היי אנשים אתם עוד פה
ה האיש ההוא New member 17/11/01 #7 אכן גילית לנו כישרון חבוי לא ראיתי אותך אף פעם ככה, תמיד את כזאת רצינית
ה האיש ההוא New member 17/11/01 #8 אנחנו מתקדמים הבאנו לחדר המתנה בורקסים עם גבינה. אנחנו שואפים לדיאט קולה, אבל נראה אם התקציב יאפשר.
ר רינת1 New member 17/11/01 #11 מה עוד תעשה בשביל שיבואו אלייך אנשים אבל זה לא יעזור יש לך מתחרה קשה, קשה מאוד. אי אפשר עליי
ה האיש ההוא New member 17/11/01 #13 מותק בשביל הרוגלך שלי אנשים עומדים בתור. תאמיני לי שאפשר עלייך. אני משיג אותך בהליכה עם עצירות שתיה.
ה האיש ההוא New member 17/11/01 #18 אני מעביר קורסים את מוזמנת להגיע וללמוד קצת. אני מוכן לעשות במיוחד בשבילך הנחה. במליא יהיה לך כואב לראות את ההצלחה שלי, לא צריך להכאיב לך גם בכיס.
אני מעביר קורסים את מוזמנת להגיע וללמוד קצת. אני מוכן לעשות במיוחד בשבילך הנחה. במליא יהיה לך כואב לראות את ההצלחה שלי, לא צריך להכאיב לך גם בכיס.
ה האיש ההוא New member 17/11/01 #16 סתם אני לא יודע, אבל נוצר ממך רושם שאת לא כל כך יודעת להשתטות, אולי רושם מוטעה. אני נורא אוהב אנשים שיודעים להיות ילדים קטנים, ואני שמח לגלות שגם בך יש חלקים כאלה, למרות שאת יותר מתביישת להציג את הצד הזה שבך. לפחות לדעתי.
סתם אני לא יודע, אבל נוצר ממך רושם שאת לא כל כך יודעת להשתטות, אולי רושם מוטעה. אני נורא אוהב אנשים שיודעים להיות ילדים קטנים, ואני שמח לגלות שגם בך יש חלקים כאלה, למרות שאת יותר מתביישת להציג את הצד הזה שבך. לפחות לדעתי.