היי אני חדשה

beautiful rose

New member
סליחה? ../images/Emo12.gif

מאיפה את יודעת שאני לא אומרת את האמת? אני לא מספרת שום סיפורים ולא מתרצת שום תירוצים אני אומרת את ה-א-מ-ת!!! אנשים כמוך מוצאים אותי מדעתי! מאיפה את יודעת שאני לא רוצה ילדים לעולם? לא כתבתי פה שאני לא ארצה ילדים לעולם,לא כתבתי שאני שונאת ילדים,אני מאוד אוהבת אותם,הילדים של אחותי אוהבים אותי יותר משהם אוהבים אמא שלהם, לא שאני חייבת לך הסברים כלשהם אבל אני לא מבינה את המחשבה העקומה של אנשים כמוך,מה זה להביא ילדים לעולם בכל מחיר,אני גרה בשכונת עוני מוקפת נרקומנית ,זונות, וגנבים,אם זה נחשב בשבילך תירוץ עלוב לא להביא ילד בעולם כנראה שאת לא יודעת באיזה עולם את חיה.את תגדלי את הילדים שלך בין נרקומנים וזונות! מה זה תגידי את האמת?זאת הפעם האחרונה שאני נכנסת לפורום הזה,לא צריכה לשמוע הטפות מאנשים חסרי מוח כמוך! למה הפורום הזה קיים ביכלל?

gertrude

New member
rose חכי שניה

תקראי כמה דפים אחורה בפורום ותגלי שפשטידה ממש לא חברת פורום, אלא אשה שנכנסת מדי פעם להציק לנו. לא נראה לי שכדאי שתעזבי את הפורום בגללה. ולשאלתך - הפורום הזה הרבה יותר קיים בשביל נשים כמוך מאשר בשביל נשים כמו פשטידה.

דיברתי אל הבחורה שפתחה את הנושא

לא אליה, מה את מתערבת? וממתי יש פה חברות בפורום? צריך לשלם? כולו אמרתי לה שמקום לומר שאין כסף שתגיד את האמת, שהיא לא רוצה ילדים, מה את מתנפלת עליי? את לא מכירה אותי. בהמה. טוב שאין לך ילדים.

beautiful rose

New member
אז למה לא מוחקים הודעות של

נשים כאלה שבאות להציק? מה יש להם לחפש בפורום כזה? שיימצאו לעצמן חיים,ולא יכניסו את האף שלהם איפה שהן לא רצויות ונבהלתי מהתמונה שלה!נראית מפלצתית,בעעע...

התנצלתי

ולא באתי להציק. סתם רציתי לתת עיצה כי לא הבנתי אותך כראוי. וזה שבתמונה זו לא אני זה גבר, סולן פלסיבו.

לא דיברתי אלייך בכלל!

דיברתי אל מי שפתחה את הנושא. מה אתה מתנפלת? אלוהים איזה נשים יש פה (לא כולן). באמת, אתן לא צריכות ילדים עם גישה כזו. גם חתול (להבדיל מליון הבדלות) לא ראוי לכן לגדל.

את את פתחת את הנושא

אז נתתי לך עיצה, לומר את האמת. מה הבעיה? אמרץ שאץ לא וצה ילדים, מה זה משנה למה? תגידי לא רוצה וזהו.

אוקיי אני מתנצלת לא הבנתי ../images/Emo140.gif

הבנתי שאתם לא רוצים ילדים כי אתם לא רוצים, ללא קשר למצב הכלכלי או לכל דבר אחר, אבל את מתרצת את זה כמצב כלכלי קשה כדי שלא יציקו לך. רציתי לומר לך שבמקום לומר "מצב כלכלי קשה" תגידי "לא רוצים ילדים" ותסגרי להם את הפה. שהיינו בטיפולי פוריות גם נדנדו לנו כל הזמן ותירצנו את זה במצב כלכלי ושאר תירוצים וזו היתה טעות, כי אם היינו אומרים האמת הם היו שותקים. סליחה, לא הבנתי אותך. באמת.

beautiful rose

New member
קיבלתי את ההתנצלות../images/Emo39.gif

אבל אני לא מתרצת שום דבר,אני אומרת את האמת. אם היה לי מצב כלכלי טוב ,קרוב לוודאי שהיה לי גם ילד. מי שרוצה להאמין שיאמין,מי שלא שיבושם לו... ..

נכון. מה לעשות אנשים פה נודניקים

כל הזמן נכנסים לוריד, וזה קשה, לי היה קשה כמעט 5 שנים עד שאימצתי וילדתי. וזה גם (ובמיוחד) קרובי משפחה של בעלי. אין גבול לחוצפה של אנשים, להיכנס לחדר מיטות של אחרים. רק בישראל.

SaraGubits

New member
הצעה לbeautiful rose

אם ישאלו אותך שאלות אישיות למשל באיזה תנוחה את עושה סקס עם בעלך מה תעני? קרוב לוודאי שתתני איזה מבט מהצד שמשתיק כל חטטנים. אז תעשי אותו הדבר אם ישאלו אותך למה אין לך ילדים. זאת ההחלטה שלך, אנו גרים במדינה דמורקטית וכל אחד זכותו לעשות מה שהוא רוצה עם גופו וחייו. (אפילו שלדעתי זה לא משתלם לטווח הרחוק בלי ילדים, לאף אחד עם דיעות כמו שלי אין זכות לכפות את דיעותיו)

למעלה