היי אני חדשה :)

ברוך הבא לפורום

בוא אני אסביר לך עוד משהו:

בבית שלנו נהוג להוריד נעליים ולשים נעלי בית.
גם אם ראש הממשלה יגיע אני אכריח אותו ללבו נעלי בית.
פשוט מאוד כי אני זאת ששוטפת את הבית
ומאמינה גדולה בנעלי בית שעוזרים על שמירת ניקיון הדירה שלי. וככה אדם שדרך בטעות על חרא לא יסתובב על החרא הזאתי בדירה הנקייה שלי.

קל וחומר כשיש בעלי חיים בדירה חובה נעליי בית. זה מפחית את המחלות שהם יכולים לחלות.

למה אני מספרת את כל זה?!
כי הפורום הזה הוא באמת בית וירטואלי שלי
ואני לא אסכים בשום אופן שחברי הפורום יעזבו בגלל אותם חסרי רגישות!!

אני אגן על חברי הפורום
כי זה בית שלי
ואני אשמור פה על הניקיון הוירטואלי

אוף
ושוב אל תשימו לב על השגיאות
תהיו יצירתיים

אני כותבת מהאייפון
ככה שתמיד זה יהיה ככה
כבר התרגלתי לאייפון יותר נוח לי מהמחשב שלי

אבל השגיאות חוגגות

ניר4819

New member
יפה אמרת!

אני מסכים לחלוטין, שצריך לשמור על רגישות ועל ניקיון וירטואלי בפורום.

Reyn

New member
רגע, כשיש בעלי חיים

צריך נעלי בית לאנשים, או לחיות? זה מפחית את המחלות של האנשים או של החיות?
אם אני מגדל חיות בבית 24 שנים ומעולם לא חליתי בגללן, והן מעולם לא חלו בגללי, אני והחיות עדיין צריכים לנעול נעלי בית, או שאנחנו מחוסנים תמידית?
אם אגיע אלייך הביתה, אצטרך לנעול נעלי בית מיוחדות? הרי הזוג שאני נועל לפעמים בבית שלי כבר מלא חיידקי-חיות..

בלי קשר, כשמדברים על "להרגיש כמו בבית", אין בכך כדי לרמז שהמקום הופך לבית שלך, כלומר עובר לבעלותך. זה נחמד מאוד שאת מרגישה בפורום כמו בבית, אבל זה לא הופך את הפורום לבית שלך במובן זה שיש לך שליטה וסמכות עליו ועל המתרחש בו, יותר מלגולשים אחרים..

הודעה מוזרה.

היי אני חדשה :)

כבר מזמן שאני קוראת את הפורום בתור סמויה .. הפעם החלטתי להציג את עצמי ומי יודע אולי להכיר כאן אנשים שיבינו אותי , שנקל אחד לשני את החיים , אפילו קצת ......
טוב , אז אני בת 31 ( השנה , לצערי 32 ) ובכלל לא מרגישה ככה. הגעתי לפורום הזה לא סתם , בטח ניחשתם ? נכון - אני בתולה ....... אין לי מושג ירוק איך זה קרה לי. או שאולי יש לי :)
הייתי תמיד בחורה ביישנית ובררנית . איכשהו עברתי את הבי"ס, צבא , לימודים בלי להכיר מישהו שאיתו אוכל לעבור את המחסום הזה . וזה בהחלט מחסום לא פשוט . עם השנים זה נהיה יותר קשה לי. איך מגלים למישהו שמצבך חריג ? אני נמנעת מלהכיר בחורים , במיוחד דרך חברים או מכרים כי אני מפחדת שאלה ירוצו ויספרו להם על "תגלית השנה "... מתחילים איתי לא מעט , במיוחד כשאני יוצאת , אבל איכשהו זה לא קורה ... היו לי 2 מערכות יחסים אבל זה עדיין לא קרה .
כל מי שמכיר אותי אינו מודע לבעיה ואין לי כל כך עם מי לדבר על זה ולכן שמחתי כשגיליתי את הפורום :)
לפעמים אני כל כך מדוכאת מהמצב , במיוחד כשבערך כל יום לוחצים עלי עם שאלות של מתי , למה ואיך זה שאני לא רוצה , לא מתחתנת, לא יולדת, לא נורמלית וכו וכו ......... אני פשוט נאלצת לפעמים להמציא רק בשביל שיתנו לי לנשום.
פחחחחחחחחחחח איזה הוצאת קיטור - עולה לי החום רק מלחשוב על זה ........

אז נעים מאוד חברים :)

זה משהו ש

שגדול עליך להבין.
לא נורא
סימן שיש דברים שעליך עוד ללמוד

לא כל אדם הוא כל יודע.

חח חמודה.. ברוכה הבאה!

תנסי לחשוב שמי שמתחיל איתך (עד כמה שזה עולם קטן..) יגלה והכי גרוע יספר למישהו,אבל אין לכם אנשים משותפים..פאדיחה קלה,אבל יעבור,לא?

בכל מקרה יודעת שהכי קל לייעץ...P:

בהצלחה לך!

iba90

New member
ברוכה הבאה

גם אני מצאתי סוג של בית במקום הזה!! השתלבות נעימה:)

קצת תשובות ....

מפחיד אותי שידברו עלי , שיגידו שאני איזה פריקית , מוזרה ושיש לי בעיה.
אני יודעת שזה מפגר אבל זה מטריד אותי מאוד..
מע' יחסים שהיו לי היו לא ארוכות ומסובכות .....

supersonic777

New member
תראי,לא נעים לומר,אך את יודעת בעצמך...

שזה לא ממש נורמטיבי שאישה אינה ידעה גבר מעודה...
תסכימי איתי(אף על פי שאת לא אובייקטיבית),שזה לא ממש תקין.
לא מעיד על כך שיש בעיה.
וגם אם יש,רק את יודעת...

אנחנו בפורום בתולין.
אם ישך בעיות איתנו
מוזמן לעזוב.

אני מזמינה אותך לגלות רגישות לפורום הזה.
אם לא יודע מה זה רגישות =פשוט אל תגיב תגובות שיכולות לפגוע. כמו זאתי למשל.

למעלה