היי אני חדש...

kickbaby

New member
היי אני חדש...

ואני די אוהב את גרין דיי (אבל את נירוונה יותר) אבל גם הם עושים מוזיקה טובה. ויש לי רעיון איך נכיר אחד את השני יותר טוב (אל תכעסו עלי) וזה הולך ככה: כל אחד כותב: 1. חבר להקה אהוב ולמה (טרה קול בגלל השם והתופים) 2.שיר אהוב(בסקט קייס כי הוא השיר שלי!!!) 3.אלבום אהוב(דוקי כי יש לי אותו) 4.משהו מוזר שקשור אליך ואל גרין דיי (אין כזה דבר) בבקשה אל תרצחו אותי. ותבעטו בתינוקות כי זה בריא

st jimmy

New member
ברוכלה,

1.טרה קול הוא הכי מצחיק ומגוחח וגם כי לבת שלו קוראים רמונה וזהנורא הצחיק אותי. 2. קשה קשה אבל misery אבל אני חולה על כל השירים 3.warning הכי מוזר 4.אני נורא אוהבת שילוב של שחור והאדום!

sk8er girl 26

New member
אני...

. חבר להקה אהוב ולמה- בילי ג'ו, כי אני פקאצה, והוא כזה משולם! 2.שיר אהוב- אני אוהבת את כולם להגיד תאמת... 3.אלבום אהוב- אמריקן אידיוט, דוקי, השאר אין לי... 4.משהו מוזר שקשור אליך ואל גרין דיי- אמ...אני מעירצה את השיניים של בילי...

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifנירוונה רולז!! ולמה שנרצח?../images/Emo6.gif

1. חבר להקה אהוב ולמה-אמ.. לא יודעת, אוהבת את שלושתם 2. שיר אהוב-זה משתנה.. 3. אלבום אהוב-אינסומניאק 4. משהו מוזר שקשור אליך ואל גרין דיי-שנייניו שונאים את אמינם! אני לא יודעת מה עם מייק וטרה, אבל בילי אמר איפהשהו שהוא לא אוהב את אמינם, גם אני לא..! NIRVANA

kickbaby

New member
כי אני סתם קטן ומעצבן

וכי אני גם מזוכיסט. ויש לי עדכון: 2.לונגוויו (השיר הזה נכתב עלי ועל Katichka אם היא קוראת את זה) 4.אני יודע צרפתית וגם טרה (je mange la merde)

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאה.. אז ככה? אני גם יכולה,

אני אוהבת חיות, ובטח שמייק ובילי גם (הם צימחוניים), אני אוהבת ללבוש שחור, ובילי בדרך כלל (לפחות בקליפים[החדשים])לבוש בשחור... אפשר למצוא 101 דברים ככה.. חחח קטן ומעצבן....

אממ..

1. חבר להקה אהוב ולמה: כולם 2.שיר אהוב: זה קשה
יש ברבה 3.אלבום אהוב: דוקי 4.משהו מוזר שקשור אליך ואל גרין דיי: בילי ומייק צימחוניים וגם אני צימחונית..ויש כל מני דברים...

DoDaDa

New member
ברוכהבה

נאמנאם: 1. בילי...חמוט! 2. בסקט קייס - שיר גאוני 3. אמממ...לוידעת דוקי זה הדיסק הכי טוב שלהם 4. אין לי מושג

ThE bLoOd GiRl

New member
ברוך הבא ../images/Emo9.gif

אני... 1.טרי 2.אמריקן אידיוט. 3.אמריקן אידיוט. 4.אין...

למעלה