היי אני חדש...

healing drug

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

1. חבר להקה אהוב ולמה? בילי... 2.שיר אהוב? ברין סטו! 3.אלבום אהוב? כל הארבעה הראשונים...
4.אין!

WiseL

New member
ברוך הבא

1. בילי ג'ו. סתם כי זה ברור. 2.שיר אהוב אמממממממ אממממממממממ לא יודעת. הבינג אה בלאסד. אין לי כוח לבדוק איך כותבים את זה באנגלית 3. אלבום אהוב. לא יודעת. 4. השיר one of my lies . זהו אין פירוט למה.

mogili

New member
אז ככה...

1. בילי 2. היצ'ין אה רייד- כי זה שיר פשוט מעולה 3. נמרוד- אלבום טוב שלהם 4. אין....

Cut Up Angel

New member
../images/Emo187.gifברוך הבא../images/Emo70.gif

1.טרה^__^ כי הוא הכי חמוט. 2.כול מיני..אבל הכי:Wake Up Me When September Ends ו-מינורוטי
3.אמריקן אידיוט ודוקי. 4.
^__^

coullette

New member
!!!read this or die

1 חבר להקה אהוב ולמה: טרה קול.כי הוא TRE COOL (מאוד קול..) והוא פסיכי 2.שיר אהוב: באסקט קייס כי הוא גם השיר שלי!!!!!! 3.אלבום אהוב: אינטרנשיונל סופרהיטס 4.משהו מוזר שקשור אליך ואל גרין דיי:אין.

riotgirl28

New member
Mmm

1 חבר להקה אהוב ולמה: 2.שיר אהוב:אין..כי כולם שקסים .אלבום אהוב: אינטרנשיונל סופרהיטס 4.משהו מוזר שקשור אליך ואל גרין דיי:אני אוהבת אותם...הא.רגע.זה לא מוזר אגב...ב31 נראלי..יש top 10 at ten של גרין דיי.. אפשר להצביע http://www.mtv.tv/mtv.tv/dynamo/shells/shows.jhtml?article=30119481

sk8er girl 26

New member
נו ברור

בילי אני חולה עלייך נשמה צ'לי!!! יא כ-ו-ס-ו-ן-!-!-!-! ייאי לא הגזמתי?

whatascene

New member
יאמר לזכותו שזה למגזין guitar world

אז יש הצדקה.. חח כתבה טובה דווקא..

whatascene

New member
או כן.. זה ממש הרבה יותר טוב..

סתם מתוך סקרנות, כמה תמונות שלו יש לך על המחשב?

walk alone

New member
אפשר להגיד משהו בלי שכולם יהרגו אות

י??? אני לא חושבת שבילי כזה חתיך ושקסי.. אני מאוד אוהבת אותו ואת כולם בלהקה אבל אני לא חושבת שיש לו פנים וגוף כ"כ יפים אבל אנשים בדרך כלל נוטים להגיד כוסונים על אנשים שהם אוהבים גם אם הם לא כאלה..

למעלה