היי אני חדש כאן !!!!!!!!!!!!

היי אני חדש כאן !!!!!!!!!!!!

טוב אז קוראים לי גיא אני בן 15 וחצי מבאר שבע ראיתי את כל הריב הזה שהיה כאן ואני ממש חושב שכל מי שהגן על הפורום הזה צריך לשבח אותו ... במיוחד את המנהל אור P אני פה כי מחרותיים יש לחברה שלי יומהולדת ואני רוצה להפתיע אותה באיזשהו בגד אבל משהו טוב יש למישהו (יותר נכון מישהי) המלצות ???

THE2MONKS

New member
היי! גם אני חדש כאן!

ואני ראיתי רק את הסוף של הריב בגלל ההודעה בפורום משוב...אתה צודק בהחלט! אם המפגרים האלה חושבים שהם יסגרו ת'פורום אז הם טועים! ואני, אין לי ממש הצעות, כי אני לא ממש מתעניין בבגדים לבנות אני מתעניין בשל בנים, ואם אתה רוצה המלצה של בנים, אני חושב שפוקס הולך! פוקס זה די באופנה (תלוי מה) אז בהצלחה בבחירת המתנה

אור P

New member
תלוי בתקציב...

דברים מאוד מיוחדים אתה יכול למצוא בשבילה בBONITA בקניון עזריאלי, אבל אתה צריך תקציב די גדול... חוץ מזה, שהבגדים שם הם רק לרזות.. אם לא בקסטרו בטוח תמצא משהו יפה בשבילה
אם תכתוב לנו איפה בדר"כ היא קונה נוכל להיות יותר ספציפיים. ואגב, ברוך הבא ותודה רבה.

אור P

New member
איזה חברות יש בבאר שבע?

אני לא מכיר, תרשום איזה חנויות יש לכם שם ואני אומר לך איפה לקנות...

לא יודע זה גם לא חייב להיות בבאר...

שבע זה גם יכול להיות באיזשהי עיר קרובה ויש הרבה חברות ואני לא ממש מבין אז באתי לפורום הזה הפורום שכאן מבינים בדברים האלה .... אתם יכולים לעזור לי ?????????

אור P

New member
תראה, החברות המובילות כרגע...

הן -קסטרו, שאתה יכול למצוא שם חולצות בסביבות ה-100 ש"ח, חולצות שוות למדי -NO NAME שאתה יכול למצוא שם חולצות שמתחילות מהכתפיים (אם אתה מבין למה אני מתכוון) -ZARA - בעיקר על סגנון השחור. אם אתה רוצה שהחברה שלך תתלבש שווה בטירוף: דגמ"ח בקסטרו, וחולצה צבאית / שחורה צמודה - המראה ה-מ-ו-ש-ל-ם!!

אור P

New member
התכוונתי...

חולצות חשופות כתפיים. אבל מה נסגר? לך על המראה הכי איני - דגמ"ח וחולצה צמודה

אור P

New member
מה??!!!

טוב, אני מקווה שאתה רציני. דגמ"ח זה מכנס רחב (או בצבע שחור או צבאי) שהמראה השווה הוא שמכניסים אותו למגפיים. יש בקסטרו.

אור P

New member
*אני חושב* ש-250 ש"ח...

אבל אל תתפוס אותי במילה, ככה עולים בדר"כ שם מכנסיים. וחולצת גופיה שחורה עולה שם 100 בערך.

אין משהו שהוא גם IN וגם קצת יותר...

זול ??? כי התקציב שלי לא גבוהה במיוחד ..... ואני באמת רוצה להפתיע אותה עם משהו פצצתי IN כזה אבל התקציב .....

למעלה