XDDDDDDDDDDDDDDDD
H HeelsOverHead New member 22/8/10 #16 ../images/Emo121.gif XDDDDDDDDDDDD אבל פאקינג בוריטו קיסינג אלכס ורולינג אראונד נייקד צריכים להיות הכי גדולים ! XD הרג אותי שאמא שלו בדיוידי " היז ג'אסט א גוד גוד קיד " ואז קולטים אותו מתגלגל ערום XDDDDDDDDDDDD
../images/Emo121.gif XDDDDDDDDDDDD אבל פאקינג בוריטו קיסינג אלכס ורולינג אראונד נייקד צריכים להיות הכי גדולים ! XD הרג אותי שאמא שלו בדיוידי " היז ג'אסט א גוד גוד קיד " ואז קולטים אותו מתגלגל ערום XDDDDDDDDDDDD
2 2MayaN2 New member 22/8/10 #21 חחחחח ../images/Emo221.gif די אני רוצה לראות את כל הDVD למה כ"כ קשה להשיג כל מה שקשור אליהם בארץ?
2 2MayaN2 New member 23/8/10 #35 ../images/Emo45.gifאולי אם אני אכנס לחנויות ../images/Emo221.gif ואשאל כל פעם מחדש הם יבינו שיש ביקוש... סתם זה לא יעבוד..אבל באמת צריך
../images/Emo45.gifאולי אם אני אכנס לחנויות ../images/Emo221.gif ואשאל כל פעם מחדש הם יבינו שיש ביקוש... סתם זה לא יעבוד..אבל באמת צריך
A AdiA12 New member 23/8/10 #28 חחחחחח חזק XD ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif ופתחי פייסבוק! D:
A AdiA12 New member 23/8/10 #37 מה השם? אני אוסיף D: ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif או שתוסיפי: Adi Adler
ס ספירצ New member 21/8/10 #5 היי היי ../images/Emo9.gif ספיר, 16 ברוכה הבאה חחח ולי אין טוויטר כי בניגוד לאלי עליי לא עובדים לחצים חברתיים מוחעחעחע
היי היי ../images/Emo9.gif ספיר, 16 ברוכה הבאה חחח ולי אין טוויטר כי בניגוד לאלי עליי לא עובדים לחצים חברתיים מוחעחעחע
I IamAfreakinGirl New member 22/8/10 #23 וולקאם D: אני הוד / הודי / לא אכפת לי ... D: בת 4. מינוס XD , 13.5 בקיצור ברוכה הבאה !
F Fool With Dreams New member 23/8/10 #27 אויש גם לך ה"היי" שלי לא נשלח! קיצר!!! היי ^~^ ***************************** סוף הודעה XD סתם לא... היי ^~^ אני קבב/אלי/דודה קבבלי/משתרצי בת 15 מחור באוזון (סטגדיש?) סתם לא... אני סתם מנתניה
אויש גם לך ה"היי" שלי לא נשלח! קיצר!!! היי ^~^ ***************************** סוף הודעה XD סתם לא... היי ^~^ אני קבב/אלי/דודה קבבלי/משתרצי בת 15 מחור באוזון (סטגדיש?) סתם לא... אני סתם מנתניה
A animfanatic New member 23/8/10 #30 ../images/Emo83.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif תהילה, בת 16. השתלבות מהירה ונעימה