ברוכה הבאה!
L limors2 Active member 15/5/11 #22 ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif את מהמצטערים או שמחים על זה שסמולוויל הסתיימה סופית? או שהחיבה שלך לטום לא כוללת את הסדרה?
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif את מהמצטערים או שמחים על זה שסמולוויל הסתיימה סופית? או שהחיבה שלך לטום לא כוללת את הסדרה?
B Broken Butterfly New member 15/5/11 #24 תודה../images/Emo24.gif התחלתי לאהוב אותו מהסדרה חחח ואני מצטערת שזה נגמר..אבל זה נמשך יותר מידי וזה כבר לא מעניין כמו פעם..למשל את הסדרה על טבעי אני אוהבת יותר אז לא איכפת לי גם שתיהיה 20 עונות חחח.. וזהו באותו יום שנגמר סמולוויל הוצאתי את טום מהחתימה והכנסתי את גאגא
תודה../images/Emo24.gif התחלתי לאהוב אותו מהסדרה חחח ואני מצטערת שזה נגמר..אבל זה נמשך יותר מידי וזה כבר לא מעניין כמו פעם..למשל את הסדרה על טבעי אני אוהבת יותר אז לא איכפת לי גם שתיהיה 20 עונות חחח.. וזהו באותו יום שנגמר סמולוויל הוצאתי את טום מהחתימה והכנסתי את גאגא
L limors2 Active member 15/5/11 #25 כן, עכשיו פה אני לא רואה אותו../images/Emo6.gif אני שמחה שנגמר כי די, מרחו את זה והסדרה לא טובה כמו פעם. חצי מהעונה האחרונה בכלל הרצתי אני צריכה באמת לראות את פרקי הסיום.
כן, עכשיו פה אני לא רואה אותו../images/Emo6.gif אני שמחה שנגמר כי די, מרחו את זה והסדרה לא טובה כמו פעם. חצי מהעונה האחרונה בכלל הרצתי אני צריכה באמת לראות את פרקי הסיום.