ואצלנו יש רק ... בעל בבית(פאפוצקם) אחד בקושי חי, ועוד כול המשפחה חיים וצוהלים.
ב ברק 188 New member 17/4/04 #40 ואצלנו יש רק ... בעל בבית(פאפוצקם) אחד בקושי חי, ועוד כול המשפחה חיים וצוהלים.
ב ברק 188 New member 17/4/04 #41 מה לנשרים וחתולים? ידוע שנשר עוף דורס,וחתול "טיפוס שורט. וביוטי חיפה, היא ילדה זהובת שיער,(זהבה'לה) אומנם היא אם לשניים וילדה של אבא הביטי'לס(חפשיות) כל זה שלה? מה הפלא?
מה לנשרים וחתולים? ידוע שנשר עוף דורס,וחתול "טיפוס שורט. וביוטי חיפה, היא ילדה זהובת שיער,(זהבה'לה) אומנם היא אם לשניים וילדה של אבא הביטי'לס(חפשיות) כל זה שלה? מה הפלא?
ג גלי® New member 18/4/04 #43 אם לשניים? אתה מדבר עלי? מאיפה נולד לי עוד אחד? ))) תודה לאל, (ולאמצעי המניעה המודרניים ) יש לי רק אחת, שגם אותה אני מקווה לחתן בקרוב עם איזה בדווי עשיר, תמורת שתי כבשים וגמל... ))
אם לשניים? אתה מדבר עלי? מאיפה נולד לי עוד אחד? ))) תודה לאל, (ולאמצעי המניעה המודרניים ) יש לי רק אחת, שגם אותה אני מקווה לחתן בקרוב עם איזה בדווי עשיר, תמורת שתי כבשים וגמל... ))
J ju100 New member 18/4/04 #45 ../images/Emo5.gifמקווה רק... שאין לך תוכניות להכניס את הגמל ו2 הכבשים הבייתה....
ג גלי® New member 18/4/04 #46 ברור... אני גרה בקומה רביעית, ולא בבית עם חצר... לא ארצה שהם יצטננו בחוץ... )))
Z zoe1111 New member 16/4/04 #24 זה המתכון שגם אני ראיתי אני חושבת סבתא שלי הייתה עושה משהו דומה אבל עם רק ריבה בפנים כנראה. הגיבץ' גם נשמע בסה"כ דיי דומה, אבל היא לא הייתה שמה חציל ושעועית ירוקה.
זה המתכון שגם אני ראיתי אני חושבת סבתא שלי הייתה עושה משהו דומה אבל עם רק ריבה בפנים כנראה. הגיבץ' גם נשמע בסה"כ דיי דומה, אבל היא לא הייתה שמה חציל ושעועית ירוקה.
ב בלאו אלעזר New member 18/4/04 #47 שמות בכל מקרה שתדע דם המאכלים: 1 makos teszta 2 gevecs -lecso3sz 3 szilvas gomboc ill. barackos gomboc לתאבון
שמות בכל מקרה שתדע דם המאכלים: 1 makos teszta 2 gevecs -lecso3sz 3 szilvas gomboc ill. barackos gomboc לתאבון