היי אני חדש ו......

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך
פעילי תנזים...

יש בינהם כאלה שווים...אבל לי יש כבר ברזומה פעיל תנזים אחד,אז אולי תחשבי לשלוח לי משהו שעוד לא ניסיתי.(אולי פעיל חיזבאללה,לדוגמא). יש לכם הרבה כאלה שם בשטחים הכבושים.

.m

New member
פעיל חיבאללה, אתה אומר...

מיד אני מרימה טלפון לבוגי, ביחד נעלה על המשוריין הפרטי שלו, ניסע עד השטחים הכבושים ואני בעצמי אבחר לך פעיל חיזבאללה. אתה מעדיף אותו עם פצצה או נטיות התאבדותיות? או אתה יכול פשוט לקפוץ לפורום גאווה
mai

אפשר אחד עם נטיות אחרות?...../images/Emo8.gif

יו-נואו... שיהיו רלוונטיות לפורום הזה... (ואני לא מתכוון ל-SM)

עזבי אותך מבוגי../images/Emo150.gif

אין לו השארם (charm) הדרוש לרמטכ"ל,הוא בכלל לא שרמנטי. שערו לא מכסיף ויש לו כרס. ככל הזכור לי, מאצלך בבית אין מה " לסוע עד השטחים הכבושים",הרי ביתך נמצא שם ממילא,פרבר של רמאללה. הסיפור שהפנת אותי אליו מוכר לי, ברור שהראל הוא בהמה גסה,אבל יש משהו סקסי בגברים הפלסטינאים. אולי הכיבוש עשה להם את זה. חוץ מזה נראה לי שמיצינו את עובדת היותך מתנחלת,הרומסת ברגל גסה אדמות לא לך. נראה לי שמעתה והלאה אשתדל להתייחס לצדדים אחרים באישיותך הכובשת.

.m

New member
מה עמדתך בנוגע לליפקין-שחק?

שערו מכסיף ואין לו כרס... ואני מודה לך מקרב אישיותי הכובשת (מלפפונים וגמבות בלבד, תודה) על שינוי הנושא.
mai

xanadu

New member
תשובה למ´ מהיאחזות גבעת טרשים ג´

חד וחלק יקירתי - מי שצריך חופש מיני, שלא ייכנס למחוייבות. חופש בזוגיות לא צריך להתבטא אך ורק במיניות חופשית. מי שבעיניו ההגדרה של חופש זה ללכת ולהזדיין רק כי הוא יכול, אין לו מה לחפש במערכת יחסים.

.m

New member
תניחי את המניפה בצד, ותקראי שוב

סקס הוא חלק ממערכת יחסים. כל אחד צריך את החופש שלו במקום אחר (להוציא את אלה שהם כ"כ תלותיים שרק המילה "חופש" מפחידה אותם). ככה זה. זה לא שונה בעיני מזה שצריך את החופש שלו בכל חלק אחר של הזוגיות (חברות, שיתופיות...), זה לא אומר שאין לו צורך בחלקים האחרים בזוגיות. ומה לגבי מקרים בהם אתה מאוד אוהב את בן זוגך, והוא מאוד אוהב אותך - אבל במיטה כל אחד מכם יש צרכים אחרים? מה תעדיף - להפרד? לוותר על הצרכים שלך? תצפה שהוא יוותר על שלו? כמו אמרתי - לא לכולם זה מתאים, אבל גם לשול את זה מארש זה לא נכון בעיני.
mai

Liroy25

New member
תגדירי צרכים אחרים?!

אם במיטה אני אוהב X ובן זוגי מתעקש על Y אז חרף אהבתי אליו למה להשאר ביחד? נשאר חברים טובים אבל תו לא!

.m

New member
למה???

מצאת מישהו מושלם מכל הבחינות. כמעט... אתה קצת יותר שמרני במיטה, והוא, מה לעשות, הרפקאן גדול (או להפך, כמובן) שווה לוותר עליו? בעיני לא! זה כמו לבקש ממישהו לא לראות סטרי אקשן כי אתה לא אוהב, לא עדיף למצוא סידור בו הוא יכול לראות אותם עם אנשים אחרים, כשאתה לא שם? יותר ברור, אני מקווה...
mai

את צודקת ../images/Emo127.gif

זה נכון ופשוט בתיאוריה, אבל קצת מסובך במציאות. אי אפשר להשוות את זה עם משהו אחר(כמו סוגי סרטים), כי לא מעורבים שם רגשות ועוד דברים שכן נמצאים בין בני זוג.

.m

New member
אני תמיד צודקת ../images/Emo8.gif

וכאן אנחנו חוזרים לדברים שאמרתי בהתחלה - היכולת להפריד בין having sex ו-making love. ולא, אני לא חושבת שזה בא לכולם בקלות. אצל חלק זה פשוט לוקח יותר זמן ומאמץ (הרי אנחנו מדברים כאן על רכושנות, ענייני אגו למיניהם, ושאר תסביכי גברים, או חינוך פוריטני כשזה מגיע לנשים) עד כאן פינת הפסיכולוגיה (ולא בגרוש)
mai

Liroy25

New member
במקרה שאת נתת

אם בני הזוג אוהבים ומתקשרים כמו שצריך אז הם ימצאו את היכולת להתאמץ קצת יותר אחד בשביל השני. השמרן ילמד להפתח קצת יותר וההרפתקן יוריד הילוך ויהיה יותר סובלני.

xanadu

New member
אמת

אם יש תסכול מיני בין שני בני זוג, יש טעם להישאר ביחד?

.m

New member
לקחתי לתשומת ליבי

אחרי שקראתי את הודעתך, שהיחסים שלכם פתוחים רק כזה נוגע לנשים
mai

נכון ../images/Emo127.gif

רק אמש,בשעת לילה מאוחרת,כשלירוי כבר חלם על קווין ספייסי המזעזע, הלכתי עם יורש העצר סומסום
(האמיתי,לא אני-יורש עצר בפני עצמי)לטיול בשכונתנו היוקרתית
ופגשנו את ידידתנו השרמוטה ג´וזפין
. בעודי משוחח עם ג´וזפין האקזוטית על ארועי היום ומדד הנאסד"ק,חש סומסום צורך עז לחרבן
למרגלות ג´וזפין המשתרעת על פני גובה של 1.95 מ´ לפחות (כנראה שהוא חשב שהיא שיח בגלל רגליה השעירות). למראה סומסום המתאמץ הציעה ג´וזפין לבצע באותו רגע יחסי מין ביזאריים עם שנינו במחיר מבצע לחגים.סרבתי בנימוס רק בגלל השעה המאוחרת, אבל לירוי מרשה לי עם נשים.

Liroy25

New member
הוא חירבן לה ליד הרגל?? ../images/Emo6.gif

אוי..לכלב הזה אין בושה בגרוש!! ואגב - לירוי אמנם מרשה לך עם נשים אבל ג´וזפין היא לא בדיוק אישה..

כן ../images/Emo6.gif

חומד-ככל הזכור לי גם כשאתה צריך לחרבן לא מעניין אותך כלום. אם ג´וזפין תשמע שאמרת עליה שהיא לא אישה, אתה יודע מה יקרה לך

למעלה