היי אנשים....

היי אנשים....

אתם בטח שמעתם על הדיסק מחווה שהולך לצאת לקווין בקרוב killer queen אתר אחד נותן לשמוע בו את כל השירים שיש בו ולדעתי זה דיסק פצצתי... כדאי לכם להיכנס ולשמוע וככה תחליטו אם לקנות...

1Reebok

New member
זה לא נשמע בכלל כמו קאברים

זה נשמע כמו סתם אומנים שונים ששרים לפלייבאק. אבל זה בכל זאת מעניין. אני מקשיב עכשיו לקילר קווין, וסאם 41 מזייפים ברמות
הם לא מסוגלים להתרגל לרעיון של שינוי סולם בפזמון.

I n n u e n d o

New member
חח נכון

אבל זה תמיד נחמד לשמוע קאברים לשירים שאוהבים[למרות שהם לפעמים גרועים ע"ע אבריל לוין.]

Oukami Kun

New member
אוי זה מזעזע @@;

ראיתם את הקליפ? הוא עושה שם פוזות כאילו לפחות הוא ראה מאתיים אנשים נרצחים לו מול הפרצוף. והוא גם נראה מכוער.

אז אני אחטיף לך...

טוב אתה בן מה אני מצפה חוץ מזה מישהו ביקש ממך לראות את הקליפ? לך לך תזיל ריר על כוכבות פורנו

אדומה2

New member
די דוחה האמת

ולא רק בגלל שחלקם ניסו פשוט להעתיק את קווין אחד לאחד, אלא כי זה נראה כאילו אף אחד מהם לא באמת השקיע כדי להפוך את זה למשהו קצת אחר. היחידי שהיה נחמד היה Sleeping on the sidewalk, גם בגלל הבחירה המאוד לא שגרתית, וגם כי עוד איכשהו זה היה ביצוע שלא גרם לטיקים מטורפים בעין ימין....
למה פעמיים BoRap?? אין מספיק שירים של קווין שאפשר לבחור? והשיר האהוב עליי, 39, זכה לביצוע פושר במקרה הטוב. לא כיף. גם מי אלו האנשים האלה שמבצעים את השירים האלה? אני לא מכירה שם אף אחד ממש....

Ocean Spirit

New member
האנשים

Joss Stone זמרת פופ-אינדי כזאת. היא שרה את You Had Me, בטח שמעת את זה 20 אלף פעם ב-VH1 השנה. על קונסטנטין כבר היה פה וויכוח (אנשים, יש לו שם משפחה, פור גאזס סייק!) SUM 41 הם מין פאנק-ניו-מטאל כזה (עד עכשיו לא ידעתי שיש להם קולות בכלל, לאף שיר שלהם אין מנגינה) Flaming Lips נחשבים ללהקת אלטרנטיב מצויינת (תמיד רציתי לקנות דיסק שלהם ולא יצא לי) על השאר גם אני שומעת פעם ראשונה.

אדומה2

New member
שניים הכרתי גם

Flaming Lips מוכרים וידועים- שווה לקנות דיסק, מעניינים מאוד. על קונסטנטין רק שמעתי, ואני אסתכן ואומר שעכשיו שגם שמעתי אותו שר- לא נפלתי. לא יודעת. לדעתי, כשעושים כיסוי לשיר, צריך לתת לו פרשנות משלך, להפוך אותו לשלך- כמו הרבה ביצועים אחרים לשירים שהם מוצלחים בטירוף- Jealous Guy של Roxy Music זה ביצוע אדיר ודוגמא מעולה. הללויה של ג'ף באקלי האלוהי זו דוגמא קלאסית. וכמובן- הביצוע של Larry Lurex מיודעינו ל- I Can Hear Music הוא פשוט מושלם.

אני חושבת שבגלל שיש...

שני גרסאות לborhap ושמעתי את שניהם אני בוחרת hands down בגרסא של קונסטנטין... הגרסא של פלאמינג ליפס מגעילה סורי אני יודעת שאתם בטח לא סובלים אותו אבל אתם לא יכולים להתכחש לעובדה שקונס עשה עבודה טובה יותר בסך הכל...

עובדה שבריאן מיי...

בחר אותו לשיר הזה ונתן לו צ'אנס אחרי ששמע את הביצוע המטורף שהוא עשה באמריקן איידול... וכבר הייתה גרסא של borhap באלבום של הפלאמינג ליפס וכנראה ברייאן מיי הבחין שהיא גרועה והציל את השיר בעזרת קונס!

למעלה