היי אנשים, נא לקרוא ולהגיב

Jerald_Admonds

New member
היי אנשים, נא לקרוא ולהגיב ../images/Emo23.gif

כמו שאולי ראיתם בדיון הקטן שלי ושל בן שחר למטה, אנחנו מנסים לארגן כאן איזה משהו קטן. יהיה מאוד נחמד אם חוץ מהרשת נקים באזור מגורינו קבוצה של אנשים שכולם הולכים בדרך הלוחם, וגם כאלו שלא אבל רוצים להתחיל. חשבנו שאולי כל קבוצה תערוך מפגשים שבועיים ע"פ הצרכים שלה, שבכל פגישה תנהל דיון, ותתרגל תרגילים הקשורים לנושא. כמו כן אולי אפילו אותן קבוצות יוכלו לעזור לקהילה, לנסות להגביר את המודעות לנושא בקרב החברה, ולשלוח אהבה וריפוי לאלו אשר צריכים את זה. כמו כן אם זה באמת יילך טוב נוכל לקיים מפגשים שנתיים של כל הקבוצות מכל האזורים, או אפילו לבצע פעולות גדולות של עזרה אנרגטית מכל הארץ במקרים מיוחדים. או פעם בכמה זמן, איך שנחליט. ההיררכיה בקבוצות לפי דעתי צריכה להיות ללא מנהיג אלא הכל בשותף. וניראה איך זה יתקדם. אני מתחיל לנסות לארגן קבוצה כזאת באזור מגוריי. והמטרה של השרשור הזה זה לבדוק האם אתם מוכנים לארגן דבר כזה, להעלות הצעות ורעיונות, ואם יקומו כמה קבוצות כאלו אז על מנת לדווח על ההתקדמות שלהם, או לספר על מקרים מיוחדים שאירעו להם. מה דעתכם? באהבה שי.

OSHRINITZAN

New member
לי זה מתאים

אני מאוד מזדהה עם מה שכתוב בפורום הזה ולפגוש את האנשים המתאימים יהיה נחמד אז אני בעד תיידעו אותי באימייל אם משהו נסגר?

אוי, אותך לא ראיתי כאן אף פעם קודם! ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

הי, לאן אתה בורח... חכה רגע... ברוך הבא לפורום "דרך הלוחמים"!!!
לא תתחמק מהברכות שלנו!!! שלך באהבה בן

OSHRINITZAN

New member
שמחתי לגלות שיש פורום כזה

אני שמח שיש דבר כזה ואנחנו יכולים להפגש כאן ולדבר על הכל בברכת שנה טובה אושרי!!

אני ואני ואני ואני

אני מאד אשמח להשתתף בקבוצה כזאת אם יתארגן משהו באזור ירושלים, רק שאין לי הרבה תקווה שזה יקרה.

מה זה היאוש הזה?

מה זה חוסר התקווה הלזה? הנה גם אני מירושלים ומיעוט רבים - שניים הרי לך קבוצה שתגדל בעתיד הלא רחוק. בל נהיה קטני אמונה אלא נברא את מציאותינו ואני אשמח להצטרף לכל פעילות שתפיץ את האור. אור וטוב אוריאל מעוז מנהל פורום רייקי כאן בתפוז עיר הקודש הוורטואלית תובב"א (תיבנה ותיכונן במהרה בימינו אמן)

לא יאוש

כי אם הצהרת כוונות. אין לי כוח כרגע לארגן קבוצה כזאת, לא במישור המעשי ולא במישור האנרגטי. לכן תקוותי הייתה מצומצמת, כי If you want something done right, do it yourself אז טוב, אז מה עושים עכשיו שיש לנו גרעין התחלתי?? (אני אלך לקרוא את פורום רייקי בינתיים...)

Rebecca_y

New member
מה אתם אומרים על המספר שלוש?

גם אני ירושלמית, ואני אשמח לבוא לכזה מפגש. רבקה

אמר רבי נחמן...

אל תתיאש - אפילו חרב עבות מונחת על צווארו של אדם אל יתייאש מן הרחמים. וראו איזה פלא מתוך יאוש שאין מספיק ירושלמים נהייתה קבוצה ראשונה... בתרו איש צבא בקבע וגם מפעיל פורום וגם מטפל וגם מעביר סדנאות קצת קשה לי לארגן את הקבוצה אך אשמח למישהו ירים את הכפפה ואשמח לבוא לכל מפגש. ושוב אור וטוב אוריאל מעוז נ.ב. יתכן שלא אכנס לפורום עד ראש השנה כי מחר בערב אני מתחתן. שתהיה שנה טובה לכולנו תכלה שנה וקללותיה ותחל שנה ובירכותיה. שנכתב ונחתם בכל הספרים הטובים. אור וטוב אוריאל מעוז

Jerald_Admonds

New member
שיהיה לך רק מזל טוב!

ונישואיים פוריים ומוצלחים! ולגבי זה שאף אחד לא יכול לארגן כי הוא ביישן, הוא עסוק, או ללא זמן. אז לגבי העסוקים רק צריך למצוא כמה אנשים שבאותו הראש, וזה רץ משם לבד. כי כמו שאמרתי אין ראש קבוצה.. יש רק את הקבוצה. בנוגע לביישנים החמודים למינהם:) כמו קרן אור. אין ממה להתבייש כשמחפשים אנשים אשר הם לוחמים, זה יכול להיות אפילו אתגר! לנסות לארגן דבר שכזה, מן קריאת תיגר מול הביישנות! אני הבן אדם הכי ביישן שיכול להיות, אבל אני מרגיש חופשי בקרב אנשים כמוני, בעלי אותה מטרה ורצון.. זה כמו להיות עם משפחה. גם אם הם זרים.. באהבה שי. :) נ.ב- החבר´ה מירושלים לא צריכים לארגן כלום, כבר יש אנשים. פשוט תיפגשו פעם אחת וזה ירוץ הלאה. כמו כן מדובר באנשים שכבר טעמו מדרך הלוחמים בקבוצה בדרך זו או אחרת. אם לא בניסיון קודם, אז בפורום פה! שזה אותו דבר רק מחוץ לרשת :)

deep ocean

New member
מזל טוב!!!! ../images/Emo48.gif

בהצלחה! ושיהיה לך חיי נישואין נהדרים! שתהיה אכן שנה טובה מלאה באור! מיכל

מזל טוב אוריאל ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

הרבה אור
אהבה
ושמחה
ישירות אל תוך חייך
באהבה
בן נ.ב. ותודה בשם כל שאר היקום על כל מה שאתה עושה למענו.

Jerald_Admonds

New member
איזה יופי.. ../images/Emo45.gif

תראו כבר יש לנו קבוצה..:) איזה אחלה בהצלחה! ואפילו לא הייתם צריכים להתאמץ יותר מידי.. אני בהחלט מסכים להצעה של Deep ocean שקודם נרשום מאיפה אנחנו.. אז שלום אני שי:) ואני מערד.. *אוהבים אותך שי* סתם:) באהבה שי.

deep ocean

New member
נשמע אחלה

רצוי בתור התחלה לפחות שכל אחד יכתוב היכן הוא גר, ולראות בכלל לכמה איזורים זה מתחלק אני עוד כמה שבועות אתגורר ברמת אביב :)

מדיאה

New member
שי שי...אז זה מה שאתה מתכנן?

ילדון קטן שלי...דרך הלוחם והנווד? כמה עליך לנדוד ולהלחם? זהו לא יעודך ואל תשכח אותי במסעך מדיה

למעלה