היי אני חדש כאן !!!!!!!!!!!!

אור P

New member
שמע לי...

בקסטרו רוב הבגדים ממש שווים, לך תתרשם מחר, ותקנה לה חולצה צמודה יפה משם, זה מקסימום 120 ש"ח. יש שם חולצות שבטוח ימצאו חן בעיניה, כמעט כל חולצה שם היא יפה. במקרה ואתה ממש רוצה להביא אותה בחולצה יפה יש בבוניטה (בעזריאלי/ בקניון הוד השרון/ בקניון רמת אביב/ בקניון הרצליה), תנסה להגיע לשם רק אם אתה יכול. אם לא, לך לקסטרו ובטוח תמצא משהו, כל החולצות שם IN.

סמוראית

New member
גם אני מב"ש!

וכנראה שאף פעם לא היית בקניון, או שלא היית שם לפחות 3 שנים, כי בקניון הנגב יש בוניטה!!! זה ליד הפנינג!!

THE2MONKS

New member
../images/Emo7.gif

ומה?! לי לא אומרים ברוך הבא?!

מאיה1983

New member
ובקשר לבאר שבע..

אין שם NO NAME הלוואי והיה ואם יש תגידו לי איפה... גם אני דיי גרה באיזור. וזארה זו הרשת לבגדים במיוחד שיש שם גם בגדים יפים ולא הכי יקרים. אתה יכול למצוא שם בגדים בכל סיגנון. גם ספורטיבי, גם לבוש חגיגי לערב, גם ורודים וציבעוניים (הטעם שלי) צבאיים... הכל. וגם יש חנות ממש מדליקה בקניון קריית הממשלה של סטייליסטים. תנסה שם אם זה הטעם שלה....

סמוראית

New member
עצתי לך היא:../images/Emo68.gif

מה שאני הייתי רוצה לקבל ליום הולדת מהחבר שלי זה תכשיט או משהו יותר אישי, כי בכל זאת, בנות מקבלות בגדים יותר מחברות (אבל זו אני...) ואתה רוצה לקנות לה בגד, אז הייתי מציעה לך לחפש אולי ברנואר, או בבוניטה או פול אנד בר (שזה יותר ספורט אלגנט), קסטרו, וכמובן כמובן בגריפ ששם הבגדים הכי יפים שיש!!! וגם הכול תלוי בבגדים שהיא אוהבת...

Mandyֵ

New member
אני לא הייתי הולכת על ביגוד.....

זה כבר מתחיל להיות נדוש. תמצא משהו מקורי יותר.

Mandyֵ

New member
אפשא משהו כמו תכשיט.....

או רעיון יותר טוב לדעתי: תיקח אותה לערב רומנטי בים..... ארוחה עם נירות לאור הירח...... זה יותר כיף ויותר מחממם את הלב!

bilbul111

New member
תגיד לי מה אתה דפוק?

תקנה לה משהו מעפן וזהו! לא צריך להתאמץ במיוחד........ חחחחח אלק ארוחה רומנטית.....איפה את חיה בשנום ה 60 ?

למעלה