אנחנו יכולים לשבור שיאים בשיחות ארוכות
ה האיש ההוא New member 17/11/01 #42 תגידי את מנסה בכוח להביך אותי? לא מספיק שאני עושה את זה בעצמי, את צריכה גם להוסיף?
ה האיש ההוא New member 17/11/01 #43 היו פה כבר שיחות יותר ארוכות אני חושב שהאלופים הבלעדיים הן רוני ומורן.
ר רינת1 New member 17/11/01 #47 רציתי שיהיה מעניין כשכולם יקראו את זה על מה הם יצחקו אה תחשוב קצת עשית את זה מקודם, אז למה להרוס חוץ מזה סתם התחשק לרדת עלייך קצת מותר לי לפעמים לא
רציתי שיהיה מעניין כשכולם יקראו את זה על מה הם יצחקו אה תחשוב קצת עשית את זה מקודם, אז למה להרוס חוץ מזה סתם התחשק לרדת עלייך קצת מותר לי לפעמים לא
ה האיש ההוא New member 17/11/01 #50 תודה, יפה מצידך אכפת לך אם אני גם ארד עלייך בשביל ההרגשה שאני לא אצא פרייר? מה זה הניסוחים האלו? בתור סטודנטית......
תודה, יפה מצידך אכפת לך אם אני גם ארד עלייך בשביל ההרגשה שאני לא אצא פרייר? מה זה הניסוחים האלו? בתור סטודנטית......
ר רינת1 New member 17/11/01 #49 רציתי שיהיה מעניין כשכולם יקראו את זה על מה הם יצחקו אה תחשוב קצת עשית את זה מקודם, אז למה להרוס חוץ מזה סתם התחשק לרדת עלייך קצת מותר לי לפעמים לא
רציתי שיהיה מעניין כשכולם יקראו את זה על מה הם יצחקו אה תחשוב קצת עשית את זה מקודם, אז למה להרוס חוץ מזה סתם התחשק לרדת עלייך קצת מותר לי לפעמים לא
ה האיש ההוא New member 17/11/01 #51 אני רוצה להגיד לך משהו יש צורות התנשאות. פה אפשר להתנשא על אנשים פה בצחוק. אני מניח שהתכוונת לדברים בהומור, אבל זאת לא פעם ראשונה שהניסוח שלך יוצא מעליב. אני לא בא לבקר אותך או משהו, אבל לפעמים לא נעים לדבר איתך. אני מקווה שאת לא נעלבת אבל זו דעתי הכנה.
אני רוצה להגיד לך משהו יש צורות התנשאות. פה אפשר להתנשא על אנשים פה בצחוק. אני מניח שהתכוונת לדברים בהומור, אבל זאת לא פעם ראשונה שהניסוח שלך יוצא מעליב. אני לא בא לבקר אותך או משהו, אבל לפעמים לא נעים לדבר איתך. אני מקווה שאת לא נעלבת אבל זו דעתי הכנה.
ר רינת1 New member 17/11/01 #53 מה קרה לך אתה מגזים קצת, הכל בצחוק בציניות לא יותר מזה. אם לא נעים לך, אז נפסיק ברגע זה את השיחה. ביי
מה קרה לך אתה מגזים קצת, הכל בצחוק בציניות לא יותר מזה. אם לא נעים לך, אז נפסיק ברגע זה את השיחה. ביי
ד דליה מכפר עין הוד New member 17/11/01 #55 ילדים אל תריבו, או שהגננת תצטרך להפריד בינכם. עכשיו תבקשו סליחה יפה, תתחבקו, תתנשקו, תתמז...מה שבא לכם!
ילדים אל תריבו, או שהגננת תצטרך להפריד בינכם. עכשיו תבקשו סליחה יפה, תתחבקו, תתנשקו, תתמז...מה שבא לכם!