היי אנשים הגעתי!

אהבתיה

New member
היי אנשים הגעתי!

מה קורה?????? איך היה היום שלכם? שגיא,שלמה בכל הופעה עושה ממטרה ולא רק על סינגולדה אלא על כל הקהל....באלו שהייתי הוא פשוט עמד מעל האנשים וירק עליהם את המים שהוא שתה....

אהבתיה

New member
היי שגיא מה נשמע?

הוא באמת עושה ככה......אנשים גם לפעמים מציעים לו לשתות אז הוא לוקח את הבקבוק ואו שהוא שופך על כל האנשים סביב או שהוא שותה ויורק על זה שנתן לו........נחמד מצידו אה? נ.ב-הצלחת להשתתף בסקר?!

מופרע

כמו המנהלת שלנו. אני חושב שהם צריכים להתחתן (רוני בטח תאהב את ההודעה הזאת...) אני הצלחתי רק בשיר הכי יפה, ובשאר לא. אני אומר לך שהוא שונא אותי.

מתיש

אני מחמש על הרגליים. את יודעת, שמתי לב שלא משנה באיזה שעה אני שם את השעון מעורר, אני תמיד קם חצי שעה לפניו! אולי המצאתי פטנט?

אהבתיה

New member
תרשום אותו מהר על שמך

לפני שיגנבו לך אותו !!
אבל למה לך לא לנצל עוד חצי שעה של שינה???

אני לא יכול

אחרי שקמתי לחזור לישון. את לא יודעת איזה סיפור זה אצלי. אני פשוט מתרומם בבת אחת מהמיטה הולך לאמבטיה (עוד לפני שפתחתי את העיניים) נכנס עושה מקלחת (לא חשוב מים חמים קרים מה שיש) מתלבש עושה קפה ואז אני שומע את השעון.

אהבתיה

New member
וואלה???? ../images/Emo6.gif

וואי....אצלי אין מצב שאני אתעורר לפניו (אלא אני בלחץ היסטרי לקראת משהו....).אני מנצלת כל דקת שינה שאני יכולה לנצל....
אני אוגרת לי שעות שינה לצבא.....

תאגרי זה טוב

אני עושה את זה מאז שאני ילד קטן. אם כבר נוסטלגיה, אמא שלי מספרת לי שכשהייתי ילד קטן, הייתי תמיד, אבל תמיד קם בלילה בערך ב2.00, הולך למקרר לוקח בקבוק ושופך על עצמי מים.

אהבתיה

New member
עכשיו אני יודעת

ממי שלמה לקח את ההשראה! ממך!!! הייתי הולך מתוך שינה אה? ידיד שלי עשה דברים יותר גרועים מזה תוך כדי שינה בילדותו....שניה,אם זה היה מתוך שינה אז בטוח היית מתעורר אחרי שהיית שופך על עצמך מים לא?

איזה מתעורר?!

ההורים שלי היו עוקבים אחרי למיטה. ישנתי כמו תינוק. עדר של שוורים לא היה מעירה אותי.

אהבתיה

New member
מה?!

היית שופך על עצמך מים וחוזר לישון??? איך ?!?!?!?! ועד מים קרים מהמקרר!!!! שגיא, היית באמת משהו אני רואה...(למה היית? עדיין!
)

אלוהים כמה שאני שונא את המחשב הזה!

הייתי נורא מוזר. גם הייתי הולך כל הזמן ברחוב ומסתכל על הרצפה כדי לראות שאני חס וחלילה לא דורך על נמלים.

אהבתיה

New member
../images/Emo6.gif

הפעם באמת צחקתי....ובקול!
אבל כל הכבוד על ההתחשבות בחיות הקטנות האלה....

למעלה