היי אני רוצה להגיד לכם שגיליתי

ראבקקקקקקקקקקקקקקקקק

דיייייייייייייייייי כבר! אתה אשכרה חרמן רצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מפתח לי תאוריות!!!!!!!! ראבק! אני לא עושה פילוסופיות על סקס ואף פעם לא הכרחתי אף אחת לסקס! ראבק יש דברים שזורמםי םע היא תרצה היא תגיד למה לנסות שלכנע כל אחד להזדין לפי המצב שלך בגיל 6 חובה לכל בת נסיון של אוראלי או אנאלי! אני םש איתך כסף אתה תתן כאפה לבת שלך עם היא תעשה משהו כזה או תזדין בגיל 14 או 15 חאלס עם הברכה לכל אחת שמזדינת בגיל 14-16 ראבק די!

אני מבקש ממך לא להסיק מסכנות עליי

אתה ממש לא יודע שום דבר עליי, והפילוסופיות שלי בד"כ היא על החיים, אני לא אגיד את הפילוסופיה הזו כי ידידה שלי אמרה לי משהו דיי נכון ויצאתי עם הרגשה לכאן ולכאן אז עזבתי את הנושא . . . . . ועל הבת שלי אני ממש לא רוצה לחשוב מכיוון שיש לי עוד הרבההההההה שנים עד לזה ואני חושב על הרגע ולא על הבת שלי שתהיה בת 15 . . . . . והפעם בשביל שלא תגיד שאני מתחמק אז אני אגיד לבת שלי כל עוד היא מודעת למה שהיא עושה והיא יודעת על אמצעי מניעה וכו´ והחבר שלה לא יהיה גדול ממנה יותר משנה אז אני אסכים . . . . . עכשיו אתה תגיד לי למה אני חושב שהיא תספר לי ??? כמו שאומרים על בנות/בנים שההורים שלהם התגרשו (כשהם היו בגיל נורמלי שאפשר להבין את הנושא) אז הם יתחתנו רק עם מי שהם יהיו בטוחים שהוא/היא בת/ן זוג לכל החיים אז אותו הדבר על הילדים שלי אני אתחיל לשבת על הראש ויגרום להם מגיל צעיר לספר הכל (לא הכל הכל אלא מה שהם חושבים לנחוץ, אני לא אכריח אותה ואני לא אשאל את הבת שלי דברים כאלה) וכל זה בגלל ההורים שלי שגורמים לי כל יום יותר ויותר להתרחק מהם . . . . . . . עכשיו אני מבקש ממך בבקשה לדון רק בהווה ולא בעתיד !!! DJ made in israel

**Blue-Lagoon**

New member
בונא ההורמונים אצלך

עובדים שעות נוספות... איזה חרמן אלוהיםםםם אני חושבת שגם בנים שעושים את אותו דבר זה מגעיל.. מה זה לעבור מאחד לשני? חכי תקבי גם כסף על זה וזהו...... בטח שזה נשמע מצויין בשבילך אולי תפגשו גם, ככה אולי ההורמונים ירגעו קצת. אלעד אתה מגעיל אותי. תומר צודק, כשתהיה לך ילדה בת 15 אני רוצה לראות שזה עדיין ישמע לך מצוין....

Ever ~After

New member
אני חושבת אחרת!

אתה יודע למה בנות בגילאים ה11-18 לא מקיימיות יסי מין? לא בגלל מה שאתה חושב זה בטוח.. אלא בגלל החברה. הנורמה? האנשים שממציאים שמועות, ואומרים דברים מגעילים על בנות שכן שוכבות...אם לא היה כל זה אני כבר מזמן לא הייתי בתולה. אתה לא מעודד את מה שאמרו לטלי שהיא מנוצלת ונותנת לכל אחד נכון? יפה! כי זה מה שאומרים היום... אז זה או לשכב עם מישהו שאף אחד לא ידע על זה... או שזה בכלל לא. מה לעשות חברה אכזרית בקשר למין (ורק לבנות!)

עדן*

New member
היי

אני לא הייתי מעזה לעשות מה שאת עשית, אבל כל הכבוד על האומץ. לדעתי תזרקי את שניהם לא נראה לי שיצא קשר בריא עם אחד מהם בעוד שכבת עם שניהם. והכי חשוב: תשמרי על עצמך אוהבת עדן

נהנית ? את מיטחרטת?

לשאלה הראשונה-אם כן סבבה אם לא לא נורא את יכולה להפסיק לשאלה השנייה אם כן- תמצאי מישהו אחר אם לא תמשיכי אם אותו רון

agb

New member
שלום חמודה ../images/Emo24.gif

הבעיה שלך פשוטה תמשיכי עם הראשון שהתאבת בו כודם ואם מזמןאר את רותצה לשכב עם השני את יכולה

הצפונית

New member
מוכר נורא...

טוב... אז אני לא ממש משתתפת פעילה, דיי קוראת מהצד אבל הפעם חשוב לי להבהיר משהו. מין זה כיף... זה סבבה, אין בזה שום דבר רע ואני אפילו לא אגיד לך שזה חייב תמיד לבוא מאהבה... כי זה לא. כרגע את נהנית , את "מנצלת" אותם... מקבלת תשומת לב ונמצאת על גג העולם. בעוד כמה זמן תתפכחי, ואותו בחור חדש שאת כ"כ מתה לצאת איתו... יסתכל עליך כשרמוטה ותביני איזה פיספוס... ובסך הכל, לא עשית כלום... רק נהנית. יכול להיות שזה לא יזיז לו, ויכול להיות שזה משהו שיפריע לו נורא. אף אחד לא אומר שאת חייבת להיות בתולה כשתמצאי את אותה אהבה ושוב, לך זה נראה נורא כיף והכל אבל מתישהו זה יחזור אליך כבומרנג... וחבל.

ענבר737

New member
טוב אז..

מה אני אגיד לך? קודם כל אל תשכחי להשתמש באמצעי מניעה! עכשיו אם את רוצה עם מישהו מהם קשר רציני זה לא יעבוד ותשכחי מזה אבל אם את אתם בשביל הזיונים אז סבבה תהני תעשי מה שבא לך ותהיי מאושרת רק תשמרי על עצמך! ובקשר לג´וינט- בחייך מה את צריכה את השטויות האלה????תראי שיש לך אופי ותפסיקי עם זה! עישנת ג´וינט ובגלל זה שכבת עם גיא.. את לא שלטת בעצמך אז תחשבי קדימה.. מה יקרה פעם באה שתעשני ג´´וניט?? לא תדעי מה את עושה ותשכבי עם האוגר שלו או משהו !בקיצור תשכחי מהשטויות האלה! יש מספיק הנאות בחיים בלי החרא הזה! את בעצמך אומרת שהחיים כיפיים הסקס טוב והכל אז למה לדפוק את כל זה.<? אל תהיי מטומטמת- תחשבי טוב טוב על מה שאת עושה!

ק ר ן*

New member
טוב אז...........2

מה את מתערבת תני לה לעשות מה שהיא רוצה. שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה, אם היא נהנת לעשן ג´וינט אז מי את שתגידי לה שזה לא מתאים...................................................................................................................................

למעלה