היי אני חדש ו......

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
היי אני חדש ו......

אמרתי טוב אם כאן לא עושים סקס ומדברים על זוגיות אז אולי כדאי לקבל קצת עצות או יותר נכון חיזוק למה שקורה לי. אני בזוגיות 10 חודשים והיא נפלאה, העניין הוא שבהתחלה היה ממש קשה לי (זו זוגיות ראשונה שלי וגם לבן זוג שלי.) ההתחלה הייתה קשה התקשורת ההבנה הכל, אתם יודעים לוקח זמן להכיר, אחרי 3 חודשים "תפסתי את הבן זוג שלי הולך עם משהו כשהוא אמר לי שהוא בכלל הולך לישון, הם גם אמר לי שהוא אוהב צעירים ממנו בהרבה וכו´ וכו´, סלחתי לו כי אני אוהב אותו וכי גם אני לא הייתי טלית שכולה תכלת. היום כשאנחנו ממש מאוהבים אחד בשני ואנחנו מאוד פתוחים ומדברים ועובדים על כל מיני דברים, אז אני מתחיל לפחד שוב ואני נכנס לסרטים אולי הוא הולך עם משהו אחר אולי הוא לא אוהב אותי וזה קורה בדרך כלל כאשר הוא נפתח ונותן אהבה מדהימה לא רק סקס כן!!!, אז איך אני מתמודד עם זה כי הוא באמת אוהב, רק שאני לא מצליח להאמין לעצמי שזה כך ואני יודע שזה כך-שהוא אוהב אותי מה לעשות המבולבל המאוהב

amet

New member
שחצתי לומר שאנחנו

גרים ביחד כבר חמישה חודשים, ואנחנו בני 29

.m

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

זה הכל ענין של אמון, ואמון זה משהו שמרוויחים. מה שאני אומרת בעצם, זה שהכל ענין של זמן. כמו שאמרת לוקח זמן להכיר וללמוד אדם חדש, ולוקח זמן גם לבסס אמון. אם אתם גרים ביחד, כנראה שהקשר הזה באמת חשוב לשניכם ואתם מוכנים להשקיע בו. עצתי לך - פתח את הקלפים ודבר איתו גלויות. תגיד לו שאתה אוהב אותו ויודע שהוא אוהב אותך, אבל לפעמים כל האהבה הזאת קצת מבלבלת אותך... דבר איתו על נושא האמון וביחד (עם הזמן) אני מאמינה שתפתרו את הבעיות. שיהיה לכם המון
ותאהבו, כי זה הכי חשוב mai (אוהבת סיפורים עם האפי אנד)

old crow

New member
וכי מה יעזורו דיבורים

הרי התקוות והפחדים הם כולם חלק מחמוץ-מתוק של משחק האהבה וכפי שלימדונו כבר הרומאים פתיחת קלפים ודיבורים גלויים אין הם בכדי לקדם לא קשרי אהבה ולא מעשי אהבה. "בתנאי שזה מחזיק מעמד," היתה אומרת אימו של נפוליאון על האימפריה שלו ואותו דבר נכון לגבי אהבה והיא טובה כל עוד קיימים אותם לילות קסומים וכל עוד קיים הרעד בלב - גם הרעד לאיבוד האהוב - אז תהנה מכל רגע וקבל את הטוב יחד עם הרע שבאהבה כל עוד טוב לך.

amet

New member
הבנו ביחד שיש

לי קושי בלקבל אהבה כל פעם שהוא נפתח קצת יותר (הוא שקט וסגור כזה) ונותן לי מלא אהבה אני מתחיל לחפש כביכול מה לא בסדר זה הפתיע אותי לגלות על עצמי שאני לא יודע לקבל אהבה כאשר אני מלמד אהבה, אבל בשביל זה יש לנו בן זוג מראה של עצמנו, ו.......עוד הרבה דברים נפלאים ביחד האפי אנד הוא שדיברנו על זה ואנחנו כמובן נעבוד על זה ואני צריך לאמץ קצת יותר לעומק את העצה\הבנה של WAIT STAR לגביי ספייס לא יודע איך אבל, יהיה בסדר
)

.m

New member
איך? לאט לאט

העובדה שאתם מדברים על כל הדברים המאוד-לוא-נוחים האלה מלמדת על אמון, קרבה ועל הרצון להעמיק א שניהם ולבנות ביחד זויות ארוכה הניצבת על בסיס איתן. זה כבר נותן לכם התחלה טובה
קחו את הזמן - כל אחד עם עצמו, וביחד כזוג ותפתרו בעיה בעיה, בלי לחץ, בלי רגשות אשמה... עושה רושם שאתם בדרך הנכונה, ואני מחזיקה לכם אצבעות. אם יש משהו שאוכל לעשות כדי לעזור, אנא אל תהסס לפנות אלי במסר אישי.
mai

amet

New member
MAI את בהחלט מצליחה

לגרום לי לחייך ולחזור לימים שבהם ראיתי את הדברים כקלים וכו´. אתמול סיפרתי לבן זוג שלי שכתבתי בפורמים בהתחלה לא הבנתי מה הוא מחפש פה אבל הנה אני כותב יותר ממנו
, וזה אחלה. אנחנו תמיד מדברים על הכל, אין דבר כזה שאני אלך לישון מבואס אוחנו מדברים. והוא כמובן בדרכו המדהימה יודע להיות שם כשאני זקוק לו. לפעמיים אני לא מאמין שיש לי בן זוג כזה תומך ואוהב, אולי מחוסרים מסויימים אם את מבינה למה אני מתכוון,. וכן אנחנו בהחלט בדרך הנכונה עברנו דבריים יותר מורכבים וזה כייף לגדול ביחד זה בהחלט סיפור הצלחה, שכל פעם כל אחד מביא מעצמו את הפחדים החששות וההתלבטויות, ומשם ממשיכים הלאה לרובדים עמוקים יותר ובכך אנו יוצרים ובונים מערכת מדהימה בונה תומכת ואוהבת זה בדיוק כמו עם הפיסקה שכתבת בכרטיס האישי שלך על הפרח והכוכבים אהבתי מאוד. שיהיה לך יום נעים ותמשיכי להעלות חיוך על פני אנשים

.m

New member
../images/Emo9.gif

תודה לך שהעלת חיוך על פניי
mai

white star

New member
היי amet

כשתפסת את הבן זוג שלך הולך עם עוד מישהו ההוא היה ידיד או משהו מיני? הדבר הכי טוב זה לדבר , להגדי גבולות , גם אם זו מערכת יחסים "פתוחה"(אלוהים אני שונא את המושג הזה). ועצה קטנה(מנסיון לצערי) זה שהוא הבן זוג שלך לא אומר שהוא צריך לבלות(והכוונה לבילוי לא-מיני) רק איתך או להגיד לך כל דבר שהו עושה.כל אחד צריך את הספייס שלו בזוגיות כדי שהיא תצליח לאורך זמן. שלך...

amet

New member
זה היה סתם סטוץ

לא משהו שהוא מכיר מהצאטים אתה יודע. אנחנו מדברים הרבה במיוחד בהתחלה היו הרבה שיחות לא ידענו אם זה זה או לא אני מבחינתי תמיד רציתי וגם עכשיו אנחנו מדברים על הכל על הפחדים על הרצונות ועל כל דבר כזה או אחר , אנחנו עושים עבודת מודעות ביחד וזה כייף נכון שכל אחד צריך את הספייס שלו וזה מה שדיי מפחיד לא יודע מה לומר, כל הסוף שבוע הוא ראה שאני פשוט הפוך גם אם אני מנסה להחביא את זה , הוא פשוט כלכך מכיר אותי והוא פשוט חיבק אותי כל השבת וזה היה כייפי, מה שגרם לי גם לקום בבוקר קצת אחרת, סיפרתי לו על הפחד שלי מהכל מההורים וממה שקורה בינינו. אני גם שונא את ההגדרה מערכת יחסים פתוחה אבל אני מדבר על זה כל הזמן לא ברור לי למה וכשאמרתי לו שאני מדבר על וזה לא עושה לי הכי טוב אבל זה בשביל שהוא ירגיש טוב יותר אז הוא אמר אז תפסיק ותהיה אתה אני אוהב אותך כמו שאתה אל תנסה להיות משהו אחר, אחרת אני באמת לא יכיר אותך
) הוא מדהים באמת, אבל קשה לי לחשוב שהוא יהיה עם משהו אחר לא יודע למה אני לא כזה מרובע ומאוד פתוח אז למה אני בחרדה כזאת?

Liroy25

New member
לא מבין משהו...

תפסת את בן הזוג שלך מקיים יחסים אינטימים לסוגיהם השונים והוא עדיין בן זוג שלך??

amet

New member
רשמתי שראיתי אותו מגיע

עם משהו לדירה עוד לפני שגרנו יחד וכן הוא עדיין הבן זוג שלי - גם רשמת שגם אני לא הייתי טלית שכולה תכלת- אז כן הוא הבן זוג שלי אי אשפר לכעוס על משהו כשאתה עושה את אותה טעות!!!!!!!!!!!!!!!

Liroy25

New member
עכשיו יותר ברור...

צ´מע, ברור שיש כאן בעית תקשורת שאתם צריכים לפתור. איך אפשר לרעות בשדות זרים ועדיין להשאר ביחד??

amet

New member
בהתחלה עוד כשהכל לא ברור

וקצת מפחיד להיכנס יישר למחוייבות כזאת או אחרת ואתה לא בטוח בעצמך וכו´ אזז........אתה יודע אתה בודק בשדות זרים....ו......קורה אבל מעז יצא מתוק.... בחיים צריך לדעת גם להיות סלחניים ופחות נוקשים, רוב הפעמיים זה שווה את זה תראה איפה אני היום הפחדים שעולים בי היום זה לא הכי ברור לי אם כי יש הרבה סיבות הרבה אהבה לא כולנו יודעים לקבל אפילו הייתי אומר לרוב אנחנו טובים בלתת אבל כשזה מגיע אלינו אנחנו בורחים מזה, וכשאתה מחליט לעמוד מול אותו פחד ולתת לולהיות חלק מההוויה שלך אז לא קל לתקופה מסויימת אבל כך לומדים בכל אופן כך אני

Liroy25

New member
מקובל עלי, שיהיה בהצלחה!

ומאחר שועדת קבלת הפנים בשביתה - ברוך הבא לפורום!

.m

New member
באמת למה לא?

ברגע שמצליחים (ולא כולם מצליחים) להפריד having sex ן-making love זה מתגלה כמשהו לא מאוד מסובך. כמובן שיש פה גם ענייני אמון, תחושת בטחון ושאר ירקות. ואגב, מישהו פעם אמר לי שנראה לו שיותר ממה שחשוב לו לזיין מהצד (באותה תקופה הוא כלל לא ממיש את הפתיחות שבזוגיות שלו), התחושה שהוא יכול, שיש לו חופש היא שעושה לו טוב. חומר למחשבה...
mai

את והרעיונות המוזרים שלך../images/Emo31.gif

אולי זה מקובל בהתנחלות בה את גרה,(רק המחשבה על מתנחלים מזדיינים עושה לי רע ותגרום ללירוי לא לקבל עוד שבוע), אבל בעולם השפוי זה נושא בעייתי.ההפרדה שאת מדברת עליה היא קשה מאוד לרוב האנשים.

.m

New member
עניין של הגדרה....

יש כאלה שצריכים חופש במישור המיני, יש כאלה שמחשבות על "לנצח נצחים" מכניסים אותם לחרדות קיומיות... כך או כך כולנו צריכים את החופש שלנו בתוך הזוגיות ואיך שונה הראשון מהשני? העולם הזה כבר מזמן לא שפוי, לצערנו, ואם לא תרד ממקומי מושבי הירוק והשקט אני תיכף שולחת שני פעילי תנזים להתפוץ עליך
mai תנחומיי ללירוי, באמת שלא התכוונתי

למעלה