היי אני חדשה :)



וזאת אחת התגובות שבגללה החלטתי לפתוח את מה שכתבתי!
 
נו נו


אסור לאדם כבר להתקלח

לא נמצאת כמה שעות בתפוז
ואז כבר לא מתנהגים יפה


אני כבר אטפל בהם באופן אישי
 

ניר4819

New member
אתה חצוף נורא, אתה יודע?

ראשית, אני רוצה לשאול אותך, כמו ששואלים ילדים קטנים: ואם כולם היו קופצים מהגג, גם אתה היית קופץ? זה שמשהו נהוג ונחשב נורמטיבי מבחינה חברתית, זה לא אומר שהוא גם משהו נכון ו"תקין" - אם להשתמש במילה שלך. וזה שהחברה מפעילה לחץ על אנשים לאבד את בתוליהם, לא אומר שאנשים גם צריכים להיכנע ללחץ הזה. מי שמאד את בתוליו, שיעשה את זה כי הוא רוצה. לא כי נורמטיבי ותקין ונכון מבחינה חברתית. אני, למשל, כמו שספרתי בעבר, הלכתי בפעם הראשונה שלי לנערת ליווי. ועשיתי את זה כי עניין הבתולין הפריע לי אישית, כי חששתי שאני לא אאבד אותם לעולם אלא רק בתשלום, כי הרגשתי זה מפריע לי בחיים - למשל בלהכיר נשים. לא עשיתי את זה תחת לחץ חברתי, או מתוך תחושה שזה נורמטיבי ושככה אני אהיה "כמו כולם". הדבר האחרון שעניין אותי פה זה להיות חלק מהעדר. ולמרות שאמרתי גם פה בפורום, שאני חושב שבנסיבות מסויימות אנשים צריכים ללכת לנערת ליווי, מעולם לא הצעתי לעשות את זה במונחים חברתיים. תמיד הדגשתי, ואני עדיין טוען, שאם לעשות את זה אז רק כי הבתולין מפריעים ברמה האישית. וברור לי שלא לכולם זה מפריע. ולמי שלא - סבבה לו. אני מדבר רק מניסיון אישי.

החוצפה שלך לקבוע שאדם צריך לקיים יחסי מין רק כי זה נורמטיבי ונהוג מדהימה. ואני מתכוון לדוחה. אתה צריך לקבל שבעולם יש אנשים שונים, שלכל אחד יש עמדות ודעות משל עצמו. ולא לך לקבוע מי נורמלי ומי לא.
 

טום גיא

New member
קפיצה מהגג

הנה קומיקס בשבילכם (לקוח מ-XKCD), סתם כי המשפט הראשון שלך הזכיר לי אותו.

עכשיו בואו כולנו נקרא קומיקסים מצחיקים במקום להתנצח אחד עם השני, כי היה כאן ממש נחמד קודם עד שכולם התחילו לריב.
 

goldy

New member
אתה מתכוון: עד שכולם הורידו מסכות

והתחילו לחשוף את אופיים הפסיכופתי.
ברוך הבא לעם ישראל.
 

alexpi

New member
31 זה כבר קצת הרבה

קודם כל ברוכה הבאה .

ועכשיו בנוגע לסטטוס שלך לפי דעתי זה מאוד כדאי לך פשוט לסיים עם זה.
כמו שאמרו פה "לדעת גבר" היתי אפילו אומר מישהו מקצועי או לחלופין מישהו מאוד עדין.
31 זה לא צעיר ועם הגיל זה לא יעשה יותר קל.... וגם סקס זה בסך הכל סקס ועד שלא תעשי את זה לא יפול לך האסימון.
נכון לעכשיו את כנראה נמצאת במצב שהחוסר ניסיון שלך מונע ממך לצבור ניסיון או להתקדם לעבר מערכת יחסים. צריך איכשהו להתיר את מעגל ההרס העצמי הזה.

כמובן שמאחל לך בהצלחה, אבל תחשבי על מה שכתבתי...
 

alexpi

New member
ה"זה" בשורה שניה מיותר, אבל אי אפשר לערוך פה

הודעות....
 
קודם כל תודה על "קבלת הפנים"

בלי לפגוע ..... חשבתי שהפורום הזה תומך....
לא נורמלית ותיפטרי מזה אני שומעת גם ככה , אז תודה אבל לא תודה ....
שיהיה בהצלחה לכולם !
 

alexpi

New member
לא התכונתי לפגוע.

רק ניסיתי להשים את עצמי במצב שלך ולחשוב מה היתי עושה...
 


גרררררררררר


ההודעה שלך עיצבנה אותי יותר מסוניק.

אם באה לך להיפטר מזה בהצלחה.




אבל להמליץ זאת לאחרים + לקרוא לנו מוזרים בגלל הגיל.
זהו .
זה הקש האחרון
 

alexpi

New member
רציונליות

אם תחשבי על זה בצורה רציונאלית, צריך להוריד מכשולים על מנת להגיע למטרה - קשר רציני.
אני יכול מאוד להזדהות עם העניין של החוסר בזוגיות ואין ספק שזה מאוד לא קל להשגה.
אבל פה מתואר מצב שהסקס הוא המכשול העיקרי להשגת המטרה. אז למרות ה"השפלה" והחוסר כבוד יתכן וזה הדבר הנכון לעשות.

לא אמרתי שהיא מוזרה וגם לא לאף אחד אחר. ואל תקחי את זה ללב. אין לי שום מטרה לעצבן או להעליב.

אני כבר לא בתול.. אבל יש לי חבר שהיה בתול עד גיל מאוחר יחסית (29) ורק אחרי שהוא "עשה את זה" הוא הצליח למצוא לעצמו זוגיות טובה.
וזה רק בגלל שירד לו כל הלחץ של הסקס והוא ראה שסקס זה רק סקס...

לא לכולם יש את המזל הזה לפגוש את האביר או הנסיכה בגיל צעיר... ולפעמים איפה שאפשר צריך לקחת את העניינים לידיים.
 
אתה גבר

אתה לעולם לא תבין את ליבה של אישה {למזלי כן יש גברים שמבינים על מה אני מדברת}

אצלך זה רציונל.
אצלנו זה רגש
רוב הנשים לא יכולות לעשות סקס בלי אהבה
{ניסיתי זה לא עובד.מזל שעצרתי בזמן}


ככה שמה שאתה אומר לך
זאת עצה טובה אולי לגברים {גם זה לא לכולם}


אבל עצה נוראית לאישה.


ובתור חדש בפורום אני רואה שיש לך הרבה דעות מגובשות..
אולי תפתח הודעה חדשה ותספר על עצמך?
אלו ההודעות הראשונות שאני רואה.

ונכנסת לפה ברגל שמאל עם הדעות שלך

ובמיוחד עם העצות שלך.
 

alexpi

New member
מודה אני גבר.


אני רק מגיב למה שהיא כתבה. לחלק מהאנשים זה כן מפריע שהם במצב בתול ולחלק לא וחלק אף גאים בזה. לא כולם מתיחסים לזה בצורה דומה. זה כמו שמישהו היה אומר שהוא בעל שיער לבן וזה מפריע לו אז היתי אומר לצבוע שיער. אני לא חושב שיש בעיה עם בתולים או בתולות. למעשה היתי מעדיף בתולה.
במקרה שהסקס או שיער לבן נהיה מכשול לזוגיות צריך להסיר את המכשול. ושוב לא בגלל שיש בעיה עם הסקס או השיער אלא בגלל שיש בעיה עם הדימוי העצמי.
זה פורום חדש אז מן הסתם כולם פה חדשים, לא?
 
מן הסתם

חדשים כותבים שהם חדשים
ולא מעליבים חברים.

גם אם זה הדעות שלך
זה בסדר.

אבל תהיה מודע לפחות שהעלבת פה חלק גדול מהאנשים.

שיש שאפילו שוקלים לעזוב את הפורום בגלל תגובות כאלו
 

alexpi

New member
כן כנראה זו לא היתה המטרה

וגם כתבתי מסרים אישים לאנשים הרלונטיים שישארו.

זה פורום חופשי ואם אנשים פה יתייחסו לכל יתוש ויעלבו ממזה לא ישאר פה פורום.
אז באמת שאני מנסה להיות רגיש אבל יש גם נדרשת פה איזשהי יכולת סינון.

בסופו של דבר טרולים פורחים כשמגיבים להם והדרך הכי טובה להרוג טרול זה פשוט לא להתיחס.

אני בכל מקרה אנסה להגיב פה פחות....
 
למעלה