היי אני רוצה להגיד לכם שגיליתי

היי אני רוצה להגיד לכם שגיליתי

משהו נורא. נכון שאמרו לי (לנו) תמיד לא לקיים יחסים עם בנים, לא להתחרמן והכל, אבל אני חייבת להודות במשהו, לפני חודשיים פגשתי בחור במסיבה (רון- חמוד בן 17 וחצי) ומפה לשם אחרי יומיים הוא היה הראשון שלי, ואני גיליתי שאני לא סובלת ולא כלום להיפך זה היה כיף, הוא היה עדין ורגיש ושאל אותי כל הזמן אם כואב לי, ולא כאב לי, באמת, אחרי זה המשכתי להפגש איתו וגם לשכב איתו, ואז הוא הכיר לי את חבר שלו (גיא) ואחרי כמה ג´וינטים שכבתי איתו , לא התכוונתי אבל זה יצא, והתחרטתי נורא אחרי זה, וכשרון שמע על זה ציפיתי שהוא יעזוב אותי וניסיתי לדבר איתו, אבל הוא דווקא צחק ואמר שזה בסדר שזה קורה לו גם לפעמים, (לשכב עם בנות אחרות לא עם גיא) עכשיו אני רוצה לדעת אם זה נשמע לכן בסדר? כדאי להמשיך להיות איתו?(הוא ממש חמוד) או לעבור לגיא?(השאלה אם הוא יעשה לי גם כזה קטע) או לנסות להפגיש בין שניהם? :) טלי

טלי מתוקה

תראי את ילדה בוגרת ואת החלטת לעשות משהו ואני מכבדת את ההחלטה שלך למרות שאני חושבת שעשית צעד לא נכון אני חושבת שהפעם הראשונה צריכה להיות מיוחדת ולא עם מישהוא שמכירים אחרי יומיים ולמה זה, כי תראי את התנהגות של רון אחרי מה זאת אומרת לא איכפת לו ששכבת עם חבר שלו הוא לוקח אותך כנראה כמשהו קליל ואני חושבת שהקשר איתו לא בריא וכך גם חבר שלו זה היה לחשק ריגעי ואני חושבת שהם לא רציניים ואני תמיד אומרת לא להיכנס בין חברים זה לא החלפות, וקודם כל שג´וינט הוא אסור ומנוגד ואני נגד זה אבל את נערה כבר ויש לך חוכמה תשמרי על עצמך אל תשכבי כך עם כל אחד ולאאא לעשן שוב זה מסוכן יקירי אני פה בשבילך ענת

אני יודעת

שאני אולי נשמעת לא רצינית אבל החלטתי שנמאס לי להיות הבתולה האחרונה בין החברות שלי, כולם כבר שכבו עם בנים ומספרות שזה כיף ושסתם עושים מזה עניין גדול, זה בילוי נחמד ביחד, מה שהפחיד אותי זה הכאב, אבל לא כאב לי (בצורה מפתיעה) מה גם ששניהם היו מאד מאד חמודים (את לא יודעת כמה), כשאני אמצא מישהו להתאהב בו אז אני אחשיב אותו כראשון שלי (כי זה יהיה מאהבה) ובקשר לגראס זה שטויות, לעשן, אני מעשנת, ובמקום לשתות אלכוהול מסריח, לקבל סחרחורת (לגרוף טונה קלוריות) ולהקיא את מעשנת איזה משהו ומרגישה שונה לגמרי, וזה נורא כיף, כמובן שלא בכל מקום ולא תמיד, אבל פעם ב.. זה נחמד, אני עדיין בקשר עם שניהם וזה נחמד כי שניהם קצת רודפים אחרי (וקצת תשומת לב לא הזיקה לאף אחד) ואני קצת משתעשת לי (והצעצועים חמודים נורא), אני אצטרך לבחור בין שניהם מתישהו אני יודעת אבל אני קצת מושכת את זה, בת כמה את דרך אגב? (יצא לך כבר להיות עם מישהו?) טלי

לך טלי מתוקה.....

נמאס להיות בתולה,? את זה לא הבנתי את סה"כ בת 16 למה למהר? בגלל שכולם עשו? ומה אם כולם יקפצו מגג? גם תעשי? חמודה תלמדי בחיים את צריכה לעשות מה שטוב לך, ולדאוג לעצמך ולהיות שלמה עם עצמך.... אני אומרת לך מבחורה לבחורה את יודעת איזה שם יוצא לבחורה שרצה ממיטה למיטה..... אז תעשי את השיקול שלך....... תשומת לב זה אחלה אבל למה לא לקבלתשומת לב בגלל מי שאת לא בגלל שאת שוכבת איתם....... ותאמיני לי עברתי הרבה, ולא אלכוהול ולא עישון עושים בשבילך משהו אין כמו להיות כמו שאומרים מסטול טבעי. כל דבר שאפילו קצת,יכול להזיק אחר-כך ..... תהיי חכמה ותשתעשעי עם היכולת השכלית שלך שתאמיני לי,הרבה הרבה יותר מעניין ועם סיפוק, אני בת 25 ילדה גדולה שעברה הרבה.... שלך.....ענת

כאילו באורגיה?!

סתם.... אבל תיסלחי לי.. זה קצת מוזר לי זה נראה שהם מנצלים אותך.(נקודה!) גלית

לא!!

אני רק התחלתי, יצא להיות כמה פעמים עם רון ושלוש פעמים עם גיא, ואם כבר אז אני מנצלת אותם, אני נהנית מכל רגע, והאמת כשאני חושבת על זה להיות עם שניהם ביחד יכול להיות נחמד, אני שוכבת לי במיטה ושניהם דואגים לי, זו מלכות ברמה אחרת, מפנקים אותך, מלטפים אותך, את המרכז (לגעת אחד בשני הם לא יעזו, זה הרי נראה בעיניהם הומואי) אז יוצא שאת תמיד נהנית (בהנחה שאת לא סובלת מסקס אלא נהנית מזה) טלי

העם בנים ששכבת איתם יודעים שאת

כותבת בפורום, ועוד מספרת כמה פעמים שכבת איתם.

אניע לא מבין מה הבעיה שלכם עם אנשים

שמתייעצים ומעלים את הבעיות שלהם בפורום, כל אחד שרושם על בעיה בקשר לחיי המין שלו מישהו אחר שואל או יורד עליו למה הוא מספר את זה בפורום, הבעיה שלה אומנם קשורה לחיי המין שלה אבל זו בעיה בדיוק כמו כל שאר ההודעות (בעיות) פה בפורום אז בבקשה ממך (וגם איש הלילה) תפסיקו עם זה . . . DJ made in israel

liran b

New member
או קיי תראי..

דבר ראשון.. מה זה המשהו הנורא שגילית ????? כאילו את נהנהת זה לא נורא. אבל דעתי האישית היא שהם מנצלים מינית אפילו שאת מסכימה לזה... אבל שום דבר שאני יגיד ישנה את החלטותיך גם לגבי עישון סמים.... וזה דבר מאוד רע אבל שוב מה אני כבר יכול להגיד שלא אמרו לך? שזה רע? זה רע... אבל את מעשנת אז את עושה מה שבראש שלך. קראתי גם את ההודעה השניה שלך.,, לא רוצה להשאר בתולה אחרונה?? מזה? מה אני קורא את לא רוצה להשאר בתולה.. או קיי יש לי סיפור: אני בן 18 וקצת.. גדול ממך בשנתיים ואני בתול לא הייתה לי חברה לא התנשקתי וואלה זה לא מפריע לי כי אני לא רוצה סתם לזיין מישהי או סתם להתנשק מה לעשות.. אני רוצה שזה יהיה מיוחד.. וספגתי יותר מידי לא בחיים הקצרים שלי.. ונחזור אליך.. נכנעת כנראה ללחץ חברתי.. אבל כמו שאמרתי זו כבר החלטה שלך עם להמשיך להפגש איתם..... מקווה שאני עוזר לירן.

RoadKill

New member
האמת

את לא באמת רצית לעשות סקס הושפעת מהלחץ החברתי. תזהרי שלא יצא לך שם של שרמוטה

בהמשך...

כולכן מנסות להראות לי את הדרך והכל, אבל אני יודעת מה אני עושה, זה שאני "נותנת" מתמזרנת" משתרללת" זה ברור לי אבל בניגוד לדעה הרווחת אני ממש לא סובלת מזה, להפך, זה לא רע כשיש עליך אור זרקורים, תחשבו על מצב הפוך, בן ששכב עם שתי בנות והוא ממשיך להיות איתן והן רודםות אחריו, איך קוראים לו? הפין של החבר´ה? המשכיב השכונתי? נותן? לא! קוראים לו "זיין" "גבר" "שווה" וכו´ אני במצב כרגע שאני יכולה לעשות מה שבפות שלי (סליחה על הביטוי) ואני מאמינה שכשאני אמצא מישהו לאהוב ולא לזיין לא יהיה איכפת לו ממה שאומרים לו אחרים (ובמידה וכן איכפת לו שילך לה**ין אבל לא איתי), אני נהנית מכל רגע, ובנימה אישית אני ממליצה לכל הבנות להשתחרר מהחוקים והנורמות הגבריים ופשוט לעשות מה שרוצים, (עם קונדום כמובן) ולכל הבנים, תחשבו טיפה מעבר לקצה האגו שלכם, אני מצטערת שיצאה לי תגובה פמיניסטית לוחמת שכזו אבל תחשבו קצת על זה ותיראו שיש משהו במה שאני אומרת. בנוגע לסמים וכו´ אנשים תישחררו קצת יצא לי להיות במספיק מסיבות שרואים שם את כל העולם ואחותו מעשנים, (גם אנשים מבוגרים עם ילדים,) יש לי ידיד שמעשן מדי פעם עם ההורים שלו ועם סבתא שלו (זה בדוק, הייתי נוכחת באחת מהישיבות האלה איתם) זה כמו לשתות יין או בירה או כל דבר אחר עם חברים או הורים, זה יותר בריא, זה מעביר כאב ראש, וכמו שאמרתי מקודם אין השפעות לוואי כמו באלכוהול, (סחרחורות, דיבורים צפופים עם האסלה, וכאב ראש בבוקר שאחרי) ולכל מי שאומר ש"הם" ניצלו אותי שישחשוב טוב, מנקודת מבט שלי ניצלנו אחד את השני, וכששני הצדדים נהנים זה לא ניצול, זו הנאה, מה גם שיש לנו יתרון הם גומרים פעם אחת וזהו, לנו יש את היתרון שאנחנו יכולות יותר, הרבה יותר, (חמשיר חמוד לסיום) אז לסיכום תהנו בזמן שאפשר, מי יודע מה יקרה מחר, רוצו תיפסו לכן גברבר, (עדיף שיהיה שחרחר) ותהנו איתו גם אחרי שגמר :) טלי

בדיוק כמו שאני חושב חמודה

מסכים אתך אחותי, צריך לפתוח לעיוורים האלה את העיניים . . . . . DJ made in israel

ואאלה לירן כל הכבוד.........!!!

פעם ראשונה צריכה להיות מיוחדת אבל תזכרו סקס זה משחק אבל עם זה בא מאהבה זה המישחק הכי כיפי בעולם

kissa

New member
האמת היא

שבאיזה שהוא מובן אני מקנאה בך.... לעשות מה שבראש שלך לשם ההנאה בלבד ולא להשים זין על אף אחד....! הלוואי עליי! אני יותר מדי חושבת על מה אנשים יגידו ומה הם יחשבו. סחטיין! אני חושבת שמה שאת עושה זה קצת קיצוני אבל.... אם זה מה שעושה לך טוב אז ישר כח!....

בדיוק ההפך

את אומרת שאת (לדוגמא) לא עושה מה בראש שלך בגלל החברה ומה שיגידו ואני אומר לך שזה צריך להיות ההפך, את צריכה לעשות מה בראש שלך ולא לשים זי@%#$^%$%$@# על אף אחד. זו הסיבה שאני מזדהה אתה כי אני דיי דומה לה, אני עושה מה בראש שלי ואף אחד (רק לפעמי ליטל משפיעה) לא יכול להפריע לי . . . ככה פשוט אני חיי, אני עושה את מה שאני רוצה, איך שאני רוצה וכמה שאני רוצה וזו הסיבה היחידה שעכשיו אני מרגיש מצויין כי אני עושה מה שאני חושב לטוב לי (בגדר הטעם הטוב כמובן) . . . DJ made in israel

Ever ~After

New member
די. ג´י "חמוד" שלי

אתה יודע למה אתה עושה מה שבראש שלך? בגלל שאם תזיין את כל השכונה תצא כלי כמו שטלי אמרה! ואם אני אפתח את הרגליים כל פעם אשאני חרמנית, אני אהיה הקרוסלה של השכונה-שמעת על זה פעם? אוקיי, אז אני עושה מה שבראש שלי, ובאמת שאני לא שמה זיין על אף אחד וגם אין לי זיין לכל אחד, אזאני שותה, מעשנת, בולעת(כן גם שפיך!) אבל לא מזדיינת. כמה שזה עצוב זה אמת- הבנים של היום מחפשים רק איפה להשחיל..אז כל טיפשה(בלי לפגוע בטלי) שמחפשת לספק את ההורמונים שלה, שתקנה ויברטור! היום אפשר להזמין גם באינטרנט!!! ולא ללכת ולהזדיין עם החרמנים שיש היום בכל חור, ועוד אחר כך להגיד שהיא רק עושה מה שבראש שלה כתירוץ על ההתנהגות שלה. מה קרה? אי אפשר לחכות עד גיל 17? תאמינו לי שגם אני כבר רוצה להגיע לגיל 20 ולהזדיין עם כל אומלל שעובר ברחוב, אבל אני לא עושה את זה... שמעתם על דרכים אחרות חוץ מסקס? לא שמעתם? יש אנאלי, אוראלי, ידיים..וכ´ו...לא חסר! די.ג´י..וכן אנחנו יודעים שאתה מעודד את הגישה של ה"מזדיינת" כיום.. ואתה גם בטח מת לגמור למישהי...נכון? ....לא חשבתי אחרת. שלכם

חס וחלילה

כמו שאני שונא שאומרים על בנות שהן מזרן וכו´ אותו הדבר אני לא אוהב בנים שמתלהבים מזה שהם שוכבים עם הרבה בנות ובוגדים כל הזמן !!! DJ made in israel

כל הכבוד

על הנועזות שלך, אני מאוד מעריץ את זה . . . ואין שום דבר רע בלקיים יחסי מין וגם טוב מאוד שספרת לחבר שלך כי כנות זה דבר חשוב !!! אם זה נשמע בסדר??? זה נשמע מצויין בשבילי, למרות שאני בטוח שרב האנשים פה יגידו לך שאת שוכבת עם כל בן שאת רואה וכו´ שלפי דעתי זה מגעיל שאומרים כאלה דברים, כל עוד את נהנת אז הכל יכול להשמע טוב ! ! ! בקשר עם מי להיות אז תבחרי את מי שאת יותר אוהבת או יותר מוצא חן בענייך אבל את הכנסת את עצמך לבוץ כי אם תעברי לגיא אז גיא ורון יריבו (אם הם חברים ומכירים אחד את השני) . . . . אני עכשיו התחלתי לפתח תיאוריה חדשה בקשר לפחד של בנות מיחסי מין, אני חושב שרק מהפחד נובע הקטע של הלא מוכנות וגם לפעמים לא נהנים בגלל שכל הזמן חוששים ופוחדים . . . . DJ made in israel

prettywoman

New member
אפשר:)

אהלן:) אפשר בבקשה לשמוע תתיאוריה שלך יאללה ביי תמשיך להנות עם ליטל

למעלה