוני בדואר ואנחנו אוכלים אותו, אז בבקשה. אגב, איך זה להיות קטנה מאמא בשנה? O: אויש זה היה חד
רוב שלומות ../images/Emo23.gif ברוכה הבאה, שגיא, 17, ג'רוזליים. יש לנו מנהג שהמצטרף/ת שולח איבר חיוני בדואר ואנחנו אוכלים אותו, אז בבקשה. אגב, איך זה להיות קטנה מאמא בשנה? O: אויש זה היה חד
B Broken Butterfly New member 13/5/11 #6 חחחחח רק לפני כמה ימים בדקתי בת כמה היא וראיתי שאני קטנה ממנה בשנה..מגניב
L limors2 Active member 15/5/11 #21 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עד עכשיו לא קלטתי כמה אנחנו נשמעים חולניים עם המנהג הזה.
מ מיקה2008 New member 13/5/11 #9 ברוכה הבאה "מפלצת קטנה" קוראים לי עינב כבר מעריצה את גאגא 3 שנים הגיל שלי במובן של הפורום קשישה חחחחחח סתם לאאא!!!
ברוכה הבאה "מפלצת קטנה" קוראים לי עינב כבר מעריצה את גאגא 3 שנים הגיל שלי במובן של הפורום קשישה חחחחחח סתם לאאא!!!
B Broken Butterfly New member 14/5/11 #10 חחחחחחחחחחח למה היא קוראת למעריצים שלה מפלצות? זה בגלל האלבום fame monster?
ס סוניק הקיפוד New member 14/5/11 #11 שלום שלום~ מצטרף גם אני../images/Emo118.gif על הדרך, אני מיכאל.