היי אנשים הגעתי!

אהבתיה

New member
נו בשביל מה אני כאן?

כדי להעריך דברים שאחרים עושים! אם לא אני אז מי? תרשה לי להעניק לך צל"ש !
(ואי אפשר בלי איזה זר פרחים! אני מגישה כאילו בזה הרגע הכתרתי מלכת יופי...
)

אחותי

עם היופי, הרגישות והשכל שלי והפרחים שלך אנחנו עוד נגיע רחוק! הרבה יותר ממלכת יופי. פסטיגל. מתנס"ים. אם את רוצה לחלום ממש רחוק: אירוויזיון!

אהבתיה

New member
תרשה לי להיות הסוכנת שלך?

בחור כמוך עם כל כך הרבה כישורים חבל שיהיה מבוזבז! אני כבר מסדרת לך הופעות לחנוכה! אל תדאג יש לי קשרים!! (בשיער אבל מה זה משנה??)

../images/Emo6.gif

בטח! נכבוש את יוון, צרפת, שוודיה, אנגליה ואולי, אבל רק אולי אם נהיה ממש טובים, אז מצרים אבל שוב אני לא מבטיח כלום, כן?

אהבתיה

New member
רק אולי את מצרים?

אז מה זה שווה?? באמת שגיא,הפעם איכזבת אותי קשות. לא דיברתי על חלומות גדולים יותר כמו לכבוש עם כישרונך את שטחי הרשות הפלסטינית.... אתה תצטרך להתאמץ יותר אם אתה באמת רוצה להצליח במדינות חשובות שכאלה....ואני לא מדברת על אנגליה,צרפת או ארה"ב ! צרך לעוד קשה כדי לכבוש את טורקיה מה אתה חושב לך? אם לא תעבוד קשה לא תצליח חביבי!!!

סחתיין על ההשקעה!

תראי, אני איש אשכולות מוכשר, חתיך ושרמנטי, ובכל זאת, אני לא מסוגל לעשות הכל! כל אחד מאיתנו חולם בליבו על מצרים אבל רק מעטים מצליחים.

ותסלחי לי מותק

אבל בתור הסוכנת שלי, אסור לך לעשות טעויות קריטיות כאלה! הטעויות שלך עולות לי המון כסף שאני משלם לך! (הצ´ק בדרך אלייך, הוא פשוט מתעכב בנתניה ואז הכלב שלי אכל אותו וכשהצלחתי להוציא אותו באו חייזרים ולקחו לי אותו ובגלל זה הוא מתעכב אבל הוא עוד מעט יגיע. מבטיח..)

אהבתיה

New member
נו,טוב....

אני מניחה שניאלץ להסתפק באנגליה,צרפת,יוון,שוודיה,בלגיה וכנראה גם ארה"ב....אני מקווה שאמצא לי יום אחד את האדם שיעשה אותי מאושרת על ידי כך שיכבוש את מצרים.....אחחח מתי יבוא היום הזה?

אהבתיה

New member
סליחה?

תגיד תודה שלקחתי אותך תחת חסותי חוצפן! מי היה מגלה את כישרונך אם לא אני אה? מי??? וסלח לי חמודי , אם הצ´ק לא מגיע בקרוב אני מבטלת את כל החוזים שלך עם ערוץ ויוה ....אתה תוכל לעמוד בזה???? I DON´T THINK SO!

לא!!!!!!! לא את החוזה עם ויוה!!!!!

למה את עושה לי את זה? אני איש במצוקה. יש לי טונה כישרון ושני טון חובות אני לא יכול לעמוד בזה. אני רוצה את אמא´לה!!!!!!!!!!

אהבתיה

New member
מתוקי שלי.....

טוב,אני לא אבטל לך את החוזים רק אל תהיה לי ילד קטן ותתחיל לבכות לאמאל´ה! מה נראה לך שיש לי זמן לדברים כאלו? באמת ! ככה לא תצליח !!! אתה צריך להיות חזק!! אם לא יאכלו אותך חי ! עסקי השעשועים תובעניים מאוד !!!! איך נגיע ככה לערוץ הילדים ?? אני כבר בונה עליך שתהיה עוד מנשה הבא!!!!

אבל

אמא שלי אמרה לי שהיא תמיד תגן עלי מכל רע (יש לי אמא חזקה. פולנה) ואם אני אצטרך היא תבוא איתי לכל מקום ותסדר את העניינים. תגידי להם בערוץ הילדים שאני יכול לעשות גם חיקויים של קנגורו. אני לא רוצה אבל את ערוץ הילדים אני רוצה את אמא! עכשיו. אני רוצה חיבוקי. אני לא רציתי את זה זה סחף אותי. אני לא רוצה שואו ביזנס אני רוצה את אמא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אהבתיה

New member
שגיא,שלא תתייאש לי !!!!

לא חבל על כישרון כזה? אל תיתן לכל זה להבהיל אותך! בסוף תהיה עוד כישרון ישראלי מבוזבז (כאילו חסרים לנו כאלה!) שגיא,אני יודעת שאני אולי יגיד משהו עכשיו שיוציא אותך מגדרך אבל אני באמת חושבת שיחד נוכל אפילו לכבוש את....ערב הסעודית...כן, כן, אני בהחלט רצינית....

די?!

את יודעת משהו, אני חושב שאני כל כך עייף שזה משפיע עלי. לרגע היה נדמה לי שאמרת ערב הסעודית. בדיחה טובה. כנראה לא ראיתי טוב.

אהבתיה

New member
שגיא קושקוש......

אכן אמרתי ערב הסעודית....אני אדגיש את זה: ערב הסעודית יחד נוכל לעשות זאת!!!! אם תאמין בעצמך ותיתן לי להוביל אותך....נצליח להגשים את החלום!!

למעלה