ביצוע מטורף?? אולי הוא זייף בטירוף...
S sweet like candy New member 17/7/05 #17 טוב מה שתגידי... אין לי כוח להתווכח איתך אפילו ברייאן מיי אהב את זה
R rainbow 1974 New member 17/7/05 #18 חחח אני לא רוצה להתווכח.. אני חושבת שהוא זמר טוב ושהוא שר יפה.. אבל לא בשיר הזה.. הוא נורא קשה..
S sweet like candy New member 18/7/05 #22 אני מתחילה לאהוב אותך... תראי בסוף את גם תאהבי את borhap שלו... פתחתי קומונה בשבילו את מוזמנת להיכנס אם בא לך...
אני מתחילה לאהוב אותך... תראי בסוף את גם תאהבי את borhap שלו... פתחתי קומונה בשבילו את מוזמנת להיכנס אם בא לך...
א אדומה2 New member 17/7/05 #19 אסתכן שוב ואגיד שאפילו לאונרד כהן אמר שהביצוע של ג'ף באקלי הוא יותר טוב מהביצוע שלו עצמו, שככה הוא חשב שהשיר צריך להיות רק שהוא לא הצליח לבצע אותו. אבל- נא להשאיר את העניין בקונטקסט שבו הוא נאמר- דוגמא לגרסת כיסוי שגורמת לשיר לקבל משמעות אחרת, נוספת. כיפאק ללאונרד כהן!
אסתכן שוב ואגיד שאפילו לאונרד כהן אמר שהביצוע של ג'ף באקלי הוא יותר טוב מהביצוע שלו עצמו, שככה הוא חשב שהשיר צריך להיות רק שהוא לא הצליח לבצע אותו. אבל- נא להשאיר את העניין בקונטקסט שבו הוא נאמר- דוגמא לגרסת כיסוי שגורמת לשיר לקבל משמעות אחרת, נוספת. כיפאק ללאונרד כהן!
S sweet like candy New member 19/7/05 #28 יש לך שמיעה טובה! כל הכבוד על ההבחנה שלך אגב התכוונת לגרסא של קונסטנטין נכון? כי יש שניים אחת של קונס ואחת של פלאמינג ליפס{בלעע}
יש לך שמיעה טובה! כל הכבוד על ההבחנה שלך אגב התכוונת לגרסא של קונסטנטין נכון? כי יש שניים אחת של קונס ואחת של פלאמינג ליפס{בלעע}