ברוכהבאה~ באיזה פרק את? ^_^
R rockrose New member 13/6/06 #27 שיו!!!! תודה!!!!!!!!!! את הראשונה שאמרה לי את השם שלה!!! אני לוטם (למרות שכבר אמרתי את זה (hajimemashte!)
שיו!!!! תודה!!!!!!!!!! את הראשונה שאמרה לי את השם שלה!!! אני לוטם (למרות שכבר אמרתי את זה (hajimemashte!)
R rockrose New member 13/6/06 #29 היי לך!!!! (ותודה!) אני לוטם בת 18, למרות שכבר אמרתי את זה. התמונה הזו מאגניבה! מאיפה? (ציירת לבד או שמצאת?)
היי לך!!!! (ותודה!) אני לוטם בת 18, למרות שכבר אמרתי את זה. התמונה הזו מאגניבה! מאיפה? (ציירת לבד או שמצאת?)
C cRitiCaL KitTy New member 12/6/06 #25 ברוכה הבאהD:../images/Emo129.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif אני רוני תהני^_^
T The insane banana New member 12/6/06 #26 ../images/Emo94.gif ברוכה הבאה ^_^ קוראים לי בננה... נעים חהכיר ^_^;
T The insane banana New member 13/6/06 #33 אמ...חברה שלי ואני חשבנו וחשבנו והחלטנו שבננות ולימונים זה טעים אז ובאותו זמן נימעס היה לי שקוראים לי ביותר מידי שמות אז עשיתי הצבעה בפורום ונבחרה הבננה XD
אמ...חברה שלי ואני חשבנו וחשבנו והחלטנו שבננות ולימונים זה טעים אז ובאותו זמן נימעס היה לי שקוראים לי ביותר מידי שמות אז עשיתי הצבעה בפורום ונבחרה הבננה XD
א אלונית 2006 New member 13/6/06 #31 ../images/Emo15.gif יאי! עוד מישהואית! אני אוהבת מישהואים! ולוטם זה שם יפעעעעע *_* השתלבות קלילה ומהירה!
../images/Emo15.gif יאי! עוד מישהואית! אני אוהבת מישהואים! ולוטם זה שם יפעעעעע *_* השתלבות קלילה ומהירה!
M Mrs Puff New member 14/6/06 #35 Yo! ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif I'm Rotem desu~. Welcome!! sory for writing in English. I'll kill my computer one day
Yo! ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif I'm Rotem desu~. Welcome!! sory for writing in English. I'll kill my computer one day