היי אנשים, נא לקרוא ולהגיב

קרן אור8

New member
אני בפנים ../images/Emo23.gif

חברי פורום יקרים ! אין מה לחשוב פעמיים ... קחו אותי בחשבון אני בפנים ... קרן אור שלכם מר"ג מוכנה להגיע לכל מקום , בכל שעה ובכל יום באהבה גדולה

Jerald_Admonds

New member
אחלה!

אז את מוכנה לארגן משהו כזה? או רק להשתתף?:) אם רק להשתתף אז נמצא כבר מישהו שיארגן קבוצה באזור שלך! באהבה בה בה שי

Jerald_Admonds

New member
אופסי

קצת הרסתי את המסר שניסיתי להעביר בהודעה... הדיון היה על הקמת מספר קבוצות אזוריות.. ולא אחת גדולה. שכמה אנשים מהפורום יקימו באזור מגוריהם. ואיחוד בין קבוצות אלה יהיה כמה פעמים בשנה... באהבה שי

קרן אור8

New member
שי - תשובה

קצת קשה לי לארגן , אבל יבוא בכיף , גם אם לא יהיו אנשים באזור שלי , אין לי בעיה לנסוע קצת , ושוב מתנצלת , אני פשוט ממש לא טובה בדברים האלה של ארגון אנשים , ביישנות וכאלה ... ובקשר למאגיה - חושבת שהבנתי כבר +- את הכוונה . שבוע נפלא באהבה קרן אור

שי, פעילותך בשרשור הזה הוכיחה

מעל לכל ספק: אתה המארגן
אז כמו שאני מנהל הפורום הזה - ואני מנהל אתה מארגן הפרוייקט הזה - אז תארגן! אז אם תסכים לקחת את זה על עצמך, אין לי שמץ של ספק שהאדם המתאים ביותר הסכים לקחת את זה על עצמו. נו, אתה חושב שזה יקרה? אתה יודע, אני מנסה לראות מה מפריע לי אישית ב"לארגן", כי לבוא הייתי שמח אבל לארגן זה מפחיד כזה, מרתיע כזה. אני מנסה לחשוב... ואופס, הבנתי! אני לא יודע מה בדיוק לארגן. מה זה לארגן. לארגן מה. אם אני מתקשר לאנשים ואומר להם "בואו" וזה כבר יזרום, בזמן שאני עצמי אין לי מושג מה נעשה במהלך הפגישה, אז אני אגיע והם יגיעו וכולם יסתכלו עלי כי אני המארגן אז אני כאילו קובע מה עושים. אז אני כאילו צריך לחשוב מה המטרה ומה נעשה וכאלה, ואני לא יודע, אין לי מושג. אז בגלל זה אולי אני בורח כרגע מארגון, אבל אשמח להשתתף. בטוח יש כאלה שיש להם יותר תמונה בראש... אז אני מציע, שי יקירי, שתדריך בכמה מלים בפורום את המארגנים העתידיים בנוגע ל- לארגן מה? פשוט תיצור שרשורים ותדריך ותעודד ודרך שרשורים תאפשר מצב שיש כמה מארגנים שזה יתחיל להיווצר ויפגשו ויעשו דברים ושיודיעו מה הם עשו ומה היה וכאלה מן דברים.................. המממ.... זה יכול להיות מאוד עוצמתי... המממ... איזה כיף שאני יכול להרשות לעצמי גם לכתוב בצורה עילגת... שלך באהבה בן

eliii

New member
בן..אמרתי לך...תסתכל עלי..בסוף תלמד

איך לכתוב עילגת...כל הכבוד
תמשיך כך...

היי, שי-שי, עוד משהו:

זה נראה לי מה-זה פשוט: מספיק שפעם אחת תתבצע פגישה אחת אפילו של איזה 3 אנשים רק, ושהם יכתבו על זה בפורום וידווחו לנו על מעשיהם כפי שהצעת כדי שזה כבר יחולל כדור שלג ותיווצרה פגישות נוספות במקומות נוספים ובערים נוספות. ומה הבעיה לארגן פגישה אחת קטנה? כפי שאמרת, נראה לי שפשוט צריך להיפגש ושהשאר כבר יקרה פחות או יותר מעצמו. ורק צריך אולי לתת קצת הנחיות לפגישה: מה לעשות בה וכאלה, במסגרת הפורום. לא שום דבר שלא כתבת כבר, אני מניח. כתבת: "חשבנו שאולי כל קבוצה תערוך מפגשים שבועיים ע"פ הצרכים שלה, שבכל פגישה תנהל דיון, ותתרגל תרגילים הקשורים לנושא. כמו כן אולי אפילו אותן קבוצות יוכלו לעזור לקהילה, לנסות להגביר את המודעות לנושא בקרב החברה, ולשלוח אהבה וריפוי לאלו אשר צריכים את זה". בקיצור שי, המתחיל במצווה אומרים לו: מפגר, למה התחלת (סתם, סתם, בדיחה מפגרת שלי), אז יאללה, גמור!!! שלך באהבה, בן

Jerald_Admonds

New member
אויש בן בן..

מדריך קונג פו ומנהל פורום דרך הלוחמים שאף פעם לא נגמר לא על מה לכתוב. לא יידע להריץ דיון וכמה תרגילים? צ´ק צ´ק צ´ק תרוצים תרוצים:) פשוט תגיד שאין לך כוח! חחחחחח תודה על המחמאות וכל זה.. ותיראה אפילו החבר´ה מירושלים לא צריכים בכלל לארגן שום כלום, רק אחד מהבתים שלהם, קצת כיבוד קל, נושאים לדיון שלקחו מהפורום ותרגילים משם או מאצלם... ופוף פגישה ראשונה אני ממליץ לכם להחליף טלפונים ולקבוע משהו..!:) בקשר לעשות את הפגישה הראשונה לא אזורית והכל, משהו כמו סדנא למדריכים של דרך הלוחמים.. זה נחמד והכל אבל צריך בית של מישהו במרכז, חומר ליישם כבר יש לנו. אבל לי עצמי ואנוכי אין כסף לנסוע לשום מקום! אני ערדניק זה עולה לי הרב להגיע למרכז... ננסה לארגן משהו מקסימום הם יתחילו לבד:) שוב תודה על הכל שחר! שישקבאב שלוט! (מה הקשר אני צימחוני בכלל) באהבהבהבהבהבה ירוקה! שי.

שי-שי, מה שאני מציע...

השרשור הזה כבר לא יקפוץ למעלה (הוא זקן מדי... שלוש יממות). התחל שרשור חדש ומסודר ש"יפעיל" את האנשים, כך שהפגישה הראשונה תיווצר.

למעלה