וואט דה פאק?
נ נועלה 123 New member 22/7/05 #17 מישל. דבר ראשון, שם יפה, דבר שני, תתעלמי מהפוסטמה, דבר שלישי, היא חברה שלי, אבל את מוזמנת להיכנס בה בזמנך החופשי. רוצה לסקול אותה באבנים?
מישל. דבר ראשון, שם יפה, דבר שני, תתעלמי מהפוסטמה, דבר שלישי, היא חברה שלי, אבל את מוזמנת להיכנס בה בזמנך החופשי. רוצה לסקול אותה באבנים?
M M i c h e l l e B New member 22/7/05 #20 חח זה בסדר אני לא נעלבת בקלות =) חעחע סתאם נמנמ.. לא צריך אבנים! הצבעתי בסקר שהיא קשוחה! אהאאאא
נ נועלה 123 New member 22/7/05 #22 אני לא זוכרת אם הצבעתי שהיא פוסטמה או וונאבי. קשוחים אלה וונאביז. ו-וונאביז הם פיכסי. הים רולז.
נ נועלה 123 New member 22/7/05 #24 ועוד משו: מי שאומר שהוא קשוח, הוא וונאבי דפוק שילך לחפש את החברים הקשוחים והאפלים שלו.
ר רונוש3 New member 22/7/05 #35 חעחע וזה יותר בכיוון של רוני P: מישהו יודע איך לעזאזל אני מחליפה את השם המעפן הזה?!!?!?!? מבלי להוציא משתמש חדש?
חעחע וזה יותר בכיוון של רוני P: מישהו יודע איך לעזאזל אני מחליפה את השם המעפן הזה?!!?!?!? מבלי להוציא משתמש חדש?
M M i c h e l l e B New member 22/7/05 #33 שאלום עדן באמת מארון5 שולטים אמ.. אם אני לא טועה מיקי [?] או ג'יימס [?] לאחד מהם יש שיער יפה (שיער ארוך ) אני לא יודעת מי זה מי אף פעם חח אממ... נראה לי ג'יימס כן כן ג'יימס חח שיגעתי אותך כבר בעע
שאלום עדן באמת מארון5 שולטים אמ.. אם אני לא טועה מיקי [?] או ג'יימס [?] לאחד מהם יש שיער יפה (שיער ארוך ) אני לא יודעת מי זה מי אף פעם חח אממ... נראה לי ג'יימס כן כן ג'יימס חח שיגעתי אותך כבר בעע