אתה חצוף נורא, אתה יודע?
ראשית, אני רוצה לשאול אותך, כמו ששואלים ילדים קטנים: ואם כולם היו קופצים מהגג, גם אתה היית קופץ? זה שמשהו נהוג ונחשב נורמטיבי מבחינה חברתית, זה לא אומר שהוא גם משהו נכון ו"תקין" - אם להשתמש במילה שלך. וזה שהחברה מפעילה לחץ על אנשים לאבד את בתוליהם, לא אומר שאנשים גם צריכים להיכנע ללחץ הזה. מי שמאד את בתוליו, שיעשה את זה כי הוא רוצה. לא כי נורמטיבי ותקין ונכון מבחינה חברתית. אני, למשל, כמו שספרתי בעבר, הלכתי בפעם הראשונה שלי לנערת ליווי. ועשיתי את זה כי עניין הבתולין הפריע לי אישית, כי חששתי שאני לא אאבד אותם לעולם אלא רק בתשלום, כי הרגשתי זה מפריע לי בחיים - למשל בלהכיר נשים. לא עשיתי את זה תחת לחץ חברתי, או מתוך תחושה שזה נורמטיבי ושככה אני אהיה "כמו כולם". הדבר האחרון שעניין אותי פה זה להיות חלק מהעדר. ולמרות שאמרתי גם פה בפורום, שאני חושב שבנסיבות מסויימות אנשים צריכים ללכת לנערת ליווי, מעולם לא הצעתי לעשות את זה במונחים חברתיים. תמיד הדגשתי, ואני עדיין טוען, שאם לעשות את זה אז רק כי הבתולין מפריעים ברמה האישית. וברור לי שלא לכולם זה מפריע. ולמי שלא - סבבה לו. אני מדבר רק מניסיון אישי.
החוצפה שלך לקבוע שאדם צריך לקיים יחסי מין רק כי זה נורמטיבי ונהוג מדהימה. ואני מתכוון לדוחה. אתה צריך לקבל שבעולם יש אנשים שונים, שלכל אחד יש עמדות ודעות משל עצמו. ולא לך לקבוע מי נורמלי ומי לא.