אני לא נורמאלי
New member
אה...בוקר טוב?
אני לא מבין למה את כועסת? כאילו, את בחורה אז את בטח לא מכירה את ההרגשה כשאת באה לחפש עבודה ואומרים לך בפירוש "לא, רק בנות (ורצוי כוסיות)". ואני מצטרף לכמה שאמרו פה שזה באמת המצב. הייתי בלא מעט מועדונים שבהם יש ברמנית שלא עובדת טוב, ואני לא מתיימר להיות מבין באלכוהול, וזה לא קריטי כי גם ככה מזמינים בירה וודקה תפוזים או רדבול כך שאין צורך בהרבה הבנה, אבל וואלה הן פשוט לא ידעו לעבוד. תור מטורף לבר, חוסר יעילות ממש בולטת לעין באירגון מקום העבודה וחלוקת העבודה לתהלכים...פשוט לא יעיל. וכן, ואני לא מבין מה הבושה בלהגיד את זה, שכל אחת מאותן ה"ברמניות" נמצאת שם בגלל המראה הטוב שלה נטו. זה שיש מקומות שלא מבינים ש-2 כאלה, למרות המראה שלהן, מורידות מהרווח הפוטנציאלי כי אנשים עוזבים את הבר כי נמעס לחכות (אני מדבר על מועדונים) זה כבר משהו אחר. מצד שני, הלילות הכי טובים שביליתי על הבר בפאבים, וביליתי הרבה, היו עם ברמנית ולא מרמן. היא לא עשתה קורס, היו לה "נתונים" ממוצעים והיא הייתה שם בגלל שהיא הייתה ממש מקצועית. אין לי מושג מה היה הידע שלה בכל מיני משקאות יוקרתיים, אבל היא הייתה מכינה קוקטיילים ממש טעימים, היה כיף לשבת אצלה על הבר, הייתה מפנקת במשקאות וטעימות, בקיצור תענוג. ולא, לא הזיז לי המראה שלה (שהיה רחוק מהטעם שלי), מה שעשה את זה לתענוג היה האופן שבו היא עבדה.
אני לא מבין למה את כועסת? כאילו, את בחורה אז את בטח לא מכירה את ההרגשה כשאת באה לחפש עבודה ואומרים לך בפירוש "לא, רק בנות (ורצוי כוסיות)". ואני מצטרף לכמה שאמרו פה שזה באמת המצב. הייתי בלא מעט מועדונים שבהם יש ברמנית שלא עובדת טוב, ואני לא מתיימר להיות מבין באלכוהול, וזה לא קריטי כי גם ככה מזמינים בירה וודקה תפוזים או רדבול כך שאין צורך בהרבה הבנה, אבל וואלה הן פשוט לא ידעו לעבוד. תור מטורף לבר, חוסר יעילות ממש בולטת לעין באירגון מקום העבודה וחלוקת העבודה לתהלכים...פשוט לא יעיל. וכן, ואני לא מבין מה הבושה בלהגיד את זה, שכל אחת מאותן ה"ברמניות" נמצאת שם בגלל המראה הטוב שלה נטו. זה שיש מקומות שלא מבינים ש-2 כאלה, למרות המראה שלהן, מורידות מהרווח הפוטנציאלי כי אנשים עוזבים את הבר כי נמעס לחכות (אני מדבר על מועדונים) זה כבר משהו אחר. מצד שני, הלילות הכי טובים שביליתי על הבר בפאבים, וביליתי הרבה, היו עם ברמנית ולא מרמן. היא לא עשתה קורס, היו לה "נתונים" ממוצעים והיא הייתה שם בגלל שהיא הייתה ממש מקצועית. אין לי מושג מה היה הידע שלה בכל מיני משקאות יוקרתיים, אבל היא הייתה מכינה קוקטיילים ממש טעימים, היה כיף לשבת אצלה על הבר, הייתה מפנקת במשקאות וטעימות, בקיצור תענוג. ולא, לא הזיז לי המראה שלה (שהיה רחוק מהטעם שלי), מה שעשה את זה לתענוג היה האופן שבו היא עבדה.