היי, אני קורטני, מה שלומכם?

taltoli

New member
פגשת את קייטי?!

אני כ"כ מטורפת עליה!! היא כזאתתת מהממת!!

קמי1

New member
את פגשת את כל אוסקר!!!!!!!!!

איזו מגילה איזו מגילה איזו מגילה איזו מגילה.................חחח סתם!

Castro chen

New member
אם היא משקרת שתשקר לי לא אכפת.....

בכל מקרה לא יצא לה מזה כלום

motib4

New member
ברוכה הבאה קורטני../images/Emo70.gif ../images/Emo39.gif

מקווה שתהני.

היי את נשמעת מגניבה!

היי מה המצב כולם?? אני חדשה פה בפורום אבל זה נראה לי פורום מדליק! אני מעריצה גדולה של מרי-קייט ואשלי, ורציתי להגיד שכמו קורטני אני בשליכות בהולנד עכשיו ויש לי מחשב עברי ואני בבית ספר בין לאומי אז מדברים אנגלית ואני יחזור לארץ או בסוף השנה או באמצע השנה הזאת! תהנו מקייטי

T h e G i r l

New member
יש לי בעיה עם מה שאת אומרת ענבר-

דבר ראשון- לסלבריטיס כ"כ מפורסמים יהיה זמן להיות איתך יום שלם? (לא מנסה להעליב!!) דבר שני ג´ייסון פרסלי בבית חולים כבר 5 חודשים והוא השתחרר בערך לפני שבוע... אז?? איך ראית אותו??

למה ניראה לך שהיא פגשה אותם?!

ענבר את לא עובדת על אף אחד.. מילא פגשת כוכב אחד..אבל את כולם????. get real! לאף אחד יאן זמן לפגוש ילדה!! אם היה זמן וזה היית פוגשת ממזמן את התאומות!! אם באמת פגשת אותם..שימי תמונות להוכחה...................... אני לא מאמינה לך...זה נשמע לא הגיוני ושטותי

doosie

New member
רעות..

גי´סון פריסטלי לא היה בבית חולים 5 חודשים הוא היה שם רק חודש וחצי... עכשיו הוא נמצא בשיקום. ואני בטוחה בזה...!!!

doosie

New member
ולענבר, אני הולכת עם פרה שרוטה...

אם באמת פגשת אותם, אז א´ למה את כל כך משוויצה בזה? ו-ב´ למה חשבת שאנשים יאמינו לך כשתגידי את זה, שימי תמונות! אני רוצה להאמין לך אבל זה קצת קשה להאמין כשלא רואים תמונות (שימי את עממך בצד שלנו, תראי שמישהו היה בא ואומר שהוא פגש כל כך הרבה כוכבים, זה הרי שלא היית מאמינה לו). ודרך אגב, כתבת שם קורטני קוקוס, אבל את האמת השם שלה זה קורטני קוקס! אבל לא משנה, אם את רוצה שיפסיק הוויכוח הזה על "כן פגשת, לא פגשת" פשוט שימי תמונות ונסגור את הדיון.

ענבר 2002

New member
מי משוויץ????

אני בכלל לא השווצתי אתם שאלתי אני עניתי וגם אני לא הייתי לבד הנה קישור לאתר... אהה ובקשר לתמונות אני עוד צריכה לפתח אז עוד יומיים..

RinRan

New member
ענבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!! פגשת את קיקי?????????????? יקרסטן דאנסט המדהימה????????????? איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!! גם אני רוצה!!!!!!!!!!! די!!!!!!!!!! זה לא פייר!!!!!!!!!!!!! ענבר!!!!!!!!!!!!! מה עשית??????? דיברת איתה?????????? איך היא???????????? גבוהה?????? רזה???? נחמדה???????? נו....... ברור שכן!!!!!!!!! כאילו דההה.......

RinRan

New member
../images/Emo41.gifאוי ואבוי!!!!!!!!!!!!!!!

אוי ואבוי!!!!!!!!!
פאק!!!! ועוד פעם
ועוד פעם פאק!!!!!!! אסון עולמי!!!!!!!! מלחמת עולם שלישית!!!!!!!!!!!!!! כתבתי יקרסטן דאנסט במקום... קירסטן דאנסט! אני פשוט מתביישת בעצמי!!!!!!! אני כתבתי את השם של האלילה שלי לא נכון!!!!!!! אני לא מאמינה על עצמי!!!!!! אני בשוק אני בהלם אני מג-עי-לה!!!!!!! אאאאהההההההההה!!!!!!!!!

ענבר 2002

New member
כולם היו מאוד נחמדים אבל...

היו כאלה שבכלל לא היה להם זמן לכלום רק לכמה שאלות 20 דקות סך הכול אבל היו כאלה שדיברו איתי מלא כי לא היה להם צילומים הם רק גרים בהוליווד למשל לטום קרוז הוא דיבר איתי חצי שעה וזה מכובד אבחל למשל סנדרה בולק גרה שם אז הייתי באחוזה שלה שדרך אגב ענקית... כי היא לא היתה בצילומים וג´ניפר לאב יואט גם היתה איתי מלין זמן !!

למעלה