היי אני חדשה!! :)

meitarush

New member
היי מה קורה??

האמת גם אני!! אני הכי אוהבת את השיר החדש שלהם ואת טיים אוף יור לייף!!! הם אלופים אני עכשיו עם אזניות שומעת אותם..

busted4ever

New member
פייי

אתם אשכרה אנשים מסריחים אתם בדיוק כמו ערסים... מי שאוהב משו קצת שונה ממכם ...אתם יורדים עליו!! ההבדל היחידי בינכם לבין ערסים... זה שיש ערסים נחמדים....

LovE BuSTeD

New member
למישהו יש פה בעיות עם באסטד?

אז עדיף שלא תדברו על באסטד שלנו ברור?יופי

BlueBeIl

New member
כן לי יש.

ואני לא רואה איך את תעצרי אותי מלדבר על באסטד "שלך"

BuStEd FaN

New member
קודם כלללל

סתמו ת'פהה... באסטד שולטיםםם תראו... גרין דיי חמודים ויש להם שירים יפים.. אבל כנראה האנשים בפורום המסריח הזה מזדיינים בתחת... אז תתחילו להרגיע... לבאסטד יש שירים מדהימיםםםםם ומה זה "אין פריק כמוני?!" איזה מושפליםםםםם יאללה ביי....

BlueBeIl

New member
כל מה שאת עושה זה להוכיח לי

כמה הרמה של המעריצים של באסטד נמוכה. את לא קולטת?

loli rock girl2

New member
וכל מה שאתה עושה זה להוכיח

לי כמה אתה עלוב.. אני מקווה שתשתה דם של חתול חולה איידס!!

loli rock girl2

New member
ודרך אגב, בהזדמנות זאת -

אמריקן אידיוט זה לא השיר הראשון של גרינדיי!!! בקיאות רבה!

BuStEd FaN

New member
הרמה של באסטד

ממש לא נמוכה רק תראה כמה מעריצים יש להם אז תתחיל להרגיע... חוצמזה מה אתה משחק אותה שותה דם של חתולים?!?! והרמה של המעריצים של באסטד נמוכה הא?!?! אנחנו לפחות לא משחקות אותה פריקיות ולא שותות דם של חתולים מתים ולא מקריבים קורבנות... בחיים שלי לא ראיתי בנאדם כל כך מסכן כמוך... סורי...

PunK RocK 1o1

New member
פריקים../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חשבתי שלמעריצים של גרין דיי יש רמה טיפה יותר גבוה והם יודעים שאין כזה דבר פריקים, אבל טעיתי.. דווקא לא טעיתי רק המערצים פה חשים את עצמם פריקים. מקווה שהחתולים טעימים לכם...

../images/Emo4.gif

הוא דיבר בציניות.. וזה שבאסטד כותבים שירים על בריטני ספירס לא נראה לך רמה נמוכה?

PunK RocK 1o1

New member
ממש לא..

נכון לפעמים להקות\זמרים כותבים על דברים שהם אוהבים? אז באסטד אוהבים את בריטני מה רמה נמוכה בזה? זה בדיוק כמו שאתם אוהבים את גרין דיי..

למעלה